احوال پرسی فعال محیط زیست با خرس قهوه ای+ فیلم-راهبرد معاصر
تریاک در کدام مناطق کشور گران‌تر است؟ ورود سامانه جدید پربارش به ایران | سرمای شدید و بارش در این مناطق جریمه‌های رانندگی دوبرابر شده بخشیده نمی‌شود کلاهبرداری میلیاردی با ترفند ارسال پیامک جعلی در چناران اسامی محصولات آرایشی و بهداشتی غیرمجاز از سوی سازمان غذا و دارو اعلام شد گرد و خاک میهمان ناخوانده تهرانی‌ها می‌شود | هشدار زرد هواشناسی باند سرقت از مغازه‌های آهن و ضایعات فروشی در تهران متلاشی شد وزیر بهداشت: دستیاری پزشکی شغل می‌شود تصاویر | ارسال محموله دارویی هلال احمر ایران به لبنان آخرین وضعیت ترافیکی جاده‌های کشور ۳ متهم فروش مواد مخدر در فضای مجازی به دام افتادند برف پاییزی این مناطق کشور را دربر می‌گیرد | سردی شدید هوا در برخی نقاط سرعت اینترنت موبایل و ثابت در ایران افزایش یافت آغاز ثبت‌نام تاکسی‌های «جی ۴» در کشور | اعلام قیمت و نرخ تسهیلات خودرو به متقاضیان اختصاص ۳ هزار میلیارد تومان فوق‌العاده رتبه‌بندی برای ۱۸۰ هزار معلم بازنشسته

احوال پرسی فعال محیط زیست با خرس قهوه ای+ فیلم

همیار محیط بان مازندرانی با یک سلام و علیک یک قلاده خرس قهوه‌ای را فراری داد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۳ - ۰۸ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 May 29
کد خبر: ۱۳۵۹۳۷

به گزارش راهبردمعاصر، محمدباقر غفاری چلاوی همیار محیط بان که کلیپ‌های او از حیات وحش و در برخی موارد گفتگو با حیوانات وحشی هنگام مواجه شدن با او مورد توجه کاربران فضای مجازی است این بار در مواجهه با یک قلاده خرس جوان به او سلام داد، اما خرس پا به فرار گذاشت.


او در خصوص این اتفاق می‌گوید: زیر درخت ممرز پیری نشسته بودم و به صدای سهره جنگلی گوش میدادم که این خرس جوان از راه رسید، زیبایی این صحنه‌ی ناب رو هدیه میکنم به روح دو عزیز محیط بان استان فارس.

خیلی‌ها سوال کردن که خرس داستان ما چرا لاغر هست، طبیعی هست قد و وزن این حیوان به نسبت سن اش، معمولا خرس‌های دو ساله‌ی جوان وقتی از مادر جدا میشن تا بیان مستقل بشن و منابع غذایی که مادرشون بهشون آموزش داده بود رو بیان پیدا کنند کمی ضعیف ترن، اما یواش یواش رو فرم میان و جای نگرانی ندارد.

محمد باقر غفاری چلاوی از چهره‌های شناخته شده کنشگری محیط زیستی است و با همکاری محیط زیست شهرستان آمل پروژه حفاظت از مرال‌ها را نیز انجام می‌دهد و تیجه محافظت شبانه روزی او و سایر محیط بانان و مردم سبب شد تا امسال هیچ خبری از شکار در منطقه چلاو نباشد و هم اکنون بیش از ۵۰ راس مرال در این منطقه حفاظت شده زیست می‌کنند.

منطقه شکار ممنوع چلاو آمل با ۱۵ هزار هکتار مساحت در البرز مرکزی زیستگاه پلنگ، روباه، گراز، گربه‌جنگلی، خرس قهوه‌ای و خارپشت است. /باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار