محرومیت ۳ ورزشکار ایرانی به دلیل دوپینگ صعود ۱۵ پله‌ای بیرانوند در جدیدترین رنکینگ جهانی عربستان به دنبال شکار ستاره ایرانی / طارمی از اینتر جدا می‌شود؟ زمان واریز کامل کسورات اردیبهشت بازنشستگان کشوری اعلام شد آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد بازگشت دوومیدانی‌کاران به ایران در غیاب حاشیه‌سازان بازداشت اعضای باند قاچاق ۲۱ هزار گوشی تلفن همراه در بوشهر آتش‌سوزی انبار لوازم یدکی خودرو در جاده قدیم کرج آینده مبهم گندوز در پرسپولیس/ احتمال جدایی بیشتر است اینفوگرافیک/ حداقل حقوق برای حذف یارانه چقدر است؟ طوفان سهمگین در سیستان و بلوچستان ۱۵۴۴ نفر را راهی بیمارستان کرد «سیدورف» با استقبال رسمی مدیران استقلال وارد تهران شد + عکس «جان‌پیرو گاسپرینی» سرمربی جدید رم شد گروگانگیری خونین در لنگرود / مردی که می‌خواست همسرش را در خانه آتش بزند در تیراندازی متقابل با ماموران کشته شد تصاویر/ روزنامه‌های ورزشی امروز دوشنبه ۱۲ خرداد

دلخوری گل محمدی از افشای مبلغ قراردادش

دلخوری یحیی گل‌محمدی از افشای مبلغ قراردادش در یک برنامه تلویزیونی باعث شد تا باشگاه پرسپولیس توضیحاتی را در این مورد ارائه کند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۰ - ۲۷ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 17
کد خبر: ۱۳۸۷۶۷

به گزارش راهبرد معاصر صحبت‌های رضا درویش در مورد قرارداد یحیی گل‌محمدی و دلخوری سرمربی پرسپولیس باعث شد تا باشگاه پرسپولیس توضیحاتی را ارائه کند و بگوید منظور آقای درویش قرارداد سه ساله یحیی بوده نه دو ساله!

کمتر پیش آمده بود که یک مدیرعامل از قرارداد سرمربی تیمش رونمایی کند اما این اتفاق امروز رخ داد و در نهایت دلخوری یحیی باعث واکنش دوباره باشگاه پرسپولیس شد.با اتفاقاتی که امروز رخ داد حالا سطح توقعات از گل‌محمدی افزایش پیدا کرده و او باید در لیگ برتر بیست و دوم قهرمان شود. هواداران پرسپولیس در لیگ قبلی نشان دادند که اصلا از نایب قهرمانی خوششان نمی‌آید و به قول معروف به کمتر از قهرمانی راضی نیستند. حالا هم که قرارداد یحیی رسانه ای شده طبعا فشارها روی او بیشتر می‌شود و این البته یکی از سختی‌های کار در پرسپولیس است.

گل‌محمدی امیدوار است تیمش در روزهای آینده با جذب حداقل دو بازیکن خوب دیگر کم کم برای شروع پرقدرت در لیگ جدید آماده شود.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده