در پی سقوط یک فروند بالگرد در رودخانه هادسون منهتن هر ۶ سرنشین آن کشته شدند ابراز امیدواری روبیو در مورد نتیجه مذاکرات ایران و آمریکا آغاز مذاکرات مسقط «بعدازظهر شنبه» / «زبان تهدید»، خط قرمز مهم حزب‌الله ادعا‌های رسانه‌ای درباره گفت‌و‌گو پیرامون خلع سلاح را «کذب محض» خواند منبع ایرانی: آمریکا مذاکره غیرمستقیم با ایران را پذیرفته است حماس: غزه نیازمند اقدام فوری جامعه بین‌المللی است واشنگتن: راه‌های بسیاری درباره موضوع ایران داریم، اما «دیپلماسی» با تهران برای ترامپ بسیار مهم است رئیس حشد الشعبی از ارسال «قانون ساختاری» این نهاد به پارلمان برای تصویب نهایی خبر داد ترامپ پس از دستور لغو محدودیت‌های آبی: می‌خواهم از مو‌های زیبایم مراقبت کنم رهبر انصار الله: مسئله اسرا اهمیتی برای نتانیاهو ندارد رئیس‌جمهور لبنان: حزب‌الله در موضوع سلاح‌های خود، «نرمش و انعطاف‌پذیری بالایی» نشان داده سندرز: ترامپ در مورد سومین دوره ریاست جمهوری جدی است اسلامی: با برق هسته‌ای ناترازی‌ها را برطرف می‌کنیم عراقچی: روابط ایران و الجزایر مستحکم و ریشه‌دار است لفاظی وزیر دفاع آمریکا علیه ایران در آستانه مذاکرات عمان

بیانیه ائتلاف آمریکایی درباره حمله پهپادی در اربیل

پس از آنکه برخی منابع عربی و انگلیسی خبر دادند که فرمانده جوخه ترور «موساد» در حمله پهپادی دیشب در اربیل کشته شد، ائتلاف آمریکایی ادعا کرد که در این حمله غیرنظامیان هدف قرار گرفته‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۱ - ۱۹ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 09
کد خبر: ۱۳۷۵۷۳

به گزارش راهبرد معاصر، پایگاه خبری «شفق نیوز» خبر داد که ائتلاف بین‌المللی موسوم به ضد داعش به رهبری آمریکا، امروز (پنجشنبه) بیانیه‌ای در ارتباط با حمله پهپادی به نزدیکی کنسولگری واشنگتن در اربیل صادر کرده است.

ائتلاف آمریکایی مدعی شد که در حمله پهپادی به کنسولگری واشنگتن در اربیل غیرنظامیان هدف حمله قرار گرفته‌اند.

ائتلاف پس از آن این ادعا را مطرح می‌کند که برخی از رسانه‌های عربی و انگلیسی دیشب از کشته شدن فرمانده جوخه ترور سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) در عملیات دیشب خبر دادند.

ائتلاف آمریکایی در بخش دیگری از این بیانیه این حمله را به آنچه «گروه‌های غیرقانونی» در عراق خواند، نسبت داد.

رسانه‌های عراقی، شامگاه چهارشنبه از حمله پهپادی به نقطه‌ای میان کنسولگری آمریکا و امارات عربی متحده در اربیل خبر دادند.

ساعاتی بعد برخی منابع انگلیسی و عربی گزارش دادند که یک تیم از سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی هدف اصلی این حمله بوده است.

حساب توئیتری «اینتل اسکای» - که در زمینه تحلیل خطرات و ریسک‌های بین‌المللی، ردیابی پرواز‌های جهانی و اخبار ویژه بحران‌های مختلف فعالیت می‌کند - مدعی شد در این حمله یک مقام ارشد موساد کشته شده است.

اینتل اسکای در توئیتی ادعا کرد: «(ایلاک رون) آسا فلاتس، فرمانده یگان ترور موساد، در جریان حمله با پهپاد کامیکازه در اربیل واقع در شمال عراق، ترور شده است.»

همچنین «خالد اسکیف» خبرنگار شبکه تلویزیونی «المیادین» در لبنان نیز در صفحه توئیتر خود نوشت: «منابع عراقی، از کشته‌شدن ایلاک رون، مسؤول جوخه ترور رژیم صهیونیستی در این حمله سخن می‌گویند.»/فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار