الحوثی: الگوی سعودی در تجاوز به یمن کاملاً صهیونیستی و شیطانی است آیا ترامپ پیش از انتخابات دستور حمله به ایران را می‌دهد؟ هشدار صریح مقتدی صدر به آمریکا درباره مداخله در عراق ترامپ مدعی پیشرفت در مذاکرات با ایران شد عربستان حمله انصارالله به فرودگاه اب‌ها و ملک خالد را تأیید کرد ترامپ: به‌مناسبت تولد پوتین تماسی با او خواهم داشت استفاده کشتی‌های ایرانی از بنادر امارات ممنوع شد پاکستان حضور نظامی در عربستان را تایید کرد ترامپ: روسیه می‌گوید طاعون تحت کنترل است عراقچی: شروط و ملاحظات ایران را در قالب طرح دقیق و عملیاتی به میانجی‌ها ارائه کردیم آتلانتیک: ترامپ دستور تدوین گزینه‌های نظامی فوری به سنتکام داده‌است / حملات قبل از انتخابات مقدمه‌ای برای جنگ گسترده پس از انتخابات است اتحادیه اروپا با تحریم بیش از ۱۶۰۰ فرد و نهاد مرتبط با جنگ روسیه موافقت کرد فارن‌پالسی: ترامپ مرتکب جنایات جنگی شده است زخمی شدن بیش از هزار نفر در اعتراضات دانش‌آموزی فرانسه پزشکیان با پوتین دیدار می‌کند جزییات دیدار نماینده سازمان ملل در امور لبنان با عراقچی

انگلیس: درگیری‌های شدید در سیورودونتسک اوکراین ادامه دارد

انگلیس: درگیری‌های شدید در سیورودونتسک اوکراین ادامه دارد رکن اطلاعات وزارت دفاع انگلیس درباره آخرین تحولات جنگ در اوکراین مدعی شد که نیرو‌های روسی در اطراف سیورودونتسک به سمت جنوب شهر پیشروی نکرده اند. درگیری‌های شدید خیابان به خیابان ادامه دارد و احتمالاً هر دو طرف تلفات زیادی متحمل شده اند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۲ - ۲۱ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 11
کد خبر: ۱۳۷۸۰۳

به گزارش راهبرد معاصر، در بیانیه روز شنبه وزارت دفاع انگلیس که یک نسخه آن در تارنمای دولت منتشر شد آمده است: تا ۱۰ ژوئن، نیرو‌های روسی در اطراف سیورودونتسک به سمت جنوب شهر پیشروی نکرده اند. درگیری‌های شدید خیابان به خیابان ادامه دارد و احتمالاً هر دو طرف تلفات زیادی متحمل شده اند.

این بیانیه ادعایی می‌افزاید: روسیه با توانایی‌های توپخانه‌ای و هوایی خود، در تلاش برای غلبه بر نیرو‌های دفاعی اوکراین، آتش‌باران می‌کند. بمب‌افکن‌های متوسط روسی احتمالاً از آوریل، ده‌ها موشک ضد کشتی سنگین Kh-۲۲ (نام ناتو، AS-۴ KITCHEN) در دهه ۱۹۶۰ را علیه اهداف زمینی پرتاب کرده‌اند.

طبق ارزیابی وزارت دفاع انگلیس، این موشک‌های ۵.۵ تنی عمدتاً برای انهدام ناو‌های هواپیمابر با استفاده از کلاهک هسته‌ای طراحی شده بودند. آن‌ها هنگامی که در نقش حمله زمینی با یک کلاهک معمولی به کار می‌روند، دقیق عمل نمی‌کنند و بنابراین می‌توانند خسارات جانبی قابل توجهی و تلفات غیرنظامی ایجاد کنند.

براساس بیانیه ادعایی وزارت دفاع انگلیس، «روسیه احتمالاً به چنین سامانه‌های تسلیحاتی ناکارآمد متوسل می‌شود، زیرا موشک‌های مدرن دقیق‌تری ندارد، این درحالیست که پدافند هوایی اوکراین هنوز هواپیما‌های تاکتیکی آن را از انجام حملات در بیشتر مناطق کشور بازمی‌دارد.»

از ابتدای جنگ در اوکراین وزارت دفاع انگلیس آخرین ارزیابی‌های خود را از تحولات در این کشور به صورت روزانه گزارش می‌دهد. در واقع انگلیس از زمان آغاز جنگ اوکراین، به بازیگر فعالی در عرصه این نبرد تبدیل شده و با اتخاذ مواضع ضد روسی، ارسال تسلیحات و تجهیزات نظامی و اعمال تحریم علیه روسیه به تنش و درگیری‌ها دامن زده است. این کشور تقریبا هفته‌ای یک بار تحریم‌های جدیدی را علیه روسیه وضع می‌کند.

این درحالیست که ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه ۲۱ فوریه ۲۰۲۲ (دوم اسفند ۱۴۰۰) با انتقاد از بی‌توجهی غرب به نگرانی‌های امنیتی مسکو، استقلال جمهوری‌های خلق دونتسک و لوگانسک را در منطقه دونباس به رسمیت شناخت.

پوتین سه روز پس از آن، پنجشنبه ۲۴ فوریه (۵ اسفند ۱۴۰۰) نیز عملیاتی نظامی روسیه که آن را "عملیات ویژه" خواند، علیه اوکراین آغاز کرد و به این ترتیب روابط پرتنش مسکو - کی‌یف به رویارویی نظامی تغییر وضعیت داد./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار