افشاگران پنتاگون آماده برملا کردن رسوایی‌های وزیر جنگ ترامپ سردار عظمایی: آمریکایی‌ها 700 کیلومتر از تنگه هرمز فاصله گرفته‌اند پزشکیان: آینده ایران، در گرو بهره‌گیری از همه سرمایه‌های انسانی و فرهنگی این سرزمین است سرلشکر حاتمی: اشراف ارتش بر ساحل و دریا/ به بلوغ پهپادی رسیدیم پدر امیر سپهبد شهید موسوی دارفانی را وداع گفت سردار نقدی: مقاومت ملت ایران در برابر فشارهای خارجی ادامه دارد سرلشکر رضایی: اقدام علیه ایران هزینه دارد قیمت دلار امروز پنجشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۵ وزیر دفاع: شاهد ارتقای چشمگیر توان آفندی و پدافندی خواهیم بود بقائی: آمریکا به‌جای مذاکره به دنبال دیکته کردن شروط خود است سرلشکر ایزدی: دشمن در انفعال است؛نیروهای مسلح با اقتدار در صحنه هستند نامه ایران به شورای امنیت در پی استمرار محاصره دریایی از سوی آمریکا اصابت و آتش سوزی 7 کشتی متخلف در تنگه هرمز دیدار قالیباف با آیت الله سید مجتبی خامنه‌ای/ آخرین تحولات جنگ نظامی بررسی شد سردار باقرزاده: کویت اسارت چهار ایرانی را تایید کرد/ سفیر ایران توانست با آنها ملاقات کند

کواکبیان: مشکلات مردم را به تحریم‌ها نسبت ندهید

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: مشکلات مردم را به تحریم‌ها نسبت ندهید چرا که مساله سیب زمینی و هویج ربطی به تحریم‌ها ندارد و دولت بایدها آن را حل کند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۴ - ۰۴ تير ۱۳۹۸ - 2019 June 25
کد خبر: ۱۴۶۲۲

به گزارش راهبرد معاصر ، مصطفی کواکبیان عضو فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی طی تذکری شفاهی با اشاره به تحریم‌های جدید آمریکا، اظهار داشت: کاخ سفید ظاهراً نمی‌خواهد از اقدامات ابلهانه خود دست بکشد.

وی ادامه داد: آنان اخیراً علاوه بر تحریم رهبر معظم انقلاب و فرماندهان نظامی، وزیر امور خارجه را هم تحریم کردند که این مساله نشان می‌دهد آنان دروغ می‌گویند که می‌خواهند مذاکره کنند، دیپلماسی را پیش ببرند و به دنبال تنش زدایی هستند.

 

نماینده مردم تهران در مجلس تاکید کرد: از وزارت خارجه می‌خواهم با کشورهایی چون امارات، عربستان، بحرین و انگلیس که با آمریکا در این اقدامات همکاری می‌کنند، برخورد کرده و با اقدامات دیپلماتیک پاسخ آنان را بدهد.

کواکبیان تصریح کرد: وزیر کشور باید پاسخگوی برخورد نامناسب نیروی انتظامی با یکی از دختران بدحجاب باشد.

وی خاطرنشان کرد: مشکلات مردم را به تحریم‌ها نسبت ندهید چرا که مساله سیب زمینی و هویج ربطی به تحریم‌ها ندارد و دولت بایدها آن را حل کند.

منبع : فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده