پیش‌بینی وضعیت هوای تهران طی ۵ روز آینده کیفیت هوای تهران قابل قبول شد هواشناسی: هشدار دریایی سطح نارنجی در مازندران؛ شنا ممنوع است ماجرای فرونشست خیابان نشاط اصفهان و نشت ماده عجیب + عکس جزییات رای وحدت رویه دیه راننده مقصر به نرخ روز هلاکت دو شرور مسلح در درگیری با پلیس در طبس انهدام شبکه قاچاق سوخت در یکی از پمپ بنزین‌های رودان/ ۷ نفر متهم بازداشت شدند شرکت بیش از ۶۱۰۰ داوطلب لرستانی در آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی و وزارت بهداشت تازه‌ترین نتایج نظرسنجی ایسپا پیرامون مصرف شبکه‌ها و رسانه‌های اجتماعی و استفاده از ابزار‌های هوش مصنوعی چت‌جی‌پی‌تی در مواجهه با سناریوی خودکشی نوجوانان با پلیس تماس می‌گیرد اپ جدید گوگل برای جستجوی سریع در ویندوز ارائه می‌شود ادارات خوزستان دورکار شدند / آلودگی هوا ساعت کاری برخی شهر‌ها را تغییر داد پژوهشگران انگلیسی، سیستم هشدار سرطان ساختند آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی رشته‌های علوم پزشکی دانشگاه آزاد بازگشایی دوطرفه جاده چالوس پس از محدودیت ۴ ساعته یکطرفه شدن جاده چالوس؛ ترافیک سنگین است

امکان ریزش مجدد ساختمان متروپل

به گفته رئیس سازمان مدیریت بحران کشور ساختمان متروپل لرزان و به لحاظ فنی دارای مشکلاتی است از این رو هر لحطه امکان ریزش مجدد آن وجود دارد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۴ - ۰۷ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 May 28
کد خبر: ۱۳۵۸۱۱

به گزارش راهبرد معاصر رییس سازمان مدیریت بحران کشور گفت: بقایای ساختمان مترو پل لرزان است به همین دلیل امکان ریزش بقایای آن وجود دارد.

محمدحسن نامی شنبه در حاشیه بررسی روند آواربرداری برج متروپل آبادان اظهار داشت: بنا بر تعاریف مدیریت بحران این حادثه در "سطح محلی" است اما اگر ما آن را در همان سطح نگه میداشتیم تجهیزات لازم به محل گسیل نمی‌شد.

وی با اشاره به تجهیزات پیشرفته در محل آواربرداری بیان کرد: شهرستان آبادان از مراکز صنعتی بسیار خوبی نظیر شرکتهای نفتی برخوردار است که علاوه بر به کار گیری تجهیزات پیشرفته  آن  از وجود افراد علمی و متخصص آن در حادثه متروپل استفاده کردیم.

رییس سازمان مدیریت بحران کشور تاکید کرد: با کسانی که در این زمینه مقصر هستند حتماً  به صورت جدی برخورد می‌شود.

وی در ادامه با بیان اینکه ریزش باید به گونه‌ای هدایت شود که به مردم آسیبی نرسد، گفت: ساختمان متروپل لرزان و به لحاظ فنی دارای مشکلاتی است از این رو هر لحطه امکان ریزش مجدد آن وجود دارد.

وی اظهار داشت: البته مقاوم سازی نیز صورت گرفته است اما باید در نهایت دقت کار صورت گیرد.

 بر اساس قانون مدیریت بحران کشور  حوادث و سوانح در سطح کشور به سه سطح محلی، استانی و ملی تقسیم‌بندی می‌شوند و متناسب با آن تصمیمات لازم اتخاذ می‌شود.

بخش‌هایی از برج دوقلوی در دست ساخت متروپل آبادان ساعت ۱۲ و ۴۰ دقیقه روز دوشنبه دوم خرداد ۱۴۰۱ دچار ریزش شد.

از زمان ریزش این سازه تاکنون ماموران امدادی با تمام تجهیزات در حال جست و جو و آواربرداری هستند.

آمار جانباختگان حادثه ریزش ساختمان متروپل آبادان با پیدا شدن یک جسد دیگر از زیر آوار امروز  به ۲۹ نفر رسید./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار