هشدار زرد هواشناسی برای رگبار‌های موسمی ۴ استان در روز سه‌شنبه دو برابر شدن حق مدیریت واحد‌های آموزشی در مصوبه شورای حقوق و دستمزد حق التدریس معلمان آموزش و پرورش دو برابر شد + جزییات تعطیلی مدارس به آموزش و پرورش واگذار شد تمدید مهلت ثبت‌نام برای جاماندگان سرویس مدارس ثبت نام آزمون وکالت ۱۴۰۵ از امروز؛ تاریخ آزمون و شرایط شرکت گواهینامه موتور زنان بالاخره صادر می‌شود؟ خبر مهم آموزش و پرورش درباره اول مهر ۱۴۰۵ / وضعیت فعالیت مدارس جدیدترین جزییات از فوق العاده ویژه فرهنگیان در نیمه دوم ۱۴۰۵ تاریخ دقیق مرحله دوم رتبه بندی معلمان در سال ۱۴۰۵ + جزییات بارش‌های سیل‌آسای شمال ایران ال‌نینو بود یا تورنادو؟ جزییات جدید حذف کنکور از زبان رئیس سازمان سنجش هشدار زرد هواشناسی برای شمال کشور؛ رگبار و رعدوبرق در ارتفاعات نحوه برگزاری کلاس‌های دانشگاه در سال جدید ۱۴۰۵-۱۴۰۶ اعلام شد پیش‌بینی هوای تهران امروز و فردا ۲۲ و ۲۳ شهریور / رگبار باران و سرما در راه است؟ کارت ملی جدید ۱۴۰۶؛ زمان صدور، هزینه تعویض و جزئیات کارت ملی نسل جدید

افزایش مصدومان حادثه انفجار کارخانه کربنات سدیم فیروزآباد+ جزئیات

افزایش مصدومان حادثه انفجار کارخانه کربنات سدیم فیروزآباد+ جزئیات رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: موردی از فوت ناشی از این حادثه گزارش نشده است و ۱۳۳ مصدوم به بیمارستان حضرت قائم (عج) منتقل شدند که از این تعداد ۱۱۴ مصدوم ترخیص شدند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۹ - ۲۴ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 14
کد خبر: ۱۳۸۳۱۱

به گزارش راهبرد معاصر، به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، سید وحید حسینی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در بازدید شبانه از بیمارستان حضرت قائم (عج)، ضمن بررسی روند ارائه خدمات درمانی به مصدومان حادثه نشتی مواد شیمیایی در کارخانه کربنات سدیم شهرستان فیروزآباد، از مصدومان این حادثه عیادت کرد.

وی با حضور در بیمارستان حضرت قائم (عج) شهرستان فیروزآباد، ضمن گفتگو با تیم واکنش سریع دانشگاه و مسئولان این مرکز درمانی، از نزدیک جویای روند خدمت‌رسانی به بیماران شد.

حسینی با بازدید از بخش‌های بستری مصدومان این حادثه، بر فرآیند‌های ارائه خدمات در این مرکز درمانی نظارت کرد و با گفتگو با مصدومان و همراهان، میزان رضایت‌مندی آنان را از دریافت خدمات جویا شد.

مسئول ارشد حوزه سلامت فارس با اعلام اینکه خوشبختانه موردی از فوت ناشی از این حادثه گزارش نشده است، افزود: ۱۳۳ مصدوم به بیمارستان حضرت قائم (عج) منتقل شدند که از این تعداد تاکنون ۱۱۴ مصدوم ترخیص شدند.

حسینی با بیان اینکه پس از وقوع حادثه بلافاصله مراکز درمانی و بیمارستان‌های شیراز و شهرستان‌ها به حالت آماده باش درآمدند، از برگزاری دو نشست ستاد مدیریت بحران دانشگاه و اعزام تیم پزشکی متخصص، یک دستگاه بالگرد، ۱۲ دستگاه آمبولانس، یک دستگاه اتوبوس آمبولانس به شهرستان فیروزآباد خبر داد.

مسئول ارشد حوزه سلامت استان با قدردانی از تیم واکنش سریع دانشگاه و پزشکان، پرستاران و کارکنان این بیمارستان به پاس اقدام سریع در ارائه خدمات درمانی به مصدومان این حادثه، عنوان کرد: مصدومان این حادثه بیشتر دچار آسیب‌های تنفسی شدند که خوشبختانه با درمان به موقع و سریع و مدیریت صحیح در این مرکز درمانی، خدمات در کوتاهترین زمان ممکن به مصدومان ارائه شد.

حسینی با تاکید بر اینکه سرمایه اصلی دانشگاه پرسنل جهادی و تلاشگری هستند که در بحران‌ها با تمام توان برای نجات جان بیماران و مصدومان تلاش می‌کنند، گفت: پس از هر بحرانی، نگرانی‌هایی به وجود می‌آید که اقدامات سریع تیم‌های درمانی و مدیریت صحیح این مرکز درمانی در این بحران، باعث رفع نگرانی‌ها در بین خانواده‌های مصدومان شد.

او با بیان اینکه اقدامات مسئولان، پزشکان، پرستاران و کارکنان این مرکز درمانی در حادثه نشتی مواد شیمیایی در کارخانه کربنات سدیم شهرستان فیروزآباد قابل تقدیر است، اظهار کرد: این حادثه نیز یک بحران بوده که بار دیگر پزشکان، پرستاران و کارکنان مجموعه سلامت استان با سرعت عمل در ارائه خدمات درمانی، توانستند نتیجه مطلوبی بگیرند./تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار