غریب آبادی: امنیت خلیج فارس باید به دست کشورهای منطقه تأمین شود علی اکبری: دشمن در مقابل ایران شکست مفتضحانه‌ای خورده است چرا تنگه هرمز به وضعیت پیشاجنگ بر نخواهد گشت؟ پزشکیان: مشروطه نقطه عطف بیداری و آزادی‌خواهی ملت ایران بود امیر اکرمی‌نیا: ارتش کاملاً آماده است تکذیب ادعای نماینده مجلس درباره نحوه ردزنی محل استقرار شهید لاریجانی توافق هرمز در حال شکل‌گیری است؛ اما نه توافقی که ترامپ می‌خواست ابن‌الرضا: فناوری بومی ایران، برتر از هر سامانه وارداتی در منطقه است رویترز: تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز و باب‌المندب همچنان پایین است قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه یک اطلاعیه صادر کرد+ جزئیات بیانیه خانواده شهید لاریجانی در خصوص ادعاهای اخیر رسانه‌ها پوستر معناداری که کانال رهبر انقلاب منتشر کرد/ وحدت مکرّراً و مؤکّداً تذکر داده شد شهید علی لاریجانی چگونه ردیابی شد؟/ روایت سردار کوثری از نحوه شهادت دبیر شورای عالی امنیت ملی انفجار در یک نفتکش در تنگه هرمز پزشکیان: هرگز نمی‌توان حوادث دی‌ماه را از یاد برد/ چهره‌ای که برخی از آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای ترسیم می‌کنند، با واقعیت متفاوت است

قالیباف: سیاست ایران، گسترش روابط با همسایگان و کشورهای منطقه است

قالیباف: سیاست ایران، گسترش روابط با همسایگان و کشورهای منطقه است رئیس مجلس با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران همواره از امنیت و آرامش در منطقه و روابط بین کشورها استقبال کرده است، گفت: سیاست مجلس و دولت، اولویت دادن به همسایگان و کشورهای منطقه در ارتباطات دوجانبه و چندجانبه است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۷ - ۲۵ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 15
کد خبر: ۱۳۸۵۸۵

 محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در پایان دیدار با رئیس مجلس ملی ارمنستان در نشست خبری مشترک با آلن سیمونیان با بیان این که سیاست قطعی مجلس و دولت اولویت دادن به همسایگان و کشورهای منطقه است و در همین چارچوب میزبان کشور ارمنستان هستیم، افزود: اولویت اصلی گفت‌وگوهای امروز مسائل اقتصادی و ترانزیت بین دو کشور بود که صحبت‌های خوبی در این زمینه با رئیس محترم مجلس ملی ارمنستان انجام شد.

 

وی با اشاره به پیمان اوراسیا گفت: شرایط پیمان اوراسیا و همکاری کشورهای عضو می‌تواند تحولی در منطقه ایجاد کند، همچنین می‌تواند در روابط دوجانبه ایران و ارمنستان نیز تحولاتی را به وجود آورد، لذا در این زمینه گفت وگوهایی انجام شد و اولویت بحث‌ها بر این قرار گرفت تا در جهت توسعه زیرساخت‌های ریلی و جاده‌ای برنامه‌ریزی‌هایی انجام شود.

 

رئیس قوه مقننه با تأکید بر امنیت و ثبات در منطقه گفت: جمهوری اسلامی ایران همواره از امنیت و آرامش در منطقه و روابط بین کشورها استقبال کرده و آرزوی ما این بوده و هست که روابط بین دو کشور آذربایجان و ارمنستان در سایه مذاکرات صلح بهبود یابد و مسائل در چارچوب قوانین و حفظ مرزهای بین‌المللی حل و فصل شود و از آن حمایت خواهیم کرد.

 

وی در ادامه تصریح کرد: امیدواریم پارلمان‌های دو کشور شرایطی در جهت تدوین و تصویب قوانینی برای توسعه و گسترش روابط سیاسی و اقتصادی برای رسیدن به یک رشد قابل قبول در آینده نزدیک فراهم کنند.

 

در ادامه آلن سیمونیان رئیس مجلس ملی ارمنستان ضمن تشکر از دکتر قالیباف برای میزبانی از هیات ارمنی گفت: روابط دیرینه و تاریخی فرصت مناسبی برای بهبود روابط تجاری و اقتصادی با ایران فراهم کرده است و امیدواریم این روابط باعث گام های موثر در آینده شود.

 

وی افزود: طبیعی است تحولات منطقه از موضوعاتی بود که در این دیدار در مورد آن بحث و گفت‌وگو شد. همچنین ارمنستان می‌تواند به عنوان یک چهارراه ترانزیتی و تجاری در منطقه نقش ایفا کرده و در این مسیر روی حمایت‌ها و مساعدت‌های ایران حساب می‌کنیم.

 

رئیس مجلس ارمنستان صلح و آرامش منطقه را از اولویت‌های اصلی ارمنستان عنوان کرد و گفت: بی‌شک این موضوع یکی از زیرساخت‌ها و اقدامات اصلی برای توسعه اقتصادی منطقه است.

 

آلن سیمونیان در پایان از دکتر قالیباف برای سفر به ارمنستان دعوت کرد.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار