نیرو‌های گارد ملی آمریکا وارد پایتخت شدند سفیر جدید اندونزی استوارنامه خود را تسلیم عراقچی کرد نماینده جدید صندوق جمعیت سازمان ملل اعتبارنامه خود را تسلیم عراقچی کرد هیات حماس برای بررسی مذاکرات آتش‌بس وارد مصر شد امانی: سفر لاریجانی به لبنان در یک برهه حساس صورت می‌گیرد اسلامی: آژانس باید ترور دانشمندان هسته‌ای ایران را محکوم کند/آمریکایی‌ها از مدت‌ها پیش، حمله به تاسیسات ما را برنامه‌ریزی کرده بودند حمله پهپادی اسرائیل به بندر الناقوره در جنوب لبنان چین: از تعامل میان روسیه و آمریکا استقبال می‌کنیم اوکراین: به روسیه زمین نمی‌دهیم لاریجانی: امضای یادداشت تفاهم امنیتی میان ایران و عراق با هدف عدم فرصت به دیگران جهت برهم زدن امنیت دو کشور صورت گرفت ادعای ضدایرانی نماینده آمریکا در شورای امنیت قطع سراسری برق در عراق اروپا: با اعمال فشار بر روسیه به جنگ اوکراین پایان خواهیم داد رایزنی لاریجانی با فؤاد حسین درباره پروژه‌های ریلی ایران و عراق ترامپ: حماس نمی‌تواند در غزه بماند

کیسینجر: تحولات بزرگ در راه است

وزیر خارجه پیشین آمریکا گفت که کشور‌های غربی باید منافع روسیه را در بحث حل‌وفصل مسالمت‌آمیز اوضاع اوکراین در نظر بگیرند تا از افزایش نفوذ چین بر مسکو جلوگیری کنند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۶ - ۲۲ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 12
کد خبر: ۱۳۷۹۲۷

به گزارش راهبرد معاصر، «هنری کسینجر» تئوریسین و وزیر خارجه پیشین ایالات متحده آمریکا در مصاحبه‌ای که شامگاه شنبه در وب‌سایت روزنامه «ساندی تایمز» منتشر شد، عنوان کرد: «اکنون سؤال چگونگی پایان دادن به جنگ اوکراین است و پس از پایان جنگ، اگر نمی‌خواهیم روسیه به پایگاه چین در اروپا تبدیل شود، باید جایی برای اوکراین و همچنین روسیه پیدا کرد».

کیسینجر در مورد ناتو گفت: «حفظ ائتلاف و اتحادی که همکاری بین اروپا و آمریکا را منعکس می‌کند، مهم است، اما باید این واقعیت را درک کنیم که رویداد‌های بزرگ در خاورمیانه و آسیا در راه است».

وی افزود: «کشور‌های عضو ناتو در مورد اوکراین گرد هم آمدند، زیرا تهدید‌های قدیمی را به آن‌ها یادآوری کرد. آن‌ها کار بسیار خوبی انجام دادند و من از کاری که انجام داده‌اند، حمایت می‌کنم».

وزیر امور خارجه اسبق ایالات متحده پیشتر به غرب درباره دخالت در جنگ اوکراین به کی‌یف هشدار داده بود و پیشنهاد داد که برای متوقف کردن جنگ بخش‌هایی از قلمروی خود را به روسیه واگذار کند.

کیسینجر در سخنانی در مجمع جهانی اقتصادی داووس پیشنهاد داد که اوکراین مناطقی از خاک خود را به روسیه واگذار کند تا جنگ را متوقف کند.

وی در ادامه سخنانش در مجمع جهانی اقتصادی داووس گفته بود که غرب نباید در شکست روسیه سهیم باشد. اوکراین باید مذاکرات را پیش از بروز آشفتگی و تنش‌هایی که به‌راحتی قابل غلبه نیست آغاز کند. /تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار