رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر در مورد گفت‌و‌گو‌های تهران و واشنگتن در عمان ترامپ باز هم ایران را تهدید کرد اسلامی: واحد‌های دوم و سوم نیروگاه بوشهر، پایان برنامه هفتم به بهره‌برداری می‌رسد/ گروسی انتهای فروردین به ایران می‌آید ماکرون: احتمالاً کشور فلسطین را به رسمیت بشناسیم تعرفه‌های ترامپ متوقف شد پکن ادعای حضور اتباع چینی در جنگ روسیه-اوکراین را تکذیب کرد آغاز ماراتن انتخابات در عراق؛ ۸ ماه فرصت برای رقابت رئیس ستاد ارتش اسرائیل: سربازان بسیاری را در غزه از دست داده‌ایم مصر: مخالف کوچاندن فلسطینی‌ها چه به صورت داوطلبانه یا اجباری هستیم سی‌ان‌ان: نتانیاهو با دستان خالی به خانه بازگشت تحریم‌های آمریکا علیه ایران در آستانه مذاکره! شمار شهدای حمله آمریکا به الحدیده به ۱۰ نفر رسید علی‌اف: می‌خواهیم با ایران روابط خوبی داشته باشیم حمله پهپادی یمن به تل‌آویو و ناو آمریکا واکنش حماس به جنایت اشغالگران در محله الشجاعیه

معاون بایدن خواستار ممنوعیت سلاح‌های جنگی در آمریکا شد

معاون رئیس‌جمهوری آمریکا بعد از شرکت در مراسم یادبود یک قربانی خشونت سلاح، خواستار ممنوعیت استقاده از تسلیحات تهاجمی در ایالات متحده و تصویب لایحه کنترل سلاح شد که مدت‌هاست به تاخیر افتاده است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۷ - ۰۸ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 May 29
کد خبر: ۱۳۵۹۰۴

به گزارش راهبردمعاصر، به نقل از وب‌سایت گاردین، کامالا هریس، معاون رئیس‌جمهوری آمریکا بعد از سخنرانی در مراسم یادبود مرتبط با تیراندازی جمعی که دو هفته پیش در شهر بوفالوی نیویورک رخ داد، از قانونگذاران کشورش خواست تا ممنوعیت سلاح‌های تهاجمی را تصویب کنند.

او با اشاره به اینکه جو بایدن، رئیس‌جمهوری آمریکا قصد دارد سه‌شنبه برای همدردی با قربانیان تیراندازی مهلک روز سه‌شنبه که جان ۲۱ تن از جمله ۱۹ کودک را گرفت، به تگزاس برود، گفت: همه باید به پا خیزند و با این موضوع که نباید چنین چیزی در کشورمان رخ دهد، موافقت کنند.

هریس گفت: ما کنار ننشسته و منتظر نیستیم که راه‌حلی ظاهر شود. ما می‌دانیم که راهکار چیست. این شامل ممنوعیت سلاح‌های تهاجمی می‌شود. یک سلاح تهاجمی، سلاح جنگی است و هیچ جایی در یک جامعه مدنی ندارد.

معاون بایدن همچنین خواستار بررسی سوابق در زمان اقدام برای خرید سلاح شد؛ این لایحه قانونی است که جمهوری‌خواهان مدت‌هاست مانع از تصویب آن در سنای آمریکا شده‌اند.

هریس گفت: چرا باید کسی بتواند سلاح بخرد و افراد دیگری که کوچک‌ترین شناختی از آن‌ها ندارد، بکشد. خب آیا آن فرد قبلا مرتکب یک جرم خشونت‌بار شده است؟ آیا آن‌ها تهدیدی علیه خودشان یا دیگران هستند؟ بیش از ۲۰۰ تیراندازی جمعی امسال رخ داده است. قانونگذاران باید اقدامی کنند. کنگره باید اقدامی کند و آنچه من می‌دانم این است که ما هم باید متحد شویم و به عنوان یک ملتی که دو دسته نیست، در کنار هم بایستیم.

در فاصله ۱۰ روز در دو نقطه مرزی در شمال و جنوب آمریکا مهاجمان مسلح با استفاده از این نوع سلاح‌ها ده‌ها تن را کشتند. نخستین کشتار در روز ۱۴ مه در شهر بوفالو در مرز آمریکا و کانادا روی داد که در جریان آن مهاجم به یک فروشگاه زنجیره‌ای بزرگ در منطقه سیاهپوست‌نشین بوفالو رفت و مشتریان را که اغلب سیاهپوست بودند به رگبار بست.

هریس که برای شرکت در مراسم خاکسپاری روث وایتفیلد، قربانی ۸۶ ساله همین کشتار به بوفالو رفته بود، به خبرنگاران گفت: دیگر بس است. همه باید برخیزیم و با هم هم‌صدا شویم که چنین وقایعی نباید در کشور ما روی دهد. باید شجاعت آن را داشته باشیم که کاری در این رابطه کنیم.

دومین کشتار هم ۱۰ روز بعد، یعنی ۲۴ مه، در جنوب تگزاس و نزدیکی مرز مکزیک روی داد و این بار یک جوان ۱۸ ساله به دبستان راب در شهر یووالد که بخش بزرگی از جمعیت آن را لاتین‌تباران تشکیل می‌دهند حمله کرد و علاوه بر ۱۹ دانش‌آموز، دو معلم را هم کشت.

مهاجم کشتار مدرسه راب در جنوب تگزاس دو سلاح تهاجمی از نوع ای. آر. ۱۵ به همراه داشت که دست‌کم یکی از آن‌ها را در روز تولد ۱۸ سالگی خود خریده بود. ماموران پلیس پس از آنکه این نوجوان را از پای درآوردند، در کنار جسدش ۶۰ خشاب و ۱۶۵۷ تیر پیدا کردند. مهاجم کشتار ۱۴ مه در بوفالو که او هم ۱۸ ساله بود، از همین نوع سلاح ای. آر. ۱۵ استفاده کرده بود. /ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار