بوی تغییر در آموزش و پرورش می‌آید؟ + اظهارات رضامراد صحرایی-راهبرد معاصر
ادارات، مدارس و دانشگاه‌های کرمانشاه فردا چهارشنبه تعطیل شدند تهران فردا هم تعطیل شد/ آموزش غیرحضوری مدارس و تعطیلی دانشگاه‌ها و ادارات استان تهران مدارس و دانشگاه‌های زنجان چهارشنبه ۲۸ آذر تعطیل شد فردا دانشگاه بوعلی سینا تعطیل شد/ فعالیت‌های آموزشی به صورت مجازی آلودگی هوای تهران به وضعیت قرمز رسید مدارس قم فردا (چهارشنبه) غیرحضوری شد نیمه شرقی کشور رکوردار سرما شد  ادارات مازندران فردا تعطیل نیست؛ فعالیت مدارس غیرحضوری تردد رایگان بانوان با BRT و مترو در روز زن / برگزاری نمایشگاه خوداشتغالی زنان در ایستگاه‌های منتخب مترو مدارس ۱۱ شهرستان کرمانشاه فردا چهارشنبه تعطیل است / ادارات فعالند مدارس و دانشگاه‌های یزد فردا هم تعطیل شدند گیلان ۲۷ آذرماه تعطیل نیست اسکان اضطراری بیش از ۱۲۰ نفر گرفتار در برف در نیشابور/ استقرار ۲ اتوبوس برای اسکان بی‌خانمان‌ها مشاهده اشیاء نورانی در آسمان فردیس / ماجرا چه بود؟ تعطیلی مدارس ۱۳ شهر سیستان و بلوچستان به دلیل سرما/ فعالیت ادارات با تاخیر

بوی تغییر در آموزش و پرورش می‌آید؟ + اظهارات رضامراد صحرایی

وزیر آموزش و پرورش گفت: برخلاف شایعه‌ها، هیچ بحثی از تغییری در نظام آموزشی کشور وجود ندارد، اما این موضوع باید مورد مطالعه قرار گیرد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۶ - ۱۷ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 August 07
کد خبر: ۲۵۳۷۰۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ رضامراد صحرایی، وزیر آموزش و پرورش امروز در اختتامیه سومین گام بهارستان کودکستان اظهار کرد: کودکستان‌ها در دوره جدید نظم و نظامی پیدا کرده‌اند؛ از ۱۴۰۰ مرکز ملی تعلیم و تربیت کودک تاسیس و همه سازوکار‌های نهادی تعلیم و تربیت پایه گذاری و آیین‌نامه‌ها تدوین و تصویب شد که مهم‌ترین آییین‌نامه تربیت اوان کودکی بود.

وی افزود: برگشت پذیری سرمایه در دوره کودکی بسیار زیاد است و متوسط ۱۰ هزار دلار برگشت پذیری سرمایه از سوی نهاد‌های دولتی و غیر دولتی برای سرمایه‌گذاری در دوران کودکی وجود دارد.

وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: معتقد به تربیت دوره کودکی تا پیش از متوسطه اول هستم، کشور‌هایی هستند که دوره پیش از دانشگاه خود را کوتاه کرده‌اند. برخی کشور‌ها از ۳ تا ۵ سالگی، اما عموم کشور‌ها مدرسه را از ۶ سالگی آغاز می‌کنند. کشور‌های بسیاری هم طول دوره تحصیل پیش از دانشگاه آنها کوتاه‌تر شده است و طول دوره آموزش را هم کمتر می‌کنند. همچنین جوانان در ۱۶ کشور در سن ۱۶ سالگی از مدرسه فارغ التحصیل می‌شوند. همین کشور‌ها در آزمون‌های تیمز و پرلز هم نتایج بهتری دارند.

صحرایی یادآورشد: ساماندهی کودکستان‌ها گام بزرگی بود، گر چه برای موسسان کودکستان هم زحمت ایجاد کرد و یک مقاومت درونی وجود داشت چراکه آنها هم به سازوکار بهزیستی عادت کرده بودند. اکنون این موارد تغییر کرده است، درست است که زحمت ایجاد شد، اما برای آینده مناسب است.

وی خاطر نشان کرد: ماآموزش و پرورش در نوسازی مدرسه و مردمی سازی و سازمان تعلیم و تربیت کودک در این دوره کار‌های مناسبی انجام دادیم هرچند که در مدرسه داری به خوبی عمل نکردیم.

وی عنوان کرد: برنامه ریزی هدفمند با محوریت خانواده و استفاده حداکثری از نهاد‌های دولتی و غیردولتی و فراهم کردن زمینه دسترسی عادلانه به فرصت‌های تربیتی برای کودکان باید صورت گیرد. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده