تشریح جزییات برگزاری نماز عید فطر به امامت رهبر معظم انقلاب وزیر اطلاعات: به هر تهدیدی پاسخ محکمی می‌دهیم شمخانی: پاسخ نامه ترامپ «خویشتندارانه» است امام جمعه تهران: نامگذاری امسال جهت بستن روزنه نفوذ دشمن است / آمریکا نمی‌فهمد تهدیدات بی‌اثر خواهد بود سردار نقدی: باید برای یک عملیات بزرگ آماده شویم قطعنامه راهپیمایی روز قدس: نتانیاهو قصاب غزه باید محاکمه شود قالیباف در مراسم روز جهانی قدس: تعرض به حریم ایران جرقه در انبار باروت است پزشکیان: مدعیان حقوق بشر بگویند مردم غزه چه گناهی دارند جیش الظلم حمله به واحد گشت انتظامی ایرانشهر را بر عهده گرفت | اولین تصویر از شهید حسین تیمورپور مراسم روز جهانی قدس در تهران و سایر شهر‌های کشور آغاز شد تیراندازی به عوامل گشت انتظامی در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد رهبر معظم انقلاب: راهپیمایی امسال یکی از با عزت‌ترین راهپیمایی‌های روز قدس خواهد بود تکذیب ادعای افزایش افغانستانی‌ها در ایران سخنگوی دولت: با جدیت در مسیر اصلاحات ساختاری حرکت می‌کنیم پزشکیان: با جدیت پیگیر صدور به موقع مجوز‌های مورد نیاز سرمایه‌گذاران هستیم

سخنگوی دولت: خط قرمز ایران، امنیت شهروندان است

بهادری‌جهرمی گفت: خط قرمز جمهوری اسلامی، امنیت برای شهروندان خود است و در جهت حفظ امنیت و صیانت از امنیت عموم مردم، هر اقدامی که نیاز باشد به‌عنوان اقدام متقابل نسبت به هرگونه اقدام خارجی نسبت به این رژیم را پیش خواهد گرفت.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۴ - ۲۳ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 13
کد خبر: ۱۳۸۱۲۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ علی بهادری جهرمی سخنگوی دولت درباره تحرکات اخیر رژیم صهیونیستی و طرح برخی تهدیدات علیه کشورمان، طی سخنانی اظهار داشت: ذات رژیم غاصب صهیونیستی که روشن بوده و هست و تأسیس نامشروع این رژیم مبتنی بر ترور، تروریسم، ظلم و حق‌کُشی شکل گرفته و ادامه حیاتش هم مبتنی بر همین ذات تروریستی است.

 

وی افزود: لذا موضع جمهوری اسلامی ایران نسبت به چنین موجود و ماهیتی روشن بوده، هست و ثابت خواهد بود و طبیعتا انتظار می‌رود نهادهای بین‌المللی هم موضع‌گیری روشنی نسبت به چنین ماهیت‌های غیرمشروعی داشته باشند و عملکرد روشنی نسبت به اقدامات غیرقانونی و تروریستی چنین رژیمی به‌عمل بیاورند تا سایه آثار و اقدامات مخرب این رژیم منحوس را از منطقه برطرف کنند.

 

سخنگوی دولت تصریح کرد: خط قرمز جمهوری اسلامی، امنیت برای شهروندان خود است و در جهت حفظ امنیت و صیانت از امنیت عموم مردم، هر اقدامی که نیاز باشد به‌عنوان اقدام متقابل نسبت به هرگونه اقدام خارجی نسبت به این رژیم را پیش خواهد گرفت.

 

رژیم صهیونیستی اخیرا تحرکات نظامی جدیدی علیه کشورمان داشته‌ و نخست‌وزیر این رژیم هم روزهای گذشته تهدید نظامی را علیه ایران مطرح کرده بود. ضمن این‌که صهیونیست‌ها مدت زیادی‌ست با حضور در شمال عراق دست به اقدامات خرابکارانه، شرارت و پرورش تیم‌های تروریستی و تروریست‌پروری زده‌اند که مقامات رسمی و نظامی کشورمان مکررا هشدار داده‌اند.

 

از جمله‌ی اقدامات کشورمان می‌توان به «هدف قرار دادن دو مرکز آموزشی موساد و اطراف کنسولگری آمریکا در اربیل» در تاریخ 22 اسفندماه سال 1400 و هم‌چنین «درهم کوبیدن مواضع گروه‌های تروریستی در اربیل با حملات توپخانه‌ای» در 21 اردیبهشت‌ماه سال جاری اشاره کرد.

 

هم‌چنین عصر روز یکم خردادماه جاری نیز سرهنگ پاسدار مدافع حرم علی صیاد خدایی در شرق تهران توسط یک موتورسوار و با شلیک گلوله، جلوی منزل مسکونی خود به شهادت رسید. سرلشکر سلامی فرمانده کل سپاه در دیدار با خانواده اعلام کرد که شهید خدایی توسط صهیونیست‌ها به شهادت رسیده است.

 

رژیم صهیونیستی این‌روزها و در ادامه این اقدامات تروریستی خود، عملیات روانی و رسانه‌ای را توسط شبکه‌ها و رسانه‌های معاند علیه جمهوری اسلامی و مردم کلید زده‌اند تا بتوانند اذهان و افکار عمومی ملت ایران را آشفته کنند./ تسنیم

ارسال نظر