زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم  «کش پاتل» مدیر اف‌بی‌آی شد حماس: برای مذاکرات مرحله دوم آتش بس آماده‌ایم لغو کنفرانس خبری مقامات ارشد آمریکا و اوکراین به درخواست واشنگتن زلنسکی: با فرستاده ترامپ ملاقات سازنده‌ای داشتم گفت‌وگوی تلفنی پوتین با ولیعهد عربستان سعودی دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در دیدار با سرلشکر باقری: ایران خانه مقاومت است

حمله موشکی رژیم صهیونیستی به سوریه

پدافند هوایی سوریه اعلام کرد که در مقابله با موشک‌های متجاوز رژیم صهیونیستی، بسیاری از این موشک‌ها را ساقط کرده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۵ - ۲۰ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 10
کد خبر: ۱۳۷۶۴۳

به گزارش راهبرد معاصر پدافند هوایی سوریه امروز (جمعه) اعلام کرد که با موشک‌های رژیم صهیونیستی متجاوز به خاک این کشور مقابله کرده‌اند.

طبق گزارش خبرگزاری رسمی دولت سوریه «سانا» پدافند هوایی با موشک‌های رژیم موقت صهیونیستی که برخی نقاط جنوب شهر دمشق را مورد هدف قرار داده بودند، مقابله کرده و اکثر این موشک‌ها را ساقط کرده است.

یک منبع نظامی از سوریه در گفت‌وگو با سانا اظهار کرد: «در ساعت ۴:۲۰ بامداد امروز، دشمن اسرائیلی با موشک از سمت جولان اشغالی سوریه، نقاطی از جنوب شهر دمشق را مورد هدف قرار داد و پدافند هوایی ما در مواجهه با موشک‌های متجاوز، اکثر آن‌ها را ساقط کرد.»

این منبع در توضیحات خود پیرامون تهاجم تل‌آویو افزود: «این تجاوز منجر به زخمی‌شدن یک غیرنظامی و وارد شدن برخی خسارات مادی شده است».

این حملات موشکی به سرزمین‌های سوریه در حالی از سوی نظامیان رژیم صهیونیستی تداوم پیدا می‌کند که سه روز گذشته (سه‌شنبه) مسکو و دمشق از برگزاری رزمایش هوایی مشترک به منظور مقابله با جنگنده‌ها و پهپادهای متخاصم  خبر داده بودند.

بنابر گزارش سانا این رزمایش مشترک در راستای هماهنگی و آموزش مشترک میان ارتش سوریه و روسیه، نیروهای هوایی دمشق با همکاری نیروی هوایی مسکو رزمایشی مشترک شبانه‌روزی برگزار شده و در آن از جنگنده‌های سوخوی روسی و جنگنده‌های میگ سوریه برای مقابله با جنگنده‌های متخاصم فرضی استفاده کرده بوند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر