تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک سفارت ایران ادعا‌ها درباره ادعای ارتباط تهران با پرونده فرفورد را رد کرد

آمادگی ایران برای ارسال واکسن کرونا به کنیا

آمادگی ایران برای ارسال واکسن کرونا به کنیا وزیر امور خارجه در گفت‌وگوی تلفنی با همتای کنیایی آمادگی ایران را برای ارسال کمک‌های بشردوستانه در زمینه پزشکی از جمله واکسن کرونا به کنیا اعلام کرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۰ - ۱۲ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 02
کد خبر: ۱۳۶۶۲۹

به گزارش راهبرد معاصر حسین امیرعبداللهیان و خانم «ریچل اومامو» وزیر امور خارجه کنیا امروز (پنجشنبه) ۱۲ خرداد تلفنی گفت‌وگو کردند.

 وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در این گفت‌وگو با اشاره به وجود پیشرفت در روند برگزاری کمیسیون مشترک دو کشور، بر اهمیت روابط با آفریقا به ویژه کشور کنیا تأکید کرد و لزوم هم افزایی بین جمهوری اسلامی ایران و کنیا در مورد برخی تهدیدهای مشترک در عرصه بین‌المللی نظیر تروریسم و دزدی دریایی را نیز یادآور شد.

 امیرعبداللهیان با اشاره به روند مثبت مهار همه گیری کرونا در ایران، بر آمادگی کشورمان برای ارسال کمک‌های بشردوستانه در زمینه پزشکی نظیر واکسن به کنیا و قاره آفریقا تأکید کرد.

وزیر امور خارجه کشورمان ضمن دعوت از وزیر امور خارجه کنیا برای سفر به تهران، همکاری دو کشور را در مجامع منطقه‌ای و بین‌المللی حائز اهمیت خواند و خاطرنشان کرد: ظرفیت‌های بسیار خوبی برای گسترش روابط در همه زمینه‌ها و از جمله تجاری و بخش خصوصی بین دو کشور وجود دارد.

خانم ریچل اومامو وزیر امور خارجه کنیا نیز در این گفت‌و‌گوی تلفنی با تأکید بر جایگاه مهم ایران، توسعه مناسبات دو کشور را خواستار شد و با اشاره به در پیش بودن جلسات کمیسیون مشترک دو کشور ابراز امیدواری کرد برگزاری این کمیسیون منجر به توسعه و‌ گسترش بیشتر روابط ایران و کنیا شود.

وزیر امور خارجه کنیا توسعه هر چه بیشتر همکاری‌ دو طرف در مجامع منطقه‌ای و بین‌المللی را مورد تأکید قرار دارد.

در این تماس نحوه تسهیل امور کنسولی مرتبط با اتباع دو کشور مورد بررسی قرار گرفت و طرفین در این تماس تلفنی آخرین تحولات مذاکره برای رفع تحریم‌ها و موضوع جمهوری اسلامی ایران در آژانس بین‌المللی انرژی اتمی را مورد بحث و تبادل نظر قرار دادند.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار