هوش مصنوعی روزانه چند بشکه نفت مصرف می‌کند؟ ثبت تردد ۶۰ هزار خودرو در آزادراه تهران ـ شمال / پیش‌بینی موج سنگین ترافیک در آخر هفته تالاب قره قشلاق چهاربرج بعد از ۱۵ سال جانی دوباره گرفت هواشناسی استان تهران اطلاعیه داد تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان‌ترم این دانشگاه/ غیبت در امتحانات باعث حذف درس می‌شود؟ گام تازه ایلان ماسک به سوی شبکه اینترنت تمام‌فضایی کاهش نسبی دما از فردا در بسیاری از استان‌ها / هشدار سیلاب در شمال و گردوخاک در شرق کشور ترافیک سنگین در محور‌های شمالی/ این مسیر‌ها تا اطلاع بعدی مسدود است عاشورا و تاسوعا کدام مراکز خدمات‌رسان تهران تعطیل است؟ خبر خوش معاون رئیس قوه قضائیه برای دانش‌آموختگان حقوق جاده چالوس دوطرفه شد آموزش و پرورش: امتحانات نهایی بدون تغییر برگزار می‌شود محدودیت‌های ترافیکی تاسوعا و عاشورا در قم آنفلوآنزای تابستانی از راه رسید/ این استان‎‌ها بالاتر از آستانه هشدار محدودیت‌های ترافیکی ۵ روزه در جاده‌های شمال اعمال می‌شود اختلال همزمان در ایتا، بله و سروش پلاس

توضیحات وزیر آموزش و پرورش درباره کلاس‌ جبرانی دانش آموزان 

توضیحات وزیر آموزش و پرورش درباره کلاس‌ جبرانی دانش آموزان  وزیر آموزش و پرورش گفت: ستاد مقابله با کرونا برای جبرانی کمبود ناشی از آموزش‌های دانش آموزان در دوران کرونا هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان به منظور آموزش‌های تابستان دانش‌آموزان اختصاص داده است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۸ - ۲۳ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 13
کد خبر: ۱۳۸۲۵۱

یوسف نوری امروز در حاشیه مراسم بزرگداشت محمدرضا حافظی پدر مدرسه سازی ایران در جمع خبرنگاران اظهار کرد: امروز نکوداشت محمدرضا حافظی از پایه‌گذاران اصلی جامعه خیرین مدرسه سازی در کشور بود که از سال ۷۷ در ایران آغاز شد.

وی با بیان اینکه حافظی انسانی خیر و ادیب بود، افزود: بنایی که این بزرگان و خیران گذاشتند، به جایی رسیده که حدود ۵۰ درصد کلاس‌های درس را بدون هیچ چشم‌داشتی می‌سازند.

وزیر آموزش و پرورش گفت: اثر معنوی مدرسه سازی این است که دانش آموزان ما با افراد خیرخواه و این اقدامات نیک آشنا می‌شوند و این برای ما ارزش دو چندانی دارد و ملزم هستیم که همیشه یاد این عزیزان را گرامی بداریم.

نوری عنوان کرد: همکاران فرهنگی خیرین را با هر میزان کمک، به مدرسه دعوت کنند تا دانش آموزان الگو پذیرند و در آینده جای این خیرین را در جامعه پر کنند.

وی درباره استاندارد سازی سرانه آموزشی دانش آموزان  اظهارکرد: بودجه آموزش و پرورش امسال در بودجه عمومی دولت تغییر جدی داشت و این نوید می دهد که می توانیم کمک بیشتری به مدارس داشته باشیم.

نوری افزود: ضعف‌هایی داریم که باید پوشش داده شود اما دولت بویژه شخص رییس جمهور همت خود را به کمک‌های جدی گذاشته است.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار