ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور اطلاعیه وزارت خارجه ایران درباره معرفی ۲ دیپلمات فرانسوی به‌عنوان عناصر نامطلوب نتانیاهو: بقایای جسد «یهودا کاتز» را بازگرداندیم ادعای ترامپ: تنگه هرمز باز و عملیاتی است و تمام مین‌های دریایی جمع‌آوری یا منفجر شده‌اند غریب آبادی: به زودی توهمات ترامپ درباره تنگه هرمز را اصلاح می‌کنیم + عکس کوشنر: ترامپ برای توافق با ایران عجله ندارد؛ آنها به شکل جدی در حال تعامل هستند روایت بغداد از گفت وگوی تلفنی عراقچی و همتای عراقی‌اش ترامپ: خیلی راحت با عمان تعامل کردیم؛ در آستانه توافق با ایران نیستیم کوشنر: دیدار ما با حماس «بسیار دوستانه» بود ادعای وزیر انرژی آمریکا درباره اسکورت کشتی‌ها در تنگه هرمز

خالد الجابری: سفر بایدن به عربستان، به معنای عفو قاتل خاشقجی است

خالد الجابری: سفر بایدن به عربستان، به معنای عفو قاتل خاشقجی است خالد الجابری، پسر سعد الجابری، مقام ارشد سابق اطلاعاتی عربستان، سفر جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا به ریاض و دیدار او با محمد بن سلمان، ولیعهد سعودی را نشانه این دانست که بایدن، بن سلمان را برای قتل جمال خاشقجی، روزنامه نگار منتقد سعودی عفو کرده است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۳ - ۲۸ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 18
کد خبر: ۱۳۸۹۲۷

به گزارش راهبرد معاصر خالد در مصاحبه با روزنامه انگلیسی گاردین گفت: «بایدن به صراحت گفته است که قتل خاشقجی هیچ پیامد مستقیمی برای محمد بن سلمان نخواهد داشت. متأسفانه این دیدار به منزله عفو رئیس جمهور برای یک قتل است.»

این در حالی است که کاخ سفید روز پنجشنبه اعلام کرد رئیس جمهور آمریکا در سفر خود به عربستان و ملاقات با ولیعهد سعودی هیچ ابایی از مطرح کردن پرونده قتل خاشقجی نخواهد داشت.

کارن ژان پیر، سخنگوی کاخ سفید، در بیانیه‌ای که سی‌ان‌ان گزارش داد، گفت که بایدن به گزارش هایی که سازمان های اطلاعاتی آمریکا منتشر کردند، باور دارد و معتقد است ک محمد بن سلمان پشت این قتل جمال خاشقجی بوده است.اگر بایدن این گزارش را قبول نداشت از انتشار آن جلوگیری میکرد.

این در حالی است که پس از چندین بار تعویق، جو بایدن، رئیس جمهور این کشور روز‌های ۱۵ و ۱۶ ژوئیه آینده (۲۴ و ۲۵ تیر) به عربستان سفر خواهد کرد. بنابر اعلام کاخ سفید، بایدن در سفر خود به عربستان درباره ایران و حمایت از آتش بس در یمن با میانجیگری سازمان ملل صحبت نشست و گفتگو خواهد داشت.

سعد الجابری پیشتر مدعی شده بود که در زمان دستیاری ولیعهد سابق به اطلاعاتی دست یافته که می‌تواند خطری برای بن سلمان باشد و همین امر انگیزه ولیعهد عربستان برای طرح ریزی ترور او را بیشتر کرده است. الجابری می‌گوید گروه موسوم به ببر ۱۳ روز پس از همدستی در قتل جمال خاشقجی در کنسولگری عربستان در استانبول قصد ترور وی را داشتند.

افسر اطلاعاتی سابق عربستان که پیشتر به کانادا متواری شد، بارها مدعی شده محمد بن سلمان برنامه ترور او را در نظر دارد. دولت ریاض در ماه مارس نیز یکی از برادران الجابری را بازداشت کرد./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار