روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم العربی الجدید: گشایش احتمالی در مذاکرات ایران و آمریکا شورای همکاری خلیج فارس خواستار بازگشت ایران و آمریکا به گفت‌و‌گو شد ماکرون: با قاطعیت با کسانی که بی نظمی کردند برخورد می‌کنیم مقتدی صدر خواستار برگزاری تظاهرات در حمایت از آزادی حجاب شد هشدار قالیباف به دولت‌های منطقه: در صورت تخصیص امکانات به شرکت‌های هوش مصنوعی که در قتل کودکان ما شریک هستند، با واکنش ما رو‌به‌رو خواهید شد

مسکو: مقصرنمایی روسیه بابت نرخ بالای تورم در آمریکا قانع‌کننده نیست

مسکو: مقصرنمایی روسیه بابت نرخ بالای تورم در آمریکا قانع‌کننده نیست پولیانسکی در واکنش به ادعاهای اخیر «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا گفت، مقصرنمایی روسیه بابت نرخ بالای تورم در آمریکا قانع‌کننده نیست.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۱ - ۲۱ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 11
کد خبر: ۱۳۷۸۶۴

به گزارش راهبرد معاصر «دیمیتری پولیانسکی» معاون نماینده روسیه در سازمان ملل، دلیل‌تراشی دولت آمریکا بابت تورم در این کشور را مردود دانست.

به نوشته خبرگزاری «تاس»، پولیانسکی در واکنش به ادعاهای اخیر «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا گفت، مقصرنمایی روسیه بابت نرخ بالای تورم در آمریکا قانع‌کننده نیست.

این دیپلمات روس افزود: «گویی رئیس جمهور [ولادیمیر] پوتین، ایالات متحده را نیز اداره می‌کند و می‌تواند بر روی مواد خوراکی و گاز مالیات تعیین کند».

پولیانسکی در ادامه متذکر شد: «تلاش‌های رئیس جمهور آمریکا برای مقصر نمایی و فرار از مسئولیت‌هایش، بیهوده و غیر قانع‌کننده هستند».

اظهارات این مقام روس در حالی مطرح شده‌اند که متوسط قیمت بنزین در آمریکا برای نخستین بار، امروز (شنبه) به بالای ۵ دلار در هر گالن رسید. افزایش بهای سوخت، به طور کلی، یکی از دلایل اصلی افزایش تورم است.

این در حالی است که بایدن اخیراً مدعی شده: «ما هرگز چیزی مانند مالیاتی که پوتین بر روی مواد خوراکی و گاز بسته است را ندیده‌ایم».

بایدن همچنین در بخشی از برنامه روز چهارشنبه «جیمی کیمل لایو» (Jimmy Kimmel Live) تلاش کرد انتقادها از دولت درباره افزایش شدید تورم در این کشور را توجیه کند.

رئیس‌جمهور آمریکا در بخشی از این برنامه خطاب به مجری ادعا کرد: «ببین ما اینجا هستیم (وضعیت آمریکا در حال حاضر این چنین است): ما سریع ترین رشد اقتصادی را در جهان داریم، (سریع‌ترین رشد اقتصادی در) جهان، در جهان».

شبکه آمریکایی «سی‌ان‌ان» در واکنش به دروغ‌های بایدن نوشت: «ادعای بایدن دروغ است. آمارهای صندوق بین‌المللی پول نشان می‌دهد که اقتصاد ایالات متحده در سال ۲۰۲۱ به میزان ۵.۷ درصد رشد کرد اما بیش از ۵۰ کشور دیگر در همین سال رشد بیشتری داشتند. بسیاری از آنها کشورهای کوچک یا در حال توسعه هستند، اما برخی از آنها کشورهای بزرگ یا ثروتمند هستند»./فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار