کارزار اسرائیلی با حساب‌های جعلی فارسی‌زبان برای تبلیغ رضا پهلوی اراکی، عضو مجلس خبرگان رهبری: مسئولان نمی‌توانند در برابر کشف حجاب سکوت کنند و بگویند ما کاری نداریم، بدانند صبر مردم حدی دارد امیر ایرانی: دریای خزر جای مانور دیگران نیست ورود مجلس به ماجرای فوت دانش آموز زنجانی پس از تنبیه بدنی هیئت رئیسه جبهه اصلاحات ایران تغییر کرد البرز پنجشنبه‌ها تعطیل شد علت صدای انفجار مهیب در جاسک فرمانده کل سپاه: آمادگی کامل در جزایر، سواحل و دریا داریم؛ اگر حرکتی از دشمن سر بزند جواب محکمی دریافت می‌کند حقوق کارمندان و کارگران دوباره افزایش پیدا می‌کند؟ پزشکیان: برداشت بیش از حد آب‌های زیر زمینی موجب فرونشست زمین در تهران، اصفهان و بسیاری از شهر‌ها شده آیت‌الله مکارم شیرازی: آغاز اجرای قانون حجاب باید از ادارات دولتی باشد جزئیات تعطیلی پنجشنبه‌ها در تهران باهنر: اسنپ بک تحریم‌های فعلی را افزایش نمی‌دهد/ همه درآمد دولت صرف حقوق کارمندان می‌شود/ قانون حجاب اجباری در کشور لازم الاجرا نیست موافقت کمیسیون آموزش با کاهش سن ورود کودکان به مدرسه امیر نصیرزاده: آماده دفاع هستیم، اما جامعه نباید فریب عملیات روانی را بخورد

دولت در معرفی وزیر آموزش و پرورش مقاصد سیاسی و انتخاباتی دارد

عضو شورای مرکزی فراکسیون ولایی با بیان اینکه پیش بینی ما از انتصاب سرپرست وزارت آموزش و پرورش این است که دولت به دنبال اهداف انتخاباتی است، گفت: روحانی می‌خواهد امتیازی به اصلاح‌طلبان بدهد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۶ - ۲۷ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 17
کد خبر: ۱۳۸۰۹
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر، احمد علیرضا بیگی با اشاره به گزینه‌های احتمالی تصدی وزارت آموزش و پرورش، اظهار داشت: شنیده‌ها حاکی از آن است که سید جواد حسینی سرپرست وزارت آموزش و پرورش به عنوان وزیر پیشنهادی به مجلس شورای اسلامی معرفی می‌شود، معرفی این فرد با اهداف سیاسی و انتخاباتی است. وی بیش از آنکه دارای سوابق حضور در وزارت آموزش و پرورش باشد دارای سوابق مسئولیت‌های سیاسی است.

 

نماینده مردم تبریز در مجلس ادامه داد: انتظار ما از رئیس جمهور این است که تعویض طلایی را بر مبنای مقتضیات امروز جامعه انجام دهد زیرا دو سال است که کابینه دولت شکل گرفته و تیم اقتصادی دولت کارکرد مناسبی نداشته است الان دقیقاً بین دو نیمه قرار داریم. اگر سرمربی شرایط را درست تشخیص دهد می‌تواند تیمش را اصلاح کند، از این مقطع که عبور کنیم روحانی در سراشیبی است و نمی‌تواند کاری را انجام دهد.

 

عضو شورای مرکزی فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس با بیان اینکه پیش بینی ما از انتصاب سرپرست وزارت آموزش و پرورش این است که دولت به دنبال اهداف انتخاباتی است، گفت: روحانی به دنبال این است که امتیازی به اصلاح طلبان بدهد و با آنها هم رو در بایستی دارد و می‌خواهد مجلس جواب منفی به سرپرست فعلی وزارت آموزش و پرورش بدهد.

 

منبع: مهر

ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۴۷ - ۱۳۹۸/۰۳/۲۷
0
0
این دولت کلا در سراشیبی بود و هست و خواهد بود
پرطرفدارترین اخبار