وزیر خارجه ارمنستان به تهران سفر می‌کند دومین نفتکش در تنگه هرمز منفجر شد توئیت ولایتی با کنایه به امارات و میزبانی از ترامپ: همسایه می‌ماند و مهمان می‌رود! عقب‌نشینی ناو آیزنهاور به ویرجینیا پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود! کنایه بقایی به کانادا: وقتی حقیقت مدفون است، «آشتی» چه معنایی دارد؟ سقوط هواپیمای سبک رژیم صهیونیستی با یک کشته و یک زخمی ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب

اردوغان:چشم طمع به خاک دیگر کشورها نداریم

اردوغان:چشم طمع به خاک دیگر کشورها نداریم رجب طیب اردوغان گفت: «ما چشم طمع به خاک دیگر کشورها نداریم و به کسی اجازه نمی‌دهیم به حاکمیت و خاک ما خدشه‌ای وارد کند.»
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۳ - ۰۷ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 May 28
کد خبر: ۱۳۵۷۵۹

به گزارش راهبرد معاصر رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه که امروز (شنبه)، وارد جمهوری آذربایجان شده است، از روابط خوب آنکارا و باکو تمجید کرد.

بنابر گزارش خبرگزاری «آناتولی» و شبکه «تی آر تی»، رئیس‌جمهور ترکیه در این خصوص اظهار داشت: «روابط دوجانبه خود با [جمهوری] آذربایجان را به سطحی نمونه در سطح جهان و نه فقط منطقه ارتقاء داده‌ایم.»

رجب طیب اردوغان اضافه کرد: «ما چشم طمع به خاک دیگر کشورها نداریم و به کسی اجازه نمی‌دهیم به حاکمیت و خاک ما خدشه‌ای وارد کند.»

اردوغان در بخش دیگری گفت: «[جمهوری] آذربایجان با کمک صنایع دفاعی ترکیه در قره‌باغ پیروزی بزرگی کسب کرد. ما آماده توسعه دامنه همبستگی ترکیه و [جمهوری] آذربایجان و تمام کشورهای ترکی‌زبان هستیم. ترکیه از فرایند صلح میان [جمهوری] آذربایجان و ارمنستان حمایت می‌کند.»

این اظهارات در حالی بیان می‌شود که ترکیه با اشغال بخش‌هایی از خاک کشور سوریه در سال‌های گذشته در تلاش برای انتقال خانواده گروه‌های مسلح تحت حمایت خود به شمال سوریه (مناطق چشمه صلح)، قطع آب اهالی این مناطق و آتش زدن محصولات کشاوزری بوده تا بافت جمعیتی این مناطق را بتدریج تغییر دهد.

از طرف دیگر، ترکیه مدت‌هاست با ادعای مقابله با پ‌.ک‌.ک در حال نقض تمامیت ارضی شمال عراق است. پ‌.ک‌.ک که در ۳۵ سال گذشته با دولت آنکارا در تقابل نظامی است از سوی ترکیه، آمریکا و اتحادیه اروپا به عنوان گروه تروریستی شناخته می‌شود. ترکیه می‌گوید که شبه‌نظامیان حزب کارگران کردستان، مسئول مرگ بیش از ۴۰ هزار نفر از شهروندان ترکیه از جمله زنان و کودکان هستند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار