بازدید سرزده رئیس‌جمهور از مرکز ترک اعتیاد سروش و افطار با مددجویان کمپ توضیحات دفتر محسن رفیق‌دوست درباره یک مصاحبه جنجالی سخنگوی شورای نگهبان: انتخابات شورا‌ها سال ۱۴۰۵ برگزار خواهد شد برنامه‌ریزی برای تربیت ۵۰۰ هزار نیرو در حوزه هوش مصنوعی سردار قاآنی: حرکت در مسیر حق محصول مقاوم بودن است سرلشکر سلامی: مقاومت تنها راه نجات از بردگی و اسارت است دریادار ایرانی: رزمایش مشترک ایران، روسیه و چین باعث امنیت منطقه است ترور نافرجام جانشین اطلاعات فراجا سیب و سوران سرلشکر سلامی: مأمور به پیروزی هستیم/سپاه پیچیده‌ترین نبرد‌های تاریخ را با موفقیت اجرا کرده است پزشکیان: هرگونه تنش، ناآرامی و درگیری را به ضرر خود، منطقه و جهان می‌دانیم طرح ساماندهی حوزه‌های انتخابیه مجلس در شورای نگهبان تایید شد اعلام ۶ گروه اتباع افغانستانی که می‌توانند در ایران بمانند/ شرایط ادامه تحصیل دانش‌آموزان و دانشجویان اتباع ابول کورکور، شرور معروف ایذه، در درگیری مسلحانه کشته شد انهدام دو تیم تروریستی ۹ نفره در سیستان و بلوچستان وزیر دفاع: باید به سرعت نیروی دریایی خود را گسترش دهیم

کواکبیان: مشکلات مردم را به تحریم‌ها نسبت ندهید

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: مشکلات مردم را به تحریم‌ها نسبت ندهید چرا که مساله سیب زمینی و هویج ربطی به تحریم‌ها ندارد و دولت بایدها آن را حل کند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۴ - ۰۴ تير ۱۳۹۸ - 2019 June 25
کد خبر: ۱۴۶۲۲

به گزارش راهبرد معاصر ، مصطفی کواکبیان عضو فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی طی تذکری شفاهی با اشاره به تحریم‌های جدید آمریکا، اظهار داشت: کاخ سفید ظاهراً نمی‌خواهد از اقدامات ابلهانه خود دست بکشد.

وی ادامه داد: آنان اخیراً علاوه بر تحریم رهبر معظم انقلاب و فرماندهان نظامی، وزیر امور خارجه را هم تحریم کردند که این مساله نشان می‌دهد آنان دروغ می‌گویند که می‌خواهند مذاکره کنند، دیپلماسی را پیش ببرند و به دنبال تنش زدایی هستند.

 

نماینده مردم تهران در مجلس تاکید کرد: از وزارت خارجه می‌خواهم با کشورهایی چون امارات، عربستان، بحرین و انگلیس که با آمریکا در این اقدامات همکاری می‌کنند، برخورد کرده و با اقدامات دیپلماتیک پاسخ آنان را بدهد.

کواکبیان تصریح کرد: وزیر کشور باید پاسخگوی برخورد نامناسب نیروی انتظامی با یکی از دختران بدحجاب باشد.

وی خاطرنشان کرد: مشکلات مردم را به تحریم‌ها نسبت ندهید چرا که مساله سیب زمینی و هویج ربطی به تحریم‌ها ندارد و دولت بایدها آن را حل کند.

منبع : فارس

ارسال نظر