عراقچی ژنو را به مقصد تهران ترک کرد انفجار در کلیسای نیویورک ۵ زخمی برجای گذاشت  شروط کلیدی ایران برای مذاکره با آمریکا اعلام شد/ حق غنی‌سازی و محدودیت موضوع هسته‌ای نامزدی «نوری المالکی» برای نخست‌وزیری عراق لغو شد؟ واشنگتن: آزمایش‌های هسته‌ای را از سر خواهیم گرفت آخرین وضعیت مذاکرات هسته‌ای، محور دیدار عراقچی با وزیر خارجه سوئیس عمان: مذاکرات ایران و آمریکا با پیشرفتی ملموس به پایان رسید عراق ۱۵۰ داعشی زیر ۱۸ سال را از سوریه تحویل گرفت جزئیات مهم دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو / تفاهم دوطرف بر روی برخی موضوعات عراقچی: روی یک سری اصول راهنما توانستیم موافقت کلی پیدا کنیم / زمان دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا  دیدار البوسعیدی و گروسی در حاشیه مذاکرات ایران و آمریکا + عکس بقائی: با حسن‌نیت و جدیت در مذاکرات ژنو حضور داریم جزئیات عملیات مشترک حشدالشعبی و ارتش عراق برای تعقیب هسته‌های داعش اذعان سناتور جنگ‌طلب آمریکایی به قدرت نظامی ایران جزئیات دیدار وزیر کشور با سفیر امارات

مسکو: مقصرنمایی روسیه بابت نرخ بالای تورم در آمریکا قانع‌کننده نیست

پولیانسکی در واکنش به ادعاهای اخیر «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا گفت، مقصرنمایی روسیه بابت نرخ بالای تورم در آمریکا قانع‌کننده نیست.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۱ - ۲۱ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 11
کد خبر: ۱۳۷۸۶۴

به گزارش راهبرد معاصر «دیمیتری پولیانسکی» معاون نماینده روسیه در سازمان ملل، دلیل‌تراشی دولت آمریکا بابت تورم در این کشور را مردود دانست.

به نوشته خبرگزاری «تاس»، پولیانسکی در واکنش به ادعاهای اخیر «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا گفت، مقصرنمایی روسیه بابت نرخ بالای تورم در آمریکا قانع‌کننده نیست.

این دیپلمات روس افزود: «گویی رئیس جمهور [ولادیمیر] پوتین، ایالات متحده را نیز اداره می‌کند و می‌تواند بر روی مواد خوراکی و گاز مالیات تعیین کند».

پولیانسکی در ادامه متذکر شد: «تلاش‌های رئیس جمهور آمریکا برای مقصر نمایی و فرار از مسئولیت‌هایش، بیهوده و غیر قانع‌کننده هستند».

اظهارات این مقام روس در حالی مطرح شده‌اند که متوسط قیمت بنزین در آمریکا برای نخستین بار، امروز (شنبه) به بالای ۵ دلار در هر گالن رسید. افزایش بهای سوخت، به طور کلی، یکی از دلایل اصلی افزایش تورم است.

این در حالی است که بایدن اخیراً مدعی شده: «ما هرگز چیزی مانند مالیاتی که پوتین بر روی مواد خوراکی و گاز بسته است را ندیده‌ایم».

بایدن همچنین در بخشی از برنامه روز چهارشنبه «جیمی کیمل لایو» (Jimmy Kimmel Live) تلاش کرد انتقادها از دولت درباره افزایش شدید تورم در این کشور را توجیه کند.

رئیس‌جمهور آمریکا در بخشی از این برنامه خطاب به مجری ادعا کرد: «ببین ما اینجا هستیم (وضعیت آمریکا در حال حاضر این چنین است): ما سریع ترین رشد اقتصادی را در جهان داریم، (سریع‌ترین رشد اقتصادی در) جهان، در جهان».

شبکه آمریکایی «سی‌ان‌ان» در واکنش به دروغ‌های بایدن نوشت: «ادعای بایدن دروغ است. آمارهای صندوق بین‌المللی پول نشان می‌دهد که اقتصاد ایالات متحده در سال ۲۰۲۱ به میزان ۵.۷ درصد رشد کرد اما بیش از ۵۰ کشور دیگر در همین سال رشد بیشتری داشتند. بسیاری از آنها کشورهای کوچک یا در حال توسعه هستند، اما برخی از آنها کشورهای بزرگ یا ثروتمند هستند»./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار