بیانیه وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران: اظهارات ترامپ، نشانه دیگری از رویکرد مزوّرانه سیاستگزاران آمریکا نسبت به ملت‌های منطقه است ترامپ: در حال تلاش برای دستیابی به توافقی با ایران هستیم تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران «ویتکاف» و «روبیو» عازم استانبول می‌شوند بقایی: تناقض‌ها در مواضع، نشانه جدّیت و حسن نیّت آمریکایی‌ها در روند مذاکرات نیست هشدار انصارالله به ۲ شرکت هواپیمایی برای پرواز به فرودگاه بن گوریون کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد ترامپ: الجولانی اسرائیل را به رسمیت خواهد شناخت اسلامی: برچیده شدن غنی سازی را نمی‌پذیریم/ دنبال نظامی سازی هسته‌ای نیستیم سخنگوی وزارت خارجه: نشست مدیران سیاسی ایران و سه کشور اروپایی جمعه برگزار خواهد شد دیدار امیر قطر با ترامپ با محوریت همکاری برای صلح در منطقه حمایت رئیس جمهور عراق از مذاکرات جاری بین آمریکا و ایران پاکستان: به آتش‌بس با هند پایبند می‌مانیم واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد

بیانیه ائتلاف آمریکایی درباره حمله پهپادی در اربیل

پس از آنکه برخی منابع عربی و انگلیسی خبر دادند که فرمانده جوخه ترور «موساد» در حمله پهپادی دیشب در اربیل کشته شد، ائتلاف آمریکایی ادعا کرد که در این حمله غیرنظامیان هدف قرار گرفته‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۱ - ۱۹ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 09
کد خبر: ۱۳۷۵۷۳

به گزارش راهبرد معاصر، پایگاه خبری «شفق نیوز» خبر داد که ائتلاف بین‌المللی موسوم به ضد داعش به رهبری آمریکا، امروز (پنجشنبه) بیانیه‌ای در ارتباط با حمله پهپادی به نزدیکی کنسولگری واشنگتن در اربیل صادر کرده است.

ائتلاف آمریکایی مدعی شد که در حمله پهپادی به کنسولگری واشنگتن در اربیل غیرنظامیان هدف حمله قرار گرفته‌اند.

ائتلاف پس از آن این ادعا را مطرح می‌کند که برخی از رسانه‌های عربی و انگلیسی دیشب از کشته شدن فرمانده جوخه ترور سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) در عملیات دیشب خبر دادند.

ائتلاف آمریکایی در بخش دیگری از این بیانیه این حمله را به آنچه «گروه‌های غیرقانونی» در عراق خواند، نسبت داد.

رسانه‌های عراقی، شامگاه چهارشنبه از حمله پهپادی به نقطه‌ای میان کنسولگری آمریکا و امارات عربی متحده در اربیل خبر دادند.

ساعاتی بعد برخی منابع انگلیسی و عربی گزارش دادند که یک تیم از سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی هدف اصلی این حمله بوده است.

حساب توئیتری «اینتل اسکای» - که در زمینه تحلیل خطرات و ریسک‌های بین‌المللی، ردیابی پرواز‌های جهانی و اخبار ویژه بحران‌های مختلف فعالیت می‌کند - مدعی شد در این حمله یک مقام ارشد موساد کشته شده است.

اینتل اسکای در توئیتی ادعا کرد: «(ایلاک رون) آسا فلاتس، فرمانده یگان ترور موساد، در جریان حمله با پهپاد کامیکازه در اربیل واقع در شمال عراق، ترور شده است.»

همچنین «خالد اسکیف» خبرنگار شبکه تلویزیونی «المیادین» در لبنان نیز در صفحه توئیتر خود نوشت: «منابع عراقی، از کشته‌شدن ایلاک رون، مسؤول جوخه ترور رژیم صهیونیستی در این حمله سخن می‌گویند.»/فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر