سرلشکر موسوی: فراجا با همراهی مردم آشوبگران را جای خود می‌نشاند عارف: مسکن محرومان باید با سرعت بیشتری تامین شود پزشکیان: با برخورد‌های قهری و روش‌های ناصحیح، نمی‌توان جامعه را قانع یا آرام کرد/ وزارت کشور موظف است در این زمینه نظارت کامل و جامعی اعمال کند دستور رئیس‌جمهور برای بررسی پرداخت کالابرگ به دهک ۱۰ جزئیات تازه از تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی / ساماندهی کارکنان دولت به کجا رسید؟ شناسایی ۴۰ متهم انتشار اخبار جعلی اغتشاشات اخیر در فضای مجازی سردار رادان: دستگیری‌های هدفمند لیدر‌های تحریک کننده اعتراضات، در دستور کار پلیس قرار گرفت کلیات بودجه ۱۴۰۵ در کمیسیون تلفیق مجلس تایید شد یک میلیون تومان اعتبار خرید برای ۸۰ میلیون ایرانی؛ طرح حمایتی دولت شروع شد ترامپ: در عملیات ونزوئلا شماری از نیروهای ما زخمی شدند ترامپ روی پروژه امنیتی‌سازی ایران متمرکز شده است مردم دشمن‌شناس ایران پاسخ ترامپ را خواهند داد هدف اصلی جهاد کشاورزی رساندن مستقیم یارانه‌ها به مردم است رهبر انقلاب: با معترض حرف می‌زنیم؛ اغتشاش‌گر را باید سر جایش نشاند سردار قاآنی به شهید حاج قاسم سلیمانی ادای احترام کرد

آیت الله رئیسی: ایران دارای ظرفیت‌های لازم برای تأمین نفت و گاز پاکستان است

رئیس جمهور با بیان اینکه آماده ارتقای همکاری‌های همه جانبه با پاکستان هستیم، گفت: جمهوری اسلامی ایران از ظرفیت‌های لازم برای تأمین نیازهای پاکستان در زمینه‌های مختلف از جمله نفت و گاز برخوردار است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۴ - ۲۴ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 14
کد خبر: ۱۳۸۴۵۱

به گزارش راهبرد معاصر آیت الله سیدابراهیم رئیسی رئیس جمهور عصر امروز سه شنبه در دیدار «بلاول بوتو زرداری» وزیر خارجه پاکستان، با اشاره به روابط عمیق دو ملت که ریشه در قرن‌ها ارتباط قلبی و اعتقادی دارد، ملت ایران و پاکستان را نه فقط همسایه، بلکه خویشاوند یکدیگر خواند و اظهار داشت: بیشترین زائران خارجی حرم امام رضا (ع) پاکستانی‌ها هستند و عشق آن‌ها به اهل بیت (ع) زبانزد است و همین یکی از زمینه‌های نزدیکی دو ملت به یکدیگر است.

 

وی با بیان اینکه امنیت پاکستان را امنیت خودمان می‌دانیم، افزود: برخی روابط حسنه دو کشور مسلمان، همسایه، دوست و برادر را نمی‌پسندند، ولی تقویت روابط منجر به رونق اقتصادی و امنیت بیشتر برای ملت‌های منطقه می‌شود.

 

رئیس جمهور با تاکید بر اینکه در جمهوری اسلامی ایران هیچ محدودیتی برای توسعه روابط با اسلام آباد وجود ندارد، افزود: آماده ارتقای همکاری‌های همه جانبه با پاکستان هستیم و جمهوری اسلامی ایران از ظرفیت‌های لازم برای تامین نیاز‌های پاکستان در زمینه‌های مختلف از جمله نفت، گاز و برق برخوردار است.

 

رئیسی، حوزه‌های انرژی، همکاری‌های ترانزیتی و همکاری و هماهنگی در مسائل و بحران‌های منطقه‌ای را از ابعاد مهم روابط دو کشور خواند و تاکید کرد: گفتگو‌ها در خصوص این مسائل باید تبدیل به تصمیم و سند‌های همکاری شود.

 

«بلاول بوتو زرداری» وزیرخارجه پاکستان نیز با ابراز خرسندی از سفر به ایران، افزود: من به همان اندازه که فرزند پاکستان هستم، فرزند ایران نیز هستم.

 

وزیرخارجه پاکستان با تشکر از صادرات برق کشورمان به پاکستان، اظهار داشت: ما آمادگی کامل برای تکمیل و به نتیجه رساندن گفتگو‌های گذشته در زمینه‌های امنیتی، تجاری و انرژی داریم.

 

زرداری همچنین با اشاره به عمق ارادت پاکستانی‌ها به امام رضا (ع) بر برنامه ریزی کشورش برای تسهیل امور سفر زائران این کشور به مشهدمقدس تاکید کرد.

 

وزیرخارجه پاکستان همچنین از دولت جمهوری اسلامی ایران بدلیل کمک در خاموش کردن آتش سوزی گسترده درجنگل‌های استان بلوچستان پاکستان تقدیر کرد.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار