بیانیه مشترک ایران و کشور‌های عربی و اسلامی درباره سومالی‌لند السودانی: تلاشی مهم را برای دیدار بین ایران و آمریکا در بغداد آغاز کرده‌ایم حضور پوتین با لباس نظامی در قرارگاه فرماندهی ارتش روسیه نفوذ ۱۰ خودروی نظامی اسرائیلی به شمال قنیطره سوریه انتخابات پیش‌رو در رهبری حماس؛ الحیه و مشعل مهم‌ترین گزینه‌های ریاست جنبش سفیر ایران در بغداد: آمریکا در حریم هوایی عراق از ایران جاسوسی می‌کند ریاض به جدایی‌طلبان یمن: صدای عقل را بر ماجراجویی غلبه دهید بازداشت ۷ نفر در ایتالیا به اتهام تامین مالی حماس پیام گروه هکری حنظله خطاب به نتانیاهو در آستانه سفر به آمریکا الحوثی: ارتباط نظام سعودی با تل‌آویو/ نبردهای آتی با اسرائیل حتمی است پای جاسوس ایرانی به اتاق نفتالی بنت رسید زلنسکی: به دیدار ترامپ می‌روم رژیم صهیونیستی در قعر فهرست اعتبار جهانی قرار گرفت غریب آبادی: خصومت دشمنان ناشی از استقلال و پیشرفت‌های ایران است وزیر جنگ اسرائیل: هرگز از غزه خارج نخواهیم شد

امیرعبداللهیان:اولویت‌های دولت سیزدهم را در نشست داووس تبیین خواهم کرد

حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران پیش از ظهر امروز (چهارشنبه) چهارم خرداد ماه به منظور شرکت در اجلاس مجمع جهانی اقتصاد «داووس» تهران را به مقصد سوئیس ترک کرد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۷ - ۰۴ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 May 25
کد خبر: ۱۳۵۴۱۱

به گزارش راهبرد معاصر حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در بدو ورود به زوریخ سوئیس برای شرکت در نشست مجمع جهانی اقتصاد (داووس) اظهار داشت: امروز برخی از ملاقات‌های دوجانبه در نظر گرفته شده که در راستای توسعه مناسبات جمهوری اسلامی ایران با برخی از کشورهای جهان از این فرصت استفاده خواهیم کرد.

وی افزود: فردا در پنل مباحثه که به صورت تخصصی موضوعات سیاسی،‌امنیتی، بین‌المللی و اقتصادی مورد توجه قرار می‌گیرد، شرکت خواهم کرد.

رئیس دستگاه دیپلماسی همچنین بیان کرد: در این نشست و فرصت پنل تدارک دیده شده، اولا اولویت‌های جمهوری اسلامی ایران در دولت جدید را تبیین خواهم کرد و ثانیا با توجه به اینکه حداقل ۴۰ درصد برنامه سیاست خارجی ما در دولت مردمی، تمرکز بر مسائل اقتصادی و تجاری تمرکز دارد، دیدگاه‌ها، فرصت‌ها و ظرفیت‌های ایران را در این رابطه تشریح خواهم کرد.

به گزارش فارس، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران پیش از ظهر امروز (چهارشنبه) چهارم خرداد ماه به منظور شرکت در اجلاس مجمع جهانی اقتصاد «داووس» تهران را به مقصد سوئیس ترک کرد. این نخستین حضور امیرعبداللهیان در نشست داووس پس از تصدی این سمت است. نشست داووس به خاطر همه گیری ویروس کرونا به مدت دو سال برگزار نشد. این نشست از ۲۲ می (اول خرداد ماه) آغاز و ۲۶ ماه می (پنجم خرداد ماه) نیز پایان می‌یابد.

گفتنی است مجمع جهانی اقتصاد (WEF) نشست سالانه خود را در شهر داووس سوئیس که قرار بود از ۱۷ تا ۲۱ ژانویه ۲۰۲۲ برگزار شود را به دلیل شیوع اومیکرون سویه جدید کرونا به تعویق انداخت.

حدود یک‌ سوم از مجموع ۲۷۰ پانلی که برای دوشنبه تا پنج‌شنبه برنامه‌ریزی شده‌ به موضوعات مرتبط با تغییرات اقلیمی و تاثیرات مستقیم این پدیده اختصاص دارد. موضوعات آب و هوا عمده موضوعات مطرح شده در این نشست خواهد بود. گرم شدن کم سابقه هوا در برخی نقاط دنیا از جمله اروپا و وقوع خشکسالی و تاثیرات آن بر تامین مایحتاج غذایی دنیا، تحولات اوکراین، تورم و افزایش هزینه‌های زندگی از دیگر موضوعاتی است که قرار است در این نشست به آن پرداخته شود. در این نشست حدود دو هزار چهره اقتصادی و سیاسی و کارشناسان شرکت می‌کنند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار