حضور پزشکیان در مراسم ختم خانواده سقاب اصفهانی اعلام ساعت کاری جدید ادارات زمستان ۱۴۰۴ + جزئیات تصویب آیین‌نامه جبران قدرت خرید اقشار متوسط و کم‌درآمد جامعه تصویب سه آیین‌نامه مهم در دولت / از خدمات سلامت اتباع تا جبران خسارات حوادث طبیعی وزیر دفاع: آمریکا و ایران در تعارض ذاتی با یکدیگر قرار دارند / تنها کشوری که پاسخ دندان‌شکن به اسرائیل  داد، ایران بود سرلشکر موسوی: نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران هم‌اکنون در آمادگی کامل اطلاعاتی و عملیاتی قرار دارند مهاجرانی: امروز کشور نه از سیمکارت سفید بلکه از کاهش سرمایه اجتماعی ضربه می‌خورد ضربه کاری اطلاعات به ضدانقلاب/ ۳ عضو دیگر شبکه ضدامنیتی "شکار مزدور" بازداشت شدند شلیک همزمان موشک‌های بالستیک و کروز سپاه در رزمایش اقتدار سخنگوی دولت: تاریخ دقیق اجرای اصلاح قیمت بنزین نهایی نشده است خاتمی: ملت ایران ذلت‌پذیر نیست/ بسیج یک فرهنگ است حمایت دولت از راه‌آهن حومه‌ای تهران واکنش تهران به ادعاهای بی‌اساس درباره جزایر ایرانی پزشکیان: هیچ طرح آبی بدون نظر دانشگاه‌ها اجرا نمی‌شود / تصمیم عجولانه یعنی تخریب محیط‌زیست سرلشکر پاکپور: مادران و همسران شهدا الگویی ماندگار برای نسل‌های آینده هستند

عضو کمیسیون امنیت ملی: محدودیت‌های جدیدی برای همکاری با آژانس در دستور کار است

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت:با توجه به رفتار‌های سیاسی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در قبال ایران تعدادی از دوربین‌های آژانس خاموش شده و محدودیت‌های دیگری در همکاری ایران با آژانس نیز در دستورکار است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۰ - ۱۹ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 09
کد خبر: ۱۳۷۵۵۸

به گزارش راهبرد معاصر، فداحسین مالکی نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به قطعنامه سیاسی و ضد ایرانی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی گفت: این قطعنامه فاقد هویت فنی و حقوقی بود و برای جمهوری اسلامی ایران این قطعنامه هیچ الزامی ندارد.

وی افزود: متن این قطعنامه تحت‌تاثیر و فشار لابی صهیونیستی و فشار‌های استکباری آمریکا تهیه شده بود و محیطی کاملاً سیاسی داشت.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس اظهار داشت: آمریکا برای اینکه فشار اتفاقات اوکراین را از دوش خود بردارد این حرکت ضد ایرانی را شروع کرد و با استفاده از آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به عنوان یک وسیله ایران را تحت فشار قرار دهد.

مالکی خاطرنشان کرد: ثأثیرپذیری دبیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی از فشار‌های بین‌المللی و تغییر رفتار وی و نیز سفر او اسرائیل هویت این نهاد بین‌المللی را تضعیف کرد.

وی افزود: با توجه به رفتار‌های سیاسی آژانس بین المللی انرژی اتمی در قبال ایران تعدادی از دوربین‌های آژانس در مراکز هسته‌ای ایران خاموش شده و محدودیت‌های دیگری در همکاری ایران با آژانس نیز در دستورکار است که در ادامه اجرایی خواهد شد.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس اظهار داشت: این محدودیت‌ها در همکاری ایران با آژانس براساس منافع ملی و قانون مصوب مجلس انجام می‌شود تا آژانس بین‌المللی انرژی اتمی متوجه شود که چه کشوری با این آژانس همکاری می‌کند و چه کشوری نه.

مالکی خاطرنشان کرد: قطعنامه روز گذشته شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درباره فعالیت‌های هسته‌ای ایران نمی‌تواند مانع پیشرفت کشور ما شود./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار