خبر مهم برای مشمولان کالابرگ/ کدام خانوار‌ها در اولویت افزایش اعتبار هستند؟ پیش‌بینی جدید درباره قیمت خودرو در ماه‌های آینده/ موج جدید گرانی در راه است؟ تغییر مهم در واریز یارانه نقدی/ این گروه یارانه دریافت نمی‌کنند اعلام محدودیت‌های عملیاتی فرودگاه‌های کشور همزمان با مراسم تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب از 13 تا 17 تیر ابزار جدید محاسبه مستمری رونمایی شد / متناسب‌سازی بازنشستگان چقدر است؟ قیمت نفت امروز چهارشنبه ۳ تیر ۱۴۰۵ بارگذاری فیش حقوقی خرداد بازنشستگان اختلال خدمات کارت‌محور بانک‌ها رفع شد قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۳ تیرماه ۱۴۰۵/ دلار در این کانال مهم قیمتی جابه‌جا شد + جدول پیش‌بینی دویچه‌بانک درباره قیمت طلا/ مسیر طلا کجاست؟ آخرین وضعیت اختلال بانکی/ چه زمانی همه خدمات به حالت عادی بازمی‌گردد؟ قیمت‌های عجیب میوه در بازار/ گیلاس، زردآلو، هلو و موز چند؟ رفع اختلال همه بانک‌ها تا پایان امشب خدمات کارتی کدام بانک‌ها مختل شده است؟ فرودگاه‌های تهران چه روز‌هایی تعطیل شدند؟ آخرین وضعیت اختلال بانک‌های ملی، صادرات، تجارت و توسعه صادرات / جزئیات رفع اختلال بانکی خدمات کارتی؛ افزایش سقف تراکنش‌ها

کمیسیون انرژی مجلس گزارشی درباره مصرف انرژی در کشور تهیه می‌کند

کمیسیون انرژی مجلس گزارشی درباره مصرف انرژی در کشور تهیه می‌کند سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس شورای از رای اعضای این کمیسیون برای تهیه گزارشی از بهینه‌سازی مصرف انرژی در کشور به منظور قرائت در صحن علنی مجلس خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۶ - ۲۲ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 12
کد خبر: ۱۳۸۰۷۶

مصطفی نخعی سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس در تشریح جزیبات نشست عصر امروز (یکشنبه 22 خردادماه) این کمیسیون انرژی مجلس، اظهار داشت: در جلسه امروز 7 نفر از اعضای کمیسیون برای عضویت در «کمیسیون مشترک طرح تاسیس شبکه ملی توسعه فناوری‌های حوزه انرژی آب و محیط زیست» انتخاب شدند که طبق طرح مذکور، این شبکه مجازی و متشکل از دست‌اندرکاران فناوری در حوزه‌ای مختلف آب، انرژی و محیط زیست است البته ماهیت آن غیردولتی و غیرانتفاعی بوده و دارای یک شخصیت حقوقی مستقل است.

 

نماینده مردم نهبندان و سربیشه در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: همچنین اهداف مورد نظر طراحان از تاسیس این شبکه ملی تقویت زیرساخت‌های مهندسی ساخت، تولید قطعات و تجهیزات، تقویت روابط بین بخشی سازمان‌های دولتی و نهادهای توسعه‌ای، هموارسازی مسیر جذب منابع مالی، افزایش رقابت‌پذیری در برابر رقبای خارجی و... است، ضمن آنکه مسئولیت اجرای کار نیز بر عهده معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری قرار گرفت.

 

به گفته وی همچنین در جلسه امروز اعضای «هیات تحقیق و تفحص از وزارت نفت» و اعضای «هیات تحقیق و تفحص از شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی» نیز مشخص شدند.

 

نخعی مطرح کرد: در ادامه جلسه امروز «چالش‌ها و موانع توسعه طرح‌های بهینه‌‎سازی و ارتقاء بهره‌وری انرژی در کشور» با حضور معاون وزیر نیرو و رئیس ساتبا (انرژی‌های تجدیدپذیر) مسئولان مرتبط از وزارت نفت و کارشناسان مرکز پژوهش‌های مجلس برگزار و در این جلسه در ارتباط با چالش‌ها و موانع توسعه طرح‌های توسعه بهینه‌سازی و ارتقاء بهره‌وری انرژی در کشور بحث و تبادل نظر شد.

 

این نماینده مجلس در ادامه توضیح داد: اگرچه قوانین پیشرفته‌ای در حوزه بهینه‌سازی انرژی همچون قانون اصلاح الگوی مصرف، سیاست‌های کلی ابلاغی مقام معظم رهبری در بحث بهینه‌سازی مصرف و... داریم و ظرفیت‌ها و دانش فنی بسیاری برای بهینه‌سازی در بخش صنعت، خدمات و تجاری و خانگی وجود دارد اما هنوز آنطور که باید نتوانستیم انرژی را در کشور بهینه‌سازی کنیم.

 

وی بیان کرد: به همین منظور جلسه امروز تشکیل و در نهایت مقرر شد؛ کمیسیون طی دو هفته آینده گزارشی را براساس ظرفیت ماده 45 قانون آیین‌نامه مجلس شورای اسلامی برای قرائت در صحن تهیه کند، همچنین مقرر شد؛ پیشنهاد «ارتقاء ساختار و تشکیلات حوزه بهینه‌سازی و مدیریت مصرف انرژی در کشور» را به دولت ارائه دهیم که البته این مهم در گزارش مذکور توضیح داده خواهد شد.

 

سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: علاوه‌ بر ارتقاء ساختار، اصلاح نقش قانونی «شورای عالی انرژی کشور» نیز مدنظر نمایندگان قرار گرفت چرا که این شورا بسیار منفعل عمل می‌کند، این در حالی است که این شورا ظرفیت قانونی خوبی دارد اما دولت‌ها توجه خاصی به آن نمی‌کند لذا مقرر شد؛ ایفای نقش قانونی شورا را متذکر شویم.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار