وزیر اطلاعات: طرح «مقابله با نفوذ» در حال بررسی در کمیسیون امنیت ملی است خرازی خطاب به ترامپ: با ایران مذاکره واقعی کنید/استقلال خود را به حراج نمی‌گذاریم جزئیات سقوط بالگرد مرحوم رئیسی از زبان غلامحسین اسماعیلی: در نقطه سقوط بالگرد فقط هفت پیکر پیدا شد... + فیلم آغاز ثبت‌نام انتخابات شورا‌های اسلامی روستا‌ها عارف استعفا کرد؟ دولت موظف به تأمین سفره مردم/ اجرای کالابرگ باید شتاب بگیرد هلاکت دو شرور مسلح گروگانگیر در عملیات نیرو‌های امنیتی خوی این چهار وزیر دولت پزشکیان استیضاح می‌شوند؟ بخشنامه تهیه و تنظیم لایحه بودجه ۱۴۰۵ از سوی پزشکیان ابلاغ شد خاتمی: مسئولان برای گرانی و معیشت مردم تدبیر کنند /صرفه‌جویی مد نظر همه باشد علم‌الهدی: نباید تولید محتوا در فضای مجازی آزاد گذاشته شود درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران عارف: خودسوزی جوان اهوازی سیگنالی جدی برای حاکمیت است دستور معاون پزشکیان برای رفع بوی نامتبوع اتوبان تهران - قم رئیس مجلس سه قانون را ابلاغ کرد

درخواست از رئیس‌جمهور برای ابلاغ مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی درباره کنکور

رئیس کمیسیون آموزش مجلس گفت: رئیس‌جمهور هنوز مصوبه کنکوری شورای عالی انقلاب فرهنگی را ابلاغ نکرده است، تا تکلیف دانش آموزان هرچه سریع‌تر مشخص شود.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۳ - ۲۴ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 14
کد خبر: ۱۳۸۴۴۰

علیرضا منادی رئیس کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، در تشریح جزئیات نشست عصر امروز (سه‌شنبه 24 خرداد) این کمیسیون اظهار داشت: شکایات برخی از داوطلبان با موضوع تخلفات و جرائم در آزمون های سراسری با حضور نماینده معترضان بررسی شد و نهایتا مشخص که این داوطلبان معترض به امتحان مجدد دعوت شده بودند و برخی از این نفرات در آزمون مجدد شرکت کردند و در حال حاضر دانشجو هستند اما برخی دیگر نیز مقرر شد طی نشست مشترکی در سازمان سنجش رسیدگی شود.

 

وی افزود: در نشست امروز همچنین درباره مصوبه کنکوری شورای عالی انقلاب فرهنگی مبنی بر تاثیر قطعی معدل در کنکور نیز بحث و بررسی هایی صورت گرفت نظرات کارشناسی اعضای کمیسیون بار دیگر به رئیس سازمان سنجش منتقل شد و سازمان سنجش نیز عنوان کرد که مجری مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی است.

 

رئیس کمیسیون آموزش مجلس با بیان اعتراضات داوطلبان را به گوش دولت، رئیس و دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی رساندیم، گفت: پیش از این بر اساس اخبار واصله از شورای عالی انقلاب فرهنگی، عنوان شده بود که این مصوبه برای سال 1403 به بعد است تا زیرساخت‌های این مصوبه آماده شود.

 

منادی تصریح کرد: با توجه به انتقاداتی که نسبت به این مصوبه وجود دارد، این مصوبه هنوز از جانب رئیس جمهور برای اجرا ابلاغ نشده ولی پس از ابلاغ لازم الاجرا خواهد بود.

 

وی تأکید کرد: البته حدود یک سال است که بسیاری از دبیرستان‌ها با پیش فرض اجرای این مصوبه دروس تشریحی را با دانش آموز کار می‌کنند و از فضای صرفا تستی فاصله گرفتند؛ در هر صورت در نشست امروز تأکید شد تکلیف دانش آموزان باید هرچه سریع‌تر روشن و مصوبه شورا ابلاغ یا رد شود.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار