دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته کشف توله شیر وحشی و مار‌های پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی تهران + عکس رئیس سازمان محیط‌زیست: پروژه قانونی به نام ‎ «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد بیماری‌هایی که مانع سفر حج هستند ماجرای حضور زن نیمه برهنه در بانک اصفهان چه بود؟

آخرین آمار جانباختگان حادثه متروپل امروز ۱۴ خرداد ۱۴۰۱

فرماندار ویژه آبادان با بیان اینکه روند آواربرداری از متروپل با شتاب بیشتری ادامه دارد، گفت: آواربرداری وارد مرحله حساسی شده است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۷ - ۱۴ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 04
کد خبر: ۱۳۶۷۸۴

به گزارش راهبردمعاصر، احسان عباسپور ظهر امروز در جمع خبرنگاران درباره کشف ۲ جسد دیگر در نیمه شب گذشته اظهار داشت: باید منتظر اعلام نهایی پزشک قانونی درباره هویت اجساد باشیم.

وی در ادامه با بیان اینکه به مراحل پایانی عملیات آواربرداری ساختمان متروپل نزدیک می‌شویم، افزود: نیرو‌های متخصص در حال جداسازی حجم گسترده‌ای از آهن و بتن از محل حادثه هستند.

فرماندار ویژه آبادان با بیان اینکه تا این لحظه به طور قطعی ۳۷ نفر از شهروندان در این حادثه جان خود را از دست داده‌اند، تاکید کرد: جستجو همچنان برای بیرون آوردن پیکر‌های احتمالی زیر آوار ادامه دارد. /تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر