افزایش بی‌سابقه مصرف گاز در پایتخت فرزین دستیار ویژه اقتصادی پزشکیان شد واردات بدون ارز دولتی؛ نسخه جدید تنظیم بازار خودرو بیانیه بازاریان اصفهان در خصوص اعلام موضع نسبت به شرایط اقتصادی بازاریان کرمانشاه: انتقاد داریم، اما از چارچوب قانون پیگیری می‌کنیم شرایط واریز وجه پیش‌فروش محصولات ایران‌خودرو دی ۱۴۰۴ میوه شب عید دو برابر سال قبل ذخیره شد جزئیات افزایش پلکانی حقوق ۱۴۰۵ کارمندان و بازنشستگان/ حقوق کارمندان و بازنشستگان ۲۰ تا ۴۳ درصد افزایش می‌یابد فرمول دقیق افزایش حقوق کارمندان و بازنشستگان در سال ۱۴۰۵ واریز مرحله ششم تسهیلات قرض‌الحسنه بازنشستگان + جزئیات  گزارش تحلیلی پیش بینی قیمت دلار برای روز پنجشنبه ۱۱ دی ۱۴۰۴ جزئیات تازه از افزایش ۳۰ درصدی حقوق در بودجه ۱۴۰۵ کاهش قیمت سکه تا ۶ میلیون تومان / جدول آخرین قیمت انواع سکه در بازار ایران جزئیات رقم افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی در سال ۱۴۰۵ شعب کشیک بانک‌های تهران پنجشنبه فعال هستند

98 درصد مشترکان صنعتی محدودیت برق ندارند

سخنگوی صنعت برق گفت: 500 هزار مشترک صنعتی داریم که برای 490 هزار از این تعداد مشمول طرح‌های مدیریت مصرف نیستند و محدودیتی در تامین انرژی آن‌ها نداریم و تنها 10 هزار مشترک در طرح‌ها حاضر هستند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۶ - ۲۲ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 12
کد خبر: ۱۳۸۰۳۰

به گزارش راهبرد معاصر مصطفی رجبی مشهدی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، ضمن اشاره به پایداری شبکه برق کشور گفت: سال گذشته حدود 15 هزار مگاوات ناترازی برق داشتیم که بخشی از آن مربوط به عدم تناسب سرمایه‌گذاری در صنعت برق با افزایش تقاضای انرژی در کشور بوده است.

 

سخنگوی صنعت برق ادامه داد: باتوجه به رشد مصرف برق، میزان ناترازی در سال جاری باید بیشتر از سال گذشته می‌شد و به 19 هزار مگاوات می‌رسید، اما تلاش شبانه‌روزی سبب شد تا 6 هزار مگاوات نیروگاه در کشور به مدار تولید برق بیاید و از حجم ناترازی بکاهد.

 

وی در بیان اینکه حدود 4 هزار مگاوات از برنامه تعیین شده به شبکه برق کمک می‌کند و در طی تابستان باقی نیروگاه‌ها به مدار تولید برق می‌آیند.

 

رجبی مشهدی بیان کرد: مدیریت مصرف برق خانگی برای ما اولویت مهمی است و ما در قالب برنامه‌های تشویقی حرکت به سوی صرفه‌جویی در این حوزه را هدف گرفتیم.

 

این مقام مسئول در بیان برنامه تشویقی وزارت نیرو گفت: در شرایط که یک مشترک نسبت به کاهش مصرف متناسب با دوره مشابه سال گذشته اقدام کند و مصرف خود را به زیر الگو برساند، به ازای هر کیلووات ساعت برق 5 برابر متوسط رقم پرداختی معادل 500 تومان پاداش دریافت می‌کند.

 

سخنگوی صنعت برق این پاداش را برای مسترکان خانگی جذاب خواند و گفت: از سوی دیگر نصب کنتور هوشمند برای اقلیت مشترکان پرمصرف در دستور کار قرار گرفته است و در صورتی که تعرفه‌های برق برای آن‌ها کارساز نباشد، این مجوز برای قطع برق خانگی از طریق کنتور هوشمند در دسترس است.

 

وی در بیان برنامه‌های بخش کشاورزی گفت: مطابق جزئیات اطلاع‌رسانی شده، اگر کشاورزی اقدام به امضای تفاهم‌نامه با صنعت برق کند، 5 ساعت در روز با محدودیت برق مواجه شده و در 19 ساعت دیگر از برق رایگان بهره‌مند می‌شوند که خوشبختانه استقبال خوبی شده است.

 

رجبی مشهدی در بیان برنامه بخش صنعت گفت: با صنعت تفاهم کردیم تا بازه تعمیرات خود را به دوره مدیریت مصرف انتقال دهند تا در کل مشکلی در تولید این بخش به وجود نیاید.

 

رجبی مشهدی گفت: ما 500 هزار مشترک صنعتی داریم که برای 490 هزار از این تعداد معادل 98 درصد مشمول طرح‌های مدیریت مصرف نیستند و تنها 10 هزار مشترک در طرح‌ها حاضر هستند که از این تعداد 440 مشترک عمده داریم.

 

سخنگوی صنعت برق گفت: میزان محدودیت مصرف بخش صنعت به شدت کمتر از سال گذشته است و ما در شهرک‌های صنعتی هر روز خاموشی داشتیم، اما امسال 12 ساعت در هفته برای هر شهرک محدودیت تامین انرژی داریم و شرایط تامین برق بخش مولد کشور بهتر از سال گذشته است.

 

وی در پایان گفت: از همه مشترکان تقاضا داریم، با صرفه جویی زمینه تامین برق پایدار را برای همه مهیا کنند.

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار