ترافیک سنگین در محور چالوس و آزادراه قزوین–کرج کندوان و آزادراه تهران شمال یک‌طرفه شد هشدار مهم درباره تزریق فیلر پوست؛ این عوارض می‌تواند به نابینایی و سکته مغزی منجر شود هشدار مهم درباره شیوع آنفلوآنزا؛ این دارو عفونت ریه را شدیدتر می‌کند! سید محمد بلورچیان کیست؟ |بیوگرافی سید محمد بلورچیان شیمیدان برجسته ایرانی وزش باد شدید در تهران طی ۴۸ ساعت آینده اخاذی از کاربران اینستاگرام با شکایت جعلی کپی رایت  حمله شبانه به بنای تاریخی تالار تیموری اصفهان دلیل کند شدن اینترنت در ساعات اخیر مشخص شد جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال مسدود شد برادرکشی به طمع ارث و میراث در زرقان/ جزییات بلاگر خشن در جهرم بازداشت شد/ ماجرا چیست؟ جمع آوری یک داروی بیماری های زنان از بازار / جزییات  تغییرات جدید کنکور ۱۴۰۵ و ۱۴۰۷ ابلاغ شد / نحوه تاثیر معدل در کنکور + جزییات هشدار وزارت بهداشت نسبت به تبلیغات گسترده و فریبنده آمپول‌های لاغری جزییات تعلیق و اخراج دو دانشجوی دانشگاه شهید بهشتی

جزییات انفجار مرگبار پژو ۲۰۷ در یوسف‌ آباد تهران + عکس

جزییات انفجار مرگبار پژو ۲۰۷ در یوسف‌ آباد تهران + عکس یک سواری پژو ۲۰۷ دریک مکانیکی واقع در یوسف آباد ناگهان دچار انفجار و آتش‌سوزی شد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۸ - ۱۵ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 05
کد خبر: ۱۳۶۸۵۷

به گزارش راهبرد معاصر سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران از مرگ یک تن درپی انفجار سواری پژو ۲۰۷ دریک مکانیکی واقع در یوسف آباد خبر داد.

سید جلال ملکی در این‌باره گفت:‌ حادثه انفجار در یک مغازه مکانیکی در ساعت ۱۳:۴۵ امروز به سامانه ۱۲۵ اطلاع داده شد که درپی آن ستاد فرماندهی آتش‌نشانان دو ایستگاه را به محل حادثه واقع در محله یوسف‌آباد، خیابان جهان آرا اعزام کرد.

وی با بیان اینکه آتش‌نشانان در عرض حدود چهار دقیقه در محل حاضر شدند، اظهارکرد:‌ پس از حضور عوامل آتش‌نشانی در محل مشاهده شد که حادثه در یک ساختمان دو طبقه مسکونی رخ داده که طبقه همکف آن یک مغازه مکانیکی به مساحت حدود ۱۲ مترمربع قرار داشت و کانون وقوع حادثه نیز همین مغازه بوده است.

سخنگوی آتش‌نشانی تهران با بیان اینکه ظاهرا این مغازه مکانیکی قبلا پارکینگ این ساختمان بوده که به مکانیکی تغییر کاربری داده شده بود، افزود:‌ یک دستگاه سواری پژو ۲۰۷ داخل این مکانیکی قرار داشت که ناگهان دچار انفجار و آتش‌سوزی شده بود، به طوری که شعله‌های آتش به بخشی از نمای این ساختمان نیز سرایت کرده و در حال گسترش به داخل ساختمان بود.

ملکی افزود:‌ آتش‌نشانان همزمان با اطفای حریق عملیات نجات را نیز آغاز کردند و با توجه به اینکه دو نفر در زمان وقوع حادثه در مغازه حضور داشتند، به سرعت وارد این مغازه شده و دو نفر را از داخل آن خارج کردند که متاسفانه یک تن با تایید عوامل اورژانس جان خود را از دست داده و یک تن دیگر نیز به شدت دچار مصدومیت شده بود که از سوی امدادگران به مرکز درمانی منتقل شد.

 

جزییات انفجار مرگبار پژو ۲۰۷ در یوسف‌ آباد تهران + عکس

 

وی اضافه کرد:‌ گروه دیگر از آتش‌نشانان نیز اقدام به مهار آتش‌ و جلوگیری از سرایت آن به دیگر طبقات ساختمان کرده و دقایقی بعد نیز شعله‌های آتش را به طورکامل خاموش کردند.

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران با بیان اینکه در طبقات بالایی ساختمان فرد دیگری حضور نداشت، گفت: عوامل آتش‌نشانی پس از ایمن‌سازی محل به ماموریت خود خاتمه داده و به ایستگاه بازگشتند.

ملکی درباره علت وقوع این حادثه نیز خاطرنشان کرد:‌ محل برای بررسی علت وقوع حادثه به کارشناسان تحویل داده شد. علت نیازمند بررسی و اقدامات برای بررسی دلیل یا دلایل منجر به این حادثه در حال انجام است./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار