ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد تب کریمه کنگو؛ بیماری کُشنده تابستانی هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۵؛ هشدار گرمای شدید در ۲۹ استان مشاغلی که هوش مصنوعی نمی‌تواند جایگزین آنها شود محرومیت ۱ تا ۱۰ ساله برای متخلفان کنکور دستگیری شرور معروف و ۸ متهم دیگر در پرونده نزاع مرگبار جنوب شرق تهران آیتم‌های تعیین شهریه مدارس غیردولتی/ کاهش ساعت کاری معلمان مدارس غیردولتی و بیمه کامل آنها از مهرماه جریمه ورود به محدوده طرح از ۲۸ خرداد تا ۸ تیر حذف می‌شود؟ هشدار هواشناسی درباره استمرار گرما در ۲۷ استان/ لزوم مدیریت مصرف انرژی فردا، آخرین مهلت دریافت کارت کنکور عکس روز ناسا از یک فرورفتگی در مریخ

معاون قوه قضائیه: بانک اطلاعاتی آسیب‌ها و جرایم تکمیل شود

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه بر تکمیل بانک اطلاعاتی آسیب‌ها و جرایم و بهره‌برداری‌های ذی‌ربط تأکید کرد و گفت: فقدان بانک اطلاعاتی سبب تنوع آمارها و موجب بروز خطا و یا کاهش دقت در آسیب‌شناسی خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۲ - ۲۷ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 17
کد خبر: ۱۳۸۷۴۳

به گزارش راهبرد معاصر در ادامه سفرهای استانی مسؤولان قضایی، معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه به استان قم سفر کرد و از نزدیک در جریان آسیب‌ها و مشکلات قضایی این استان قرار گرفت.

اصغر جهانگیر در ابتدا از نمایشگاه فرهنگی، اجتماعی و پیشگیری دادگستری استان قم دیدن کرد و حجت‌الاسلام یزدی معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان قم به توضیح محتوای غرفه‌ها و سبک برگزاری کارگاه‌ها پرداخت.

در ادامه، فعالان حوزه‌ پیشگیری از وقوع جرم و آسیب‌های اجتماعی استان با جهانگیر دیدار و گزارش عملکرد خود در زمینه پیشگیری را ارائه دادند.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه در جمع مسؤولان دستگاه قضا و فعالان حوزه پیشگیری در استان قم گفت: معاونت پیشگیری برای مقابله با آسیب‌ها باید در ابتدا آسیب‌شناسی کند؛ این آسیب‌شناسی باید به نحوی باشد که در نهایت یک مجموعه و بسته‌ کامل از آسیب‌ها و ناهنجاری‌ها به دست آید.

جهانگیر افزود: باید به جای آنکه یک آمار کلی از تعداد بالای آسیب‌ها جمع‌آوری شود، چند مجموعه محدود و مشخص از آسیب‌ها را شناسایی و با آنها به صورت ریشه‌ای مقابله کرد.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه به اهمیت بانک اطلاعاتی اشاره کرد و گفت: یکی از معضلات امر پیشگیری فقدان بانک اطلاعاتی واحدی است که در دسترس ارگان‌ها و سازمان‌های فعال و مسؤول باشد؛ این معضل سبب تنوع آمار‌ها و تبعاً موجب بروز خطا و یا کاهش دقت در آسیب‌شناسی خواهد شد.

وی اظهار کرد: قم شهر اجتهاد و قیام است و این یک دِین و وظیفه‌ مضاعف برای ما ایجاد می‌کند که بیش از هرجای دیگر در این شهر و استان تلاش شود تا آسیب‌ها و جرایم ریشه‌کن شوند چراکه این شهر الگوی جهان اسلام است.

در پایان قائم مقام دادستان استان، معاون دادستان استان، معاون اجتماعی استاندار قم، مدیر کل بهزیستی استان، قاضی ناظر زندان‌‌های قم، دادیار جرایم غیر عمد دادسرا و اجرای احکام قم، نماینده پلیس پیشگیری، دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان و مسؤول طرح مهر، به ارائه گزارش‌های خود پرداختند.

ارسال نظر