وضعیت جوی و ترافیکی جاده‌ها/ بارش پراکنده باران در محورهای ۳ استان تجرد در ایران زیر ذره‌بین آمار / ۷ میلیون مرد و ۴.۴ میلیون زن جوان هرگز ازدواج نکرده‌اند / ۲.۵ میلیون زن پس از فوت همسر تنها مانده‌اند هوای تهران سرد می‌شود؛ کاهش پنج درجه‌ای دما طی ۴۸ ساعت آینده بارداری تا ۴۹ سالگی بی‌خطر و تا ۵۴ سالگی امکان‌پذیر است بقائی: آمریکا خود مسبب ناامنی است، اما خواستار محکوم‌کردن ایران می‌شود! ناو هواپیمابر آدمیرال کوزنتسوف در آستانه اوراق شدن هشدار زرد هواشناسی برای ۲۷ استان صادر شد / بارش باران و رعدوبرق تا ۳ آبان ادامه دارد انهدام بزرگترین باند طلای جعلی در شمال کشور  جزییات مسدود شدن چت جی پی تی برای کاربران ایرانی سامانه بارشی جدید از چهارشنبه وارد کشور می‌شود / بارش باران در تهران و چند استان از جمعه هشدار هواشناسی؛ بارش‌ها از سه‌شنبه گسترده می‌شود / رگبار و رعدوبرق در چندین استان / کاهش دما در نیمه شمالی کشور ورود موج بارشی جدید؛ شمال کشور از روز سه‌شنبه سرد و بارانی می‌شود ماجرای قطع درخت تاریخی زگلیک برای ساخت سرویس بهداشتی تمدید مجدد مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش بدون آزمون جزئیات پرونده آزار جنسی زن ایرانی در سفر به ترکیه هشدار وقوع سیلاب و آب‌گرفتگی معابر در مازندران

آوار متروپل تا ۷۲ ساعت آینده تخلیه می‌شود

آوار متروپل تا ۷۲ ساعت آینده تخلیه می‌شود معاون عمران، توسعه امور شهری و روستایی وزیر کشور گفت:آواربرداری از «متروپل» به روش مهندسی انجام شد و تا ۷۲ ساعت آینده آوار بخش تخریب‌شده متروپل تخلیه خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۳ - ۰۹ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 May 30
کد خبر: ۱۳۶۰۴۱

به گزارش راهبردمعاصر، مهدی جمالی‌نژاد شب گذشته در جمع خبرنگاران با بیان اینکه از روز نخست وقوع حادثه متروپل، عملیات آواربرداری با اولویت نجات جان افراد زنده شروع به کار شد، اظهار داشت: با توجه به شرایط محیط و خطر ریزش آوار و حفظ امنیت جانی ابتدا تا شعاع ۱۰۰ متر تخلیه مکان‌های مسکونی و تجاری آغاز شد و همزمان تجهیزات مورد نیاز در محل مستقر شد.

وی با بیان اینکه بهترین گروه‌های امداد و نجات استانی و کشوری شامل اورژانس، هلال احمر و آتش نشانی‌های شهر‌های مختلف کشور در محل مستقر شدند و عملیات امداد و نجات با اولویت نخست نجات جان هم میهنان زنده و جستجوی اجساد و بعد آواربرداری انجام شد، افزود: در حال حاضر اقدامات لازم در محل ساختمان متروپل بر اساس مدل مهندسی و کارشناسی انجام می‌شود.


جمالی‌نژاد با بیان اینکه با توجه به محدودیت مکانی و خطرات احتمالی که در محل وجود دارد، خوشبختانه عملیات به‌طور مستمر و بدون توقف و به صورت ۲۴ ساعته تا امروز در حال انجام بوده است، تصریح کرد: خوشبختانه تاکنون هیچ‌گونه اتفاق و حادثه‌ای برای تیم امدادگران نداشته‌ایم. عملیات آواربرداری توسط تیم حرفه‌ای سازه با تجهیزات تخصصی کامل از جمله سه دستگاه دوربین لرزه نگار تخصصی مورد پایش ۲۴ ساعته است.

معاون وزیر کشور با بیان اینکه عملیات امداد و نجات هم توسط افراد خبره و متخصص این حوزه انجام می‌شود و تجهیزات مورد نیاز و اکیپ‌های امدادرسان نیز در محل مستقر هستند، ادامه داد: در حال حاضر در محل حادثه محدودیت‌هایی از نظر خطر و ریزش سازه‌ها وجود دارد که اگر نبود کار کارشناسی و پیچیدگی‌های سازه‌ای موجود، آواربرداری با سرعت بیشتر انجام می‌شد.

جمالی‌نژاد با بیان اینکه در بخش اول که سازه‌ها ریزش و فروریخته و درحال آواربرداری است تا ۷۲ ساعت نخاله‌ها جمع‌آوری می‌شود، گفت: در بخش دوم که مربوط به سازه سرپا است، اما احتمال ریزش وجود دارد با هدف گذاری‌های انجام شده عملیات مربوط به آن هم ظرف چند روز آینده آغاز خواهد شد. /تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده