عراقچی: فقط به زبان احترام پاسخ می‌دهیم/جنگ و تهدید محکوم به شکست است نماینده مجلس: سلاح‌های محرمانه‌ای آماده کرده‌ایم ابوترابی: هیچ دشمنی نباید به خاک ایران فکر کند کمیسیون اصل نود خطاب به رئیس جمهور؛ علت تعلل در واردات خودروهای دست دوم چیست؟ نتانیاهو: آمریکا با خلع سلاح حماس موافق است تکمیل اقدامات خصمانه اروپا علیه سپاه پاسداران مقام ایرانی: تصمیم تبادل سفیر میان تهران و قاهره اتخاذ شده است برگزاری محفل انس با قرآن کریم با حضور رهبر انقلاب اسلامی عارف: ایران در روند مذاکرات در چارچوب راهبرد «عزت، مصلحت و حکمت» حرکت می‌کند رئیس جمهور: 1500 همت در حوزه بهداشت هزینه می‌کنیم جلالی: همکاری‌های دفاعی ایران و روسیه ابعاد وسیع‌تری به خود گرفته است رزمایش تهران و مسکو در دریای عمان؛ تهدید دوباره آمریکا به اقدام نظامی علیه ایران پزشکیان: رفع مشکلات مردم وظیفه اصلی ماست رهبر انقلاب در خصوص جوانان چه توصیه‌ای کردند؟ + عکس دریادار ایرانی: حضور ناوگان فرامنطقه‌ای در غرب‌آسیا غیرموجه است/ مردم ایران با قدرت بیشتری با آنها مقابله خواهند کرد

قطعنامه علیه ایران اعتبار آژانس را به آتش می‌کشد

سخنگوی کمیسیون امنیت‌ملی و سیاست‌خارجی مجلس گفت: بعید می دانم آژانس بین‌المللی انرژی اتمی بخواهد با صدور قطعنامه‌ای علیه ایران با اعتبار خود بازی کند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۹ - ۱۶ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 06
کد خبر: ۱۳۶۹۳۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمود عباس‌زاده مشکینی سخنگوی کمیسیون امنیت‌ملی و سیاست‌خارجی مجلس شورای اسلامی درباره احتمال صدور قطعنامه علیه کشورمان در جلسه آینده شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، گفت: بعید می دانم آژانس بخواهد با صدور قطعنامه‌ای علیه ایران با اعتبار خود بازی کند خود غربی‌ها هم می‌دانند که صدور اینگونه قطعنامه‌ها علیه ایران الزام آور نیست.

 

وی با بیان اینکه برخی کشورهای اروپایی با فشار لابی صهیونیست آژانس بین‌المللی انرژی اتمی را به سمت خطرناکی سوق می‌دهند، افزود: اگر آژانس بخواهد قطعنامه‌ای علیه ایران صادر کند اعتبار خود را به آتش می‌کشد.

 

نماینده مشکین‌شهر در مجلس با تاکید براینکه همکاری‌های جمهوری اسلامی ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی همواره بر اساس پروتکل‌ها بوده و هیچ کدام از کشورهای عضو NPT به میزان ایران همکاری‌های لازم را نداشته است، ادامه داد: اگر آژانس بخواهد ابزار سیاسی‌کاری غرب شود اعتبارش زیر سوال خواهد رفت و بعید می‌دانم مسئولان این نهاد بین‌المللی بخواهند تاریخ مصرف آن را منقضی کنند.

 

سخنگوی کمیسیون امنیت‌ملی و سیاست‌خارجی مجلس با بیان اینکه اگر ذره‌ای عقلانیت در مسئولان آژانس باشد قطعنامه‌ای عیله کشورمان صادر نمی‌شود، اظهار کرد: اگر آژانس بخواهد در روند برنامه صلح آمیز هسته‌ای کشورمان سیاسی‌کاری کند اولا اعتبار خود را به آتش کشیده است و ثانیاً در روند مذاکرات وین اختلال ایجاد می‌کند.

 

عباس زاده مشکینی با تاکید براینکه غربی‌ها می‌خواهند از طریق آژانس فشار مضاعفی بر ایران وارد کنند تا در مذاکرات هسته‌ای امتیازات بیشتری دریافت کنند، عنوان کرد: این درحالی است که ایران در شرایطی نیست که در مذاکرات به غربی‌ها امتیاز بدهد امروز جمهوری اسلامی ایران در حوزه مذاکرات هسته ای برگ‌های برنده زیادی در دست دارد.

 

وی اضافه کرد: حتی پس از تصویب قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها دستاورهای که از دست رفته بود را نیز به دست آوردیم و امروز در مذاکرات دست برتر در اختیار ایران است البته این را هم باید متذکر شد که اگرچه مردم در سختی هستند اما از تحریم‌ها نیز عبور کرده‌ایم و کشور را بدون توجه به تحریم‌ها اداره می‌کنیم.

 

نماینده مشکین‌شهر در مجلس با اشاره به فشارهای لابی صهیونیستی به آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای تحت فشار گذاشتن ایران، گفت: اخیراٌ مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به سرزمین‌های اشغالی سفری داشت که این موضوع نشانگر تاثیر لابی صهیونیست بر این نهاد بین‌المللی است.

 

سخنگوی کمیسیون امنیت‌ملی و سیاست‌خارجی مجلس با بیان اینکه به آژانس بین‌المللی انرژی اتمی پیشنهاد می کنم دفتر خود را از وین به اراضی اشغالی انتقال دهد، اظهار کرد: رژیم کودک‌کش صهیونیستی که مظهر تروریسم دولتی است با داشتن بیش از 200 کلاهک هسته‌ای هیچ‌گاه عضو NPT نبوده و زیر بار عضویت آن هم نمی‌رود اما امروز برای یک نهاد بین‌المللی تعیین تکلیف می‌کند./ تسنیم

ارسال نظر