سفیر ایران در ونزوئلا استوارنامه خود را تقدیم مادورو کرد دیدار عراقچی با رئیس جمهور لبنان قالیباف: ایران و کوبا هدف، دوست و دشمن مشترک دارند زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند ادعای شورای همکاری خلیج فارس: میدان گازی الدره به‌طور کامل در آب‌های سرزمینی کویت قرار دارد و ثروت مشترک عربستان و کویت است استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد عراقچی: بعد از سال‌های طولانی، دیپلماسی ایران و مصر وارد مرحله جدیدی شده است عراقچی عازم بیروت شد قالیباف در ادامه سفر به آمریکای لاتین به هاوانا رسید رد ادعای تکراری شورای همکاری خلیج فارس راجع به جزایر سه‌گانه ایرانی گروسی: دیداری به موقع با عراقچی داشتم + جزئیات عراقچی در کنفرانس خبری با وزیر خارجه مصر: با گروسی دیدار کردم/ نمی‌توان حق غنی‌سازی را از ایران گرفت قاهره: از حل و فصل مسالمت‌آمیز پرونده هسته‌ای ایران حمایت می‌کنیم

جروزالم پست: همکاری ایران و ونزوئلا خبر بدی برای آمریکا و تل‌آویو است

یک روزنامه صهیونیستی بعد از ظهر سه شنبه به وقت تهران در زمینه توسعه روابط راهبردی ایران و ونزوئلا، نوشت این همکاری خبر بدی برای ایالات متحده و متحدش تل آویو است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۶ - ۲۴ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 14
کد خبر: ۱۳۸۴۴۵

به گزارش راهبرد معاصر روزنامه «جروزالم پست» در این گزارش با پرداختن به جزئیات سفر «نیکلاس مادورو» رئیس جمهور ونزوئلا به تهران در روزهای گذشته و دیدار با مقام‌های ارشد ایران و همکاری دو کشور در حوزه‌های مختلف از جمله انرژی نوشت، نکته‌ای که ایران به آن اشاره می‌کند این است که می‌تواند همکاری با «کاراکاس» را افزایش دهد و با انجام این کار ممکن است بتواند تحریم‌های ایالات متحده را خنثی کند، تجارت و اقتصاد هر دو کشور را افزایش دهد.

جروزالم پست نوشت، این خبر بدی برای ایالات متحده، اسرائیل و منطقه خواهد بود، زیرا هر دو کشور علیه اسرائیل و واشنگتن فعالیت می‌کنند و ایران و ونزوئلا ممکن است با روسیه، ترکیه و چین به عنوان بخشی از نظم جدید جهانی مشارکت کنند.

«آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی»، رئیس‌جمهور ایران صبح شنبه (۲۱ خرداد) از نیکلاس مادورو رئیس‌جمهور ونزوئلا، در مجموعه «سعدآباد تهران» به صورت رسمی استقبال کرد. در این دیدار اسناد همکاری در زمینه‌های سیاسی، فرهنگی، اقتصادی، نفتی و پتروشیمی، گردشگری و همچنین سند ۲۰ ساله در حضور روسای‌جمهور دو کشور به امضا رسید.

مادورو که عصر جمعه گذشته در صدر هیاتی به تهران سفر کرد.در مصاحبه با شبکه «هیسپان تی‌وی» ضمن بیان این که ایران و ونزوئلا پیشگامان ظهور نظم جدید جهانی در دنیا هستند، هدف اصلی از سفر به تهران را تلاش برای ارتقاء راهبردی فرایند همکاری‌ها در سطوح عالی‌تر و در راستای پیشرفت ایران و ونزوئلا توصیف و عنوان کرد: «این فرآیند در سال ۲۰۰۱ توسط هوگو چاوز پایه‌گذاری شد و تمامی این سال‌ها، سعی کردیم به آن تداوم بخشیم. روابط دیپلماتیک ما قدمت ۲۱ ساله دارد و در طول این مدت بر استحکام و تقویت این رابطه برادرانه که بر اساس همکاری دو جانبه و در راستای پیشرفت و آبادانی دو کشور پایه‌ریزی شده، افزوده شده است.»

مادورو همچنین در توییتی نوشت: «ما در حال ایجاد نقشه همکاری با راهبردها و برنامه‌های ۲۰ سال آینده برای توسعه روابط ایران و ونزوئلا هستیم. آینده بزرگ مردممان را در نظر داریم. این دنیای جدید است.»/فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده