سال ۱۴۰۵ چند روز تعطیل رسمی دارد؟ وکیل: حکم اعدام «شریفه محمدی»، فعال کارگری، با تصمیم رئیس قوه قضائیه به سی سال حبس تبدیل شد توقیف محموله قاچاق دام آلوده در مازندران تصویب روز ملی هوا فضا و روز جزایر سه گانه خلیج فارس در تقویم رسمی کشور جزئیات تیراندازی پلیس در منطقه سوهانک تهران / دستگیری و زخمی شدن چند نفر / اعتراض دانشجویان به جولان اراذل و اوباش در محدوده دانشگاه آزاد اعلام محدودیت‌های ترافیکی از ۷ تا ۱۰ آبان در برخی از جاده‌های کشور این ربات انسان‌نما اتاق را مرتب و لباس‌ها را تا می‌کند جاده چالوس یکطرفه شد/ محدودیت‌های جدید اعلام شد اعلام جرم علیه تهیه‌کننده و مجری برنامه منتشرکننده ادعا‌های فائزه هاشمی هشدار دادگستری تهران درباره مراکز غیرمجاز خدمات زیبایی تشکیل پرونده قضائی برای فائزه هاشمی زمان توزیع کارت آزمون کانون وکلا اعلام شد تعطیلی پنجشنبه‌ها و کاهش ساعات کاری ادارات/ سازمان اداری و استخدامی کشور مسئول اجرای ساعات کاری ادارات جدید شد مدارس این شهر‌ها فردا چهارشنبه ۷ آبان تعطیل شد/ تاخیر در فعالیت ادارات خوزستان + جزئیات  وکیل مدافع پژمان جمشیدی: موکلم ممنوع الخروج نبوده است  خروج سهامدار اصلی بانک آینده از کشور صحت دارد؟

جزئیات حذف کمیسیون ماده ۱۰۰ شهرداری‌ها

عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی جزئیات حذف کمیسیون ماده ۱۰۰ شهرداری‌ها را تشریح کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۶ - ۰۹ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 May 30
کد خبر: ۱۳۶۱۰۹

اقبال شاکری در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم درباره حذف کمیسیون ماده ۱۰۰ قانون شهرداری‌ها اظهار کرد: پیگیری اصلاح قانون ماده ۱۰۰ قانون شهرداری‌ها که به کمیسیون ماده ۱۰۰ مشهور است، از زمانی که آقای رئیسی ریاست قوه قضائیه را بر عهده داشت، آغاز شد.

وی ادامه داد: مجلس شورای اسلامی با ارائه طرحی درباره این ماده قانونی، جلسات متعددی با دستگاه‌های مختلف برگزار و اصلاحاتی در آن ایجاد کرد؛ قانون اصلاح شده از کمیسیون مربوطه خارج شده و اکنون در نوبت ورود به صحن مجلس قرار دارد.

عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه امیدواریم این طرح طی یک تا ۲ ماه آینده وارد صحن و جزئیات آن بررسی شود، تصریح کرد: در راستای اصلاح این قانون، کمیسیون‌های مندرج در ماده ۱۰۰ حذف می‌شود چراکه اساساً چیزی به اسم تخلف که بخواهد به کمیسیون ماده ۱۰۰ ارجاع داده شود، وجود نخواهد داشت.

وی افزود: هرگونه تخلف باید در همان مراحل اولیه برطرف شود و افرادی که در این زمینه کوتاهی کنند با آن‌ها برخورد می‌شود ضمن اینکه ملک ساخته شده برای مالک هیچ سودی نخواهد داشت، زیرا امکان انجام هیچگونه امور اداری درباره آن وجود ندارد بنابراین جز تخریب یا اصلاح آن راه دیگری ندارد؛ در واقع اگر کسی ساختمانی را با تخلف بسازد نه امکان اجاره، فروش یا تغییرکاربری خواهد داشت و نه می‌تواند برای آن پایان کار اخذ کند، بنابراین ملک ساخته شده روی دستش باقی می‌ماند.

شاکری گفت: فلسفه ایجاد کمیسیون ماده ۱۰۰ این بود که درباره تخلف شکل گرفته تصمیم‌گیری شود و بسیاری از افراد مرتکب تخلف می‌شدند و عوامل درگیر تخلف نیز در اکثر مواقع چشم خود را به روی تخلف می‌بستند! با تصویب نهایی اصلاح قانون ماده ۱۰۰ و تأیید شورای نگهبان چیزی به اسم کمیسیون ماده ۱۰۰ نخواهیم داشت و هر نقشه‌ای که سازمان نظام مهندسی تأیید می‌کند باید تا پایان کار همان را اجرا کند.

وی خاطرنشان کرد: با اصلاح این قانون می‌توان امیدوار بود که تخلفات حوزه ساخت و ساز به حداقل ممکن برسد. /تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار