عراقچی با هشدار نسبت به هرگونه اقدام ماجراجویانه از سوی آمریکا: آماده پاسخ قاطع به هرگونه تعرض هستیم وزارت امور خارجه: به دفاع مقتدرانه ادامه می‌دهیم / ایران هیچ خصومتی با کشور‌های منطقه ندارد پست‌های عجیب ترامپ و تکرار ادعا‌ها درباره ایران، ونزوئلا و گرینلند کانال ۱۲ اسرائیل: تصمیم ترامپ برای حمله گسترده به ایران قطعی نیست/ اسرائیل در آماده‌باش کامل قرار گرفته ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است

کیسینجر: تحولات بزرگ در راه است

کیسینجر: تحولات بزرگ در راه است وزیر خارجه پیشین آمریکا گفت که کشور‌های غربی باید منافع روسیه را در بحث حل‌وفصل مسالمت‌آمیز اوضاع اوکراین در نظر بگیرند تا از افزایش نفوذ چین بر مسکو جلوگیری کنند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۶ - ۲۲ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 12
کد خبر: ۱۳۷۹۲۷

به گزارش راهبرد معاصر، «هنری کسینجر» تئوریسین و وزیر خارجه پیشین ایالات متحده آمریکا در مصاحبه‌ای که شامگاه شنبه در وب‌سایت روزنامه «ساندی تایمز» منتشر شد، عنوان کرد: «اکنون سؤال چگونگی پایان دادن به جنگ اوکراین است و پس از پایان جنگ، اگر نمی‌خواهیم روسیه به پایگاه چین در اروپا تبدیل شود، باید جایی برای اوکراین و همچنین روسیه پیدا کرد».

کیسینجر در مورد ناتو گفت: «حفظ ائتلاف و اتحادی که همکاری بین اروپا و آمریکا را منعکس می‌کند، مهم است، اما باید این واقعیت را درک کنیم که رویداد‌های بزرگ در خاورمیانه و آسیا در راه است».

وی افزود: «کشور‌های عضو ناتو در مورد اوکراین گرد هم آمدند، زیرا تهدید‌های قدیمی را به آن‌ها یادآوری کرد. آن‌ها کار بسیار خوبی انجام دادند و من از کاری که انجام داده‌اند، حمایت می‌کنم».

وزیر امور خارجه اسبق ایالات متحده پیشتر به غرب درباره دخالت در جنگ اوکراین به کی‌یف هشدار داده بود و پیشنهاد داد که برای متوقف کردن جنگ بخش‌هایی از قلمروی خود را به روسیه واگذار کند.

کیسینجر در سخنانی در مجمع جهانی اقتصادی داووس پیشنهاد داد که اوکراین مناطقی از خاک خود را به روسیه واگذار کند تا جنگ را متوقف کند.

وی در ادامه سخنانش در مجمع جهانی اقتصادی داووس گفته بود که غرب نباید در شکست روسیه سهیم باشد. اوکراین باید مذاکرات را پیش از بروز آشفتگی و تنش‌هایی که به‌راحتی قابل غلبه نیست آغاز کند. /تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار