قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند تنفس در مذاکرات سوئیس پس از ۸۰ دقیقه یک منبع مطلع: هیات ایرانی با عکس مشترک با هیات آمریکایی مخالفت کرد آغاز مذاکرات ایران و آمریکا به ریاست قالیباف و ونس بیانیه پایانی نشست قاهره / آنکارا، ریاض، اسلام‌آباد و قاهره خواهان توجه به نگرانی‌ها و ملاحظات کشور‌های منطقه در مذاکرات ایران و آمریکا شدند همزمان با مذاکرات سوئیس ترامپ بار دیگر ایران را تهدید به حمله نظامی کرد / رئیس جمهور آمریکا: ایران جلوی نیابتی‌هایش را بگیرد نیوزویک: وقت خداحافظی با بی بی رسیده است پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا

روسیه:بحران انرژی در اتحادیه اروپا وخیم‌تر می شود

روسیه:بحران انرژی در اتحادیه اروپا وخیم‌تر می شود «دیمیتری مدودف» معاون شورای امنیت ملی روسیه روز سه‌شنبه گفت که اروپا در چنگال بحران انرژی قرار داشته و در حالی که غربی‌ها در تلاش برای ممنوعیت واردت انرژی از روسیه هستند، اوضاع بدتر خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۶ - ۲۴ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 14
کد خبر: ۱۳۸۴۶۶

به گزارش راهبرد معاصر  وی که این مطالب را در کانال تلگرامی خود منتشر کرده، نوشت: «البته مخالفان ما به انجام هر کاری ادامه خواهند داد تا باعث ایجاد حداکثر ویرانی برای مجموعه انرژی و سوخت ما شوند. امروز آنها در حال تجربه بحران انرژی هستند، چشم اندازی که افزایش خواهد یافت. حتی آمریکا، محرک اصلی تجاوزها ضد روسیه نیز آسیب دیده است».

رئیس جمهور سابق روسیه اضافه کرد: «تمایل کشورهای موسوم به غیردوست برای ممنوعیت واردات انرژی از روسیه تاثیر بسیار منفی بر شهروندان اروپایی داشته است.

داده‌های اخیر از آژانس آماری اروپا نشان می‌دهد که نرخ تورم سالانه در منطقه یورو در ماه گذشته به 8.1 درصد رسیده این در حالی است که این نرخ تورم در ماه آوریل 7.4 درصد بوده است.

مدودف هشدار داد با توجه به عدم تمایل غربی‌ها برای متوقف کردن جنگ تحریم‌ها علیه روسیه، اوضاع بدتر خواهد شد.

وی گفت: «همه درک کرده‌اند که در شور و اشتیاق آنها برای ویران کردن اقتصادمان، دشمنان تلاش خواهند کرد که تحریم‌های بیشتری را علیه ما اعمال کرده و روسیه را از سازمان‌های مختلف اخراج کنند».

این سخنان در حالی مطرح می‌شود که پس از آنکه لتونی تصمیم گرفت که واردات منابع انرژی از روسیه را قطع کند، بحران انرژی در این کشور به یکی از معضلات تبدیل شده و شهروندان لتونی به صف شده تا به دریافت مجوز دولتی برای جمع آوری هیزم بپردازند.

این موضوع پس از آن آشکار شد که اداره جنگل‌داری لتونی به شهروندان این کشور مجوز جمع آوری شاخه‌ها و تراشه‌های چوب باقی مانده از عملیات چوب بری درختان را صادر کرد.

بر اساس گزارش این نهاد، درخواست‌ها برای دریافت مجوز جمع آوری هیزم که کاملا نیز رایگان است، طی ماه گذشته پنج برابر شده است.

شرکت انرژی لتونی پیشتر هشدار داده بود که انتظار می‌رود که تعرفه گاز برای خانوارهای لتونی حدودا 90 درصد افزایش یابد./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار