پرداخت عیدی به معلمان در اعیاد پیش‌رو صحت دارد؟ هشدار نسبت به وزش باد شدید و رگبار در تهران/ پیش‌بینی کاهش دما تا ۱۱ درجه مینو محرز: بیماری مرس خطرناک‌تر از کرونا است و میزان مرگ آن بیش از ۶۰ درصد است آغاز فعالیت سامانه بارشی و کاهش دمای هوا در برخی استان‌ها جزئیات فعالیت مراکز معاینه فنی شهر تهران در ۱۴ و ۱۵ خرداد جاده چالوس از ساعت ۱۰ یکطرفه می‌شود ۲۰۰ هکتار از جنگل‌های گلستان طعمه آتش شد بازداشت اعضای باند قاچاق ۲۱ هزار گوشی تلفن همراه در بوشهر اعلام محدودیت‌های ترافیکی محور‌های پرتردد کشور از ۱۳ تا ۱۷ خرداد سخنگوی شهرداری تهران: قطع درختان چیتگر و سرخه‌حصار به دلیل آفت‌زدایی و تنش‌های آبی در سال‌های گذشته است کاهش محسوس دمای تهران از چهارشنبه تشدید بارش در ۵ استان/ احتمال وقوع سیل ابتلای مادر به سرخجه می‌تواند سبب سقط جنین شود شهادت مأمور انتظامی در خوزستان سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: سوالات امتحان نهایی قابل لو رفتن نیست/ اگر کسی مدرکی دارد، برای بررسی ارائه کند

امکان ریزش مجدد ساختمان متروپل

به گفته رئیس سازمان مدیریت بحران کشور ساختمان متروپل لرزان و به لحاظ فنی دارای مشکلاتی است از این رو هر لحطه امکان ریزش مجدد آن وجود دارد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۴ - ۰۷ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 May 28
کد خبر: ۱۳۵۸۱۱

به گزارش راهبرد معاصر رییس سازمان مدیریت بحران کشور گفت: بقایای ساختمان مترو پل لرزان است به همین دلیل امکان ریزش بقایای آن وجود دارد.

محمدحسن نامی شنبه در حاشیه بررسی روند آواربرداری برج متروپل آبادان اظهار داشت: بنا بر تعاریف مدیریت بحران این حادثه در "سطح محلی" است اما اگر ما آن را در همان سطح نگه میداشتیم تجهیزات لازم به محل گسیل نمی‌شد.

وی با اشاره به تجهیزات پیشرفته در محل آواربرداری بیان کرد: شهرستان آبادان از مراکز صنعتی بسیار خوبی نظیر شرکتهای نفتی برخوردار است که علاوه بر به کار گیری تجهیزات پیشرفته  آن  از وجود افراد علمی و متخصص آن در حادثه متروپل استفاده کردیم.

رییس سازمان مدیریت بحران کشور تاکید کرد: با کسانی که در این زمینه مقصر هستند حتماً  به صورت جدی برخورد می‌شود.

وی در ادامه با بیان اینکه ریزش باید به گونه‌ای هدایت شود که به مردم آسیبی نرسد، گفت: ساختمان متروپل لرزان و به لحاظ فنی دارای مشکلاتی است از این رو هر لحطه امکان ریزش مجدد آن وجود دارد.

وی اظهار داشت: البته مقاوم سازی نیز صورت گرفته است اما باید در نهایت دقت کار صورت گیرد.

 بر اساس قانون مدیریت بحران کشور  حوادث و سوانح در سطح کشور به سه سطح محلی، استانی و ملی تقسیم‌بندی می‌شوند و متناسب با آن تصمیمات لازم اتخاذ می‌شود.

بخش‌هایی از برج دوقلوی در دست ساخت متروپل آبادان ساعت ۱۲ و ۴۰ دقیقه روز دوشنبه دوم خرداد ۱۴۰۱ دچار ریزش شد.

از زمان ریزش این سازه تاکنون ماموران امدادی با تمام تجهیزات در حال جست و جو و آواربرداری هستند.

آمار جانباختگان حادثه ریزش ساختمان متروپل آبادان با پیدا شدن یک جسد دیگر از زیر آوار امروز  به ۲۹ نفر رسید./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده