دمای دهلران به ۵۲ درجه رسید عباس عبدی مجرم شناخته شد آزمون وکالت ۱۴۰۵ رسماً ۱۴ آبان برگزار می‌شود / جزئیات ثبت نام و منابع آزمون وکالت ۱۴۰۵ اعلام مرز‌های خروجی و ورودی اتباع و مهاجرین خارجی برای مراسم اربعین رمال میلیاردر در دام پلیس؛ درآمد ۸۰۰ میلیون تومانی ماهانه با خرید دعا از بازار! مترو‌های تهران به بیمارستان‌ها وصل خواهد شد؟ کارت ورود به جلسه آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد؛ زمان دریافت کارت کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ اعلام شد نحوه ثبت نام گذرنامه زیارتی پلیس من / راهنمای جامع زائران اربعین انتقال ۵ هزار زندانی در خوزستان تقلیل ساعت تدریس معلمان از مهر ۱۴۰۵؛ چه کسانی مشمول کاهش ساعت کاری فرهنگیان می‌شوند؟ گرمای سوزان برای این مناطق کشور در روز‌های آینده نسل جدید گوشی‌های سامسونگ در راه است آخرین وضعیت جاده چالوس و هراز آنلاین امروز شنبه ۲۰ تیر/ جاده چالوس امروز باز است؟ ترافیک نیمه‌سنگین در چالوس و سنگینی تردد در آزادراه کرج–تهران تداوم جوی آرام در بیشتر نقاط کشور طی 5 روز آینده شگرد جدید مجرمان سایبری برای خالی کردن حساب شهروندان

شناسایی هویت ۴۳ جانباخته حادثه متروپل/ پیکر ۴۱ نفر به خاک سپرده شد

شناسایی هویت ۴۳ جانباخته حادثه متروپل/ پیکر ۴۱ نفر به خاک سپرده شد فرماندار آبادان از تایید هویت ۴۳ پیکر جانباخته حادثه متروپل توسط پزشکی قانونی خبر داد و گفت: پیکر ۴۱ نفر به خاک سپرده شد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۱ - ۱۸ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 08
کد خبر: ۱۳۷۳۹۳

به گزارش راهبردمعاصر، احسان عباسپور ظهر امروز در جمع خبرنگاران با بیان اینکه با تلاش گروه‌های جستجو و آواربردار در ۱۵ روز از حادثه متروپل ۴۳ پیکر از زیر آوار خارج و برای شناسایی به پزشکی قانونی منتقل شدند، اظهار داشت: پیکر‌ها پس از احراز هویت و شناسایی به خانواده‌هایشان تحویل داده شد تا به خاک سپرده شوند.

وی با بیان اینکه برای هر ۴۳ جانباخته حادثه متروپل آبادان جواز دفن صادر و تا صبح امروز پیکر ۴۱ نفر به خاک سپرده شده است، افزود: اکنون عملیات آواربرداری در ساختمان متروپل آبادان با شتاب بیشتری در حال انجام است و در روز‌های آینده تصمیم نهایی برای نوع تخریب باقی مانده ساختمان گرفته می‌شود.

خاکسپاری پیکر‌های ۲ جانباخته متروپل در قطعه ورزشکاران آبادان

پیکر‌های ۲ مربی رزمی کار آبادانی که در حادثه متروپل جان باختند امروز تشییع و در قطعه ورزشکاران آرامستان آبادان به خاک سپرده شد. در آیین تشییع پیکر‌های عبدالرحمان و عبدالامیر بهبهانی ۲ برادر جانباخته حادثه متروپل آبادان جمعی از اقشار مختلف مردم حضور داشتند.

رئیس اداره ورزش و جوانان آبادان با تسلیت به جامعه ورزش و شهروندان آبادانی گفت: برادران بهبهانی از مربیان خوشنام رشته‌های رزمی منطقه آزاد اروند بودند که پیکر‌های آن‌ها در قطعه ورزشکاران به خاک سپرده شد.

علی رضایی‌شکیب اظهار داشت: حادثه متروپل آبادان از حوادث تلخ و جانسوزی است که جامعه ورزشی را نیز داغدار و باعث تالم خاطر همگان شد. /تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار