انفجار حوالی کلانتری ۱۹ زاهدان / ماجرا چه بود؟ سخنگوی دولت: کالابرگ برای خرید پفک داده نمی‌شود/ ماجرای سوال و جواب خانم سخنگو و یک خبرنگار درباره قیمت پفک و مبلغ کالابرگ دریادار سیاری: ناو‌های آمریکایی از ترس موشک‌های ایرانی به هند جنوبی فرار کردند/ چه کسی باور می‌کند آمریکا فقط ۸ کشته داشته باشد؟! نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵ + عکس روایت مادر شهید زهرا حدادعادل از شهید بشری خامنه‌ای: بعد از اسباب‌کشی، دیوار به دیوار پدر، زندگش‌اش را وقف آقا کرد/می‌دانستند اگر آقا را بزنند... فرمانده قرارگاه خاتم: نیرو‌های مسلح آماده پاسخ ویرانگر به هر تهدیدی هستند پزشکیان به سه نفر حکم مسئولیت داد حمید رسایی راهی زندان اوین شد رهبر انقلاب: آمادگی بیش از ۳۰ میلیون جان‌فدا آوردگاهی برای اعتلای نام ایران است «مژده هاشمی بازرگان» محکوم به جاسوسی، کارمند هلال احمر بود؟ همسر حدادعادل: پوتین به یکی از مسئولان ما گفته بود شما قدر رهبری را نمی‌دانید؛ گفتم تمام سخنرانی‌های ایشان را برای من ضبط و ترجمه کنند شکار زهپاد آمریکا در تنگه هرمز | Remus ۶۰۰ دومین غنیمت سپاه از آمریکا + فیلم توئیت قالیباف درباره ادعا‌های آمریکا و تردد از تنگه هرمز؛ یک دستگاه چاپ دلار رایگان در تنگه هرمز گذاشته‌اند؛ بفرمایید بروید بردارید! واکنش پزشکیان به حواشی استخاره روز بازگشایی مدارس: آیه‌ای درباره صبر آمد/ همه تصور کردند بد آمده، اما خیلی خوب بود ماجرای حبس حمید رسایی چیست؟ | حکم ۱۰ ماه زندان حمید رسایی نماینده تهران اجرا می‌شود؟

وزیر ارشاد: ایران اعتراضش را نسبت به فیلم عنکبوت مقدس به فرانسه اعلام کرده است

وزیر ارشاد: ایران اعتراضش را نسبت به فیلم عنکبوت مقدس به فرانسه اعلام کرده است وزیر ارشاد با بیان اینکه مراتب اعتراض رسمی خود را از طریق وزارت امور خارجه به دولت فرانسه اعلام کردیم، اظهار داشت: این کار کاملا محکوم است و حتما این مسئله را در مراودات فرهنگی با دولت‌های این چنینی مورد توجه خواهیم داد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۰ - ۱۱ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 01
کد خبر: ۱۳۶۴۳۳

به گزارش راهبرد معاصر محمد مهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی صبح امروز چهارشنبه ۱۱ خرداد ماه در حاشیه جلسه هیئت دولت در پاسخ به سوالی درباره فیلم عنکبوت مقدس و اینکه قرار است وزارت ارشاد چه واکنش و یا اقدامی در برابر آن انجام دهد، اظهار داشت: مردم مستحضر هستند که این فیلم اساساً در ایران تولید نشده و کار‌های فیلمبرداری آن در کشور اردن انجام شده است. عوامل اصلی تولید و تهیه فیلم در خارج از ایران هستند و ارتباطی به فضای مدیریت داخلی سینما در کشور ندارد.

وی افزود: سازمان سینمایی و مجموعه وزارت ارشاد در این زمینه موضع گیری کردند و اگر عواملی از دست اندرکاران فیلم در داخل کشور باشند آن‌ها را مشمول قوانین انضباطی سازمان سینمایی خواهیم کرد.

اسماعیلی با بیان اینکه اجازه توهین به مقدسات را نخواهیم داد، تصریح کرد: معتقدیم اتفاقی که در این جشنواره‌های سیاست‌زده تحت تاثیر لابی‌های صهیونیستی - یهودی اتفاق می‌افتد، اغلب برای جهت‌گیری‌های سیاسی انجام می‌شود.

وی ادامه داد: این فیلم اساساً مملو از صحنه‌های مشمئزکننده، زشت و غیر واقعی است و منتقدانه منصف در کن نسبت به نوع این انتخاب معترض بودند. چرا که این یک انتخاب غلط، سیاسی و جهت دار برای نشان دادن یک چهره سیاه از جامعه ایرانی است.

وزیر فرهنگ و ارشاد با بیان اینکه مراتب اعتراض رسمی خود را از طریق وزارت امور خارجه به دولت فرانسه اعلام کردیم، تصریح کرد: این کار کاملا محکوم است و حتما این مسئله را در مراودات فرهنگی با دولت‌های این چنینی مورد توجه خواهیم داد. هیچ کشور یا مجموعه‌ای حق ندارد به بهانه چنین جشنواره‌هایی به یک ملت و مقدسات آن و همچنین آرمان‌های آن توهین کنند و این خط قرمز ما در وزارت ارشاد است.

اسماعیلی در رابطه با محدودیت های در حال اعمال در رابطه با فیلم «برادران لیلا» گفت: طبق قانون فیلم هایی که به جشنواره خارجی می روند باید در داخل مجوز اکران گرفته باشند. خود اسکار هیچ فیلمی را بدون مجوز اکران داخلی نمی پذیرد، اما کن این چنین نبود. 

وی افزود: به دوستانی که می خواستند این فیلم را به کن ببرند اعلام شده بود که اگر بدون اخذ مجوز اکران به آنجا برود مشمول مواد قانونی در این زمینه می شوند. قانون در اینجا صراحت دارد و به آقایان تهیه کننده و کارگران آن گفته شده بود و طبیعتا چون این فیلم بدون مجوز رفته بود و به آنها اطلاع داده شده بود مشمول محدودیت های قانونی خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار