جزئیات گفتگوی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است!

بایدن: سامانه‌های موشکی که به خاک روسیه برسند به اوکراین نمی‌دهیم

بایدن: سامانه‌های موشکی که به خاک روسیه برسند به اوکراین نمی‌دهیم رئیس‌جمهوری آمریکا، گزارش‌هایی مبنی بر اینکه واشنگتن قصد ارسال سامانه‌های راکتی پیشرفته دوربرد به اوکراین را داشته باشد، رد کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۱ - ۱۰ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 May 31
کد خبر: ۱۳۶۲۳۱

به گزارش راهبردمعاصر، به نقل از خبرگزاری آناتولی، «جو بایدن» رئیس‌جمهوری آمریکا دوشنبه به خبرنگاران در کاخ سفید گفت: ما قصد نداریم سامانه‌های راکتی که می‌شود از آنها برای حمله به خاک روسیه استفاده کرد، در اختیار اوکراین بگذاریم.

تکذیب او چند روز پس از آن صورت می‌گیرد که گزارش‌های متعددی به نقل از مقامات دولت آمریکا مبنی بر آماده‌سازی ایالات متحده برای ارسال تسلیحات جدید از جمله سامانه‌های پرتاب چندگانه موشک موسوم به ام‌ال‌آراس (MLRS) منتشر شد.

به گزارش سی‌ان‌ان، ام‌ال‌آراس آمریکایی می‌تواند صدها کیلومتر دورتر را موشک‌باران کند و این بیش از هر قابلیتی است که اکنون در اختیار اوکراین است. اوکراینی‌ها می‌گویند که چنین تجهیزاتی در تلاش‌هایشان برای مقابله با روسیه، می‌تواند تغییردهنده بازی باشد.

همچنین طبق گزارش‌ها، اوکراین خواستار سامانه راکتی توپخانه‌ای سیار موسوم به هیمارس (HIMARS) شده است. از زمان آغاز جنگ اوکراین در ۲۴ فوریه، ایالات متحده کمک‌های خود را به کی‌یف افزایش داده، اما تاکنون از هر گونه اقدامی که ممکن است باعث رویارویی با روسیه شود، اجتناب کرده است.

به گفته برخی از مقامات دولت بایدن، ارائه راکت‌های دوربرد به اوکراین موضوعی نگران‌کننده است زیرا ممکن است اوکراین آن‌ها را به سمت خاک روسیه شلیک کند که در نهایت می‌تواند به تشدید تنش بین دو قدرت بزرگ (آمریکا و روسیه) منجر شود.

مسکو در حال حاضر بیشتر بر جنگ در شرق اوکراین متمرکز است. براساس آمارهای سازمان ملل، از زمان آغاز جنگ بیش از ۴۰۰۰ غیرنظامی کشته و حدود ۵۰۰۰ تن در اوکراین زخمی شده‌اند. طبق آمار آژانس پناهجویان سازمان ملل، بیش از ۶.۷ میلیون اوکراینی به دیگر کشورها گریخته‌اند و بیش از ۷.۷ میلیون تن هم آواره داخلی شده‌اند./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار