توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است

روسیه:آمریکا دنیا را میدانی برای آزمایش سلاح‌هایش می‌بیند

روسیه:آمریکا دنیا را میدانی برای آزمایش سلاح‌هایش می‌بیند رئیس هیئت روسیه در مذاکرات وین در خصوص کنترل تسلیحاتی و امنیت نظامی گفته آمریکا دنیا را میدانی برای آزمایش سلاح‌هایش می‌بیند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۶ - ۰۶ مهر ۱۴۰۱ - 2022 September 28
کد خبر: ۱۵۲۴۴۴

به گزارش راهبرد معاصر «کنستانتین گاوریلوف»می‌گوید آمریکا دنیا را میدانی برای آزمایش سلاح‌هایش می‌بیند.

گاوریلوف تصریح کرد: «از مدت‌ها پیش آشکار شده که کنترل‌کنندگان کی‌یف در واشنگتن کل دنیا را به عنوان یک میدان بزرگ آزمایش سلاح می‌بینند و از هر درگیری مسلحانه‌ای برای آزمایش کردن اثربخشی سلاح‌هایشان استفاده می‌کنند.»

این مقام روسیه گفته نتایج یک تحقیق توسط مرکز تحقیقات کنگره نشان می‌دهد که آمریکا از سال 1798 در دنیا 469 جنگ و مداخله نظامی به راه انداخته است.

این دیپلمات تصریح کرد: «پرفسور آمریکایی میلر لوکاس گفته است که جنگ‌های آمریکا پس از جنگ جهانی دوم جان نزدیک به 25 میلیون نفر را گرفته است. اما واشنگتن قصدی برای اتمام این رویه را ندارد.»

او تصریح کرد که سلاح‌های ساخت آمریکا کماکان با کمک نیروهای اوکراین و عوامل تندرو در این کشور روی شهروندان امتحان می‌شود.

وی تصریح کرد: «وزارت دفاع اوکراین آشکارا از شرکت‌های مجموعه صنعتی-نظامی آمریکا دعوت کرده قبل از تولید انبوه تسلیحات، پروژه‌های آزمایشی‌اش را در این کشور اجرا کند. آنها گمان می‌کنند که اگر این سلاح‌ها در یک منطقه جنگی آزمایش شوند قابلیت رقابتشان بالاتر می‌رود.»

روسیه از ۲۴ فوریه ۲۰۲۲ (پنجم اسفند ماه ۱۴۰۰) بعد از به رسمیت شناختن استقلال دو جمهوری لوهانسک و دونستک از اوکراین، به این منطقه نیرو اعزام کرد و از آغاز «عملیات ویژه نظامی در اوکراین» خبر داد.

روسیه هدف خود را از این اقدام، نازی زدایی اوکراین، خلع سلاح این کشور، رفع نگرانی‌های امنیتی خود و اجابت درخواست کمک لوهانسک و دونستک اعلام کرده و گفته است که قصد تصرف اراضی اوکراین را ندارد.

دولت اوکراین اما استقلال دونستک و لوهانسک را به رسمیت نشناخته و حضور نظامی روسیه را «تجاوز و حمله به تمامیت ارضی« خود خوانده است.

به دنبال آغاز درگیری روسیه با اوکراین، کشورهای غربی ضمن محکوم کردن مسکو و تشدید فشارهای اقتصادی، حمایت‌های همه جانبه سیاسی، مالی، تسلیحاتی از کی‌یف را در دستور کار قرار داده‌اند./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار