کشف دستگاه جاسوسی اسرائیل توسط ارتش لبنان گزارش‌های اطلاعاتی آمریکا؛ اهداف پوتین در اوکراین همچنان پابرجاست تشدید شکاف در دولت مستعفی یمن؛ وزرا در عدن به شورای انتقالی جنوب پیوستند تردید‌ها درباره همراهی ترامپ با ماجراجویی جدید نتانیاهو علیه ایران سناتور آمریکایی: احتمال کمی برای خلع سلاح حماس وجود دارد رایزنی وزیران خارجه ایران و پاکستان درباره آخرین تحولات منطقه حمله عربستان به مناطق مرزی یمن نماینده حزب‌الله: در قاموس ما جایی برای تسلیم شدن نیست/ حق دفاع مشروع از خود را داریم روسیه، مذاکره مستقیم با اوکراین را رد کرد سازمان ملل: داعش در افغانستان ۲۰۰۰ نیرو دارد وزیر دفاع ونزوئلا: در حال جنگ با دروغ، افترا و تهدید نظامی آمریکا هستیم تهدید وزیر اسرائیل به عملیات نظامی علیه غزه و لبنان پیش از انتخابات این رژیم مذاکره‌کننده روس در امور اوکراین وارد میامی آمریکا شد بیانیه مشترک آمریکا، قطر، مصر و ترکیه از پیشرفت در روند توافق غزه رسانه آمریکایی: حملات علیه داعش در سوریه ممکن است چند هفته ادامه داشته باشد

خزانه‌داری آمریکا: با تورمی غیرقابل قبول روبه‌رو هستیم

«جنت یلن» وزیر خزانه‌داری آمریکا، خطاب به سناتور‌های این کشور اعلام کرد که آمریکا با «سطح غیرقابل قبولی از تورم دست و پنجه نرم می‌کند» و خواستار بودجه برای مقابله با آن شد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۸ - ۱۷ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 07
کد خبر: ۱۳۷۲۷۸

به گزارش راهبرد معاصر وزارت خزانه‌داری آمریکا ضمن اعلام تورم غیرقابل قبول در این کشور، خواستار بودجه مناسب برای رفع آن شد.
«جنت یلن» وزیر خزانه‌داری آمریکا، خطاب به سناتور‌های این کشور اعلام کرد که آمریکا با «سطح غیرقابل قبولی از تورم دست و پنجه نرم می‌کند» و خواستار بودجه برای مقابله با آن شد.

به نوشته رویترز، یلن در اظهارات خود خطاب به کمیته مالی سنا گفت «آمریکا با سطح تورم غیرقابل قبولی روبروست و برای کمک به کاهش فشار‌های تورمی، بدون آنکه اقتصادمان تضعیف شود، به یک بودجه مناسب نیاز است، البته بخش‌هایی از قانون هزینه‌های پیشنهادی جو بایدن، می‌تواند به کاهش هزینه‌ها برای آمریکایی‌ها کمک کند.»

یلن در ادامه با اشاره به تورم کنونی در آمریکا گفت: «ما در حال حاضر با چالش‌های کلان اقتصادی، از جمله سطح غیرقابل قبول تورم و همچنین اثرات مرتبط با اختلالات ناشی از تأثیر همه‌گیری بر زنجیره‌های تأمین، و اختلالات جانبی عرضه در بازار‌های نفت و مواد غذایی ناشی از جنگ روسیه در اوکراین مواجه هستیم.»

شاخص قیمت مصرف کننده (CPI) در آمریکا نشان می‌دهد که سبد کالا و خدمات- از بنزین تا خوار و بار و کرایه- در ماه آوریل افزایش ۸.۳ درصدی در مقایسه با سال گذشته داشته است که بیشترین میزان در چهل سال اخیر به شمار می‌رود.

دولت کنونی آمریکا به ریاست جو بایدن نیز پیشتر اعلام کرد که در حال بررسی حذف برخی از تعرفه‌های اعمال شده بر کالا‌های چینی در دوران ترامپ در سال‌های ۲۰۱۸ و ۲۰۱۹ است. چین هم می‌گوید که کاهش تعرفه‌ها باعث کاهش هزینه برای مصرف‌کنندگان آمریکایی می‌شود.

در همین راستا، هفته جاری «جینا ریموندو» وزیر بازرگانی آمریکا، گفت که دولت این کشور از وزارت بازرگانی آمریکا خواست تا برخی از تعرفه‌ها بر کالا‌های چینی را با هدف مبارزه با تورم کنونی در آمریکا لغو کند. ماه گذشته نیز جنت یلن گفته بود طرفدار برچیده شدن تعرفه‌های تنبیهی برای واردات برخی کالا‌ها از چین است./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار