قطعنامه ضدایرانی کانادا در کمیته سوم سازمان ملل تصویب شد طرح جدید ترامپ برای اوکراین اعلام شد چین انحصار هواپیمایی ایرباس و بوئینگ را می‌شکند ریاض و واشنگتن به تفاهم تاریخی در همکاری هسته‌ای رسیدند ادعای ترامپ درباره ایران: احتمالاً به توافق برسیم وقوع انفجار‌های مجدد در شهر خان‌یونس/ ۱۴ نفر به شهادت رسیدند درخواست عراقچی از اعضای شورای حکام برای مخالفت با قطعنامه تروئیکای اروپایی هشدار ایران: فشار‌های غرب، شورای حکام آژانس را به سیاسی‌کاری کشانده است عراقچی: توافق برای صفرشدن غنی سازی هسته‌ای را خیانت می‌دانیم یک منبع آگاه: ادعای بررسی توقف غنی‌سازی از سوی ایران «کاملاً جعلی» است زلنسکی: تبادل زندانیان با روسیه را از سر می‌گیریم نتانیاهو وارد خاک سوریه شد دستور ارتش اسرائیل برای تخلیه برخی روستا‌ها در جنوب لبنان ترامپ: ایران به‌شدت خواهان توافق است! / سرمایه‌گذاری عربستان به یک تریلیون دلار می‌رسد آمریکا با سوریه تفاهم‌نامه گازی امضا کرد

مرسی به خاک سپرده شد

محمد مرسی، رئیس جمهور سابق مصر، در مقبره شرقی قاهره با حضور خانواده و وکیل مدافعش و با حضور نیروهای امنیتی به خاک سپرده شد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۹ - ۲۸ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 18
کد خبر: ۱۳۹۰۲

به گزارش راهبرد معاصر؛  پیشتر فرزند محمد مرسی اعلام کرده بود مقامات مصری با درخواست خانواده او برای دفنش در مقبره خانگی مخالفت می‌کنند.

 

شایان ذکر است، روز گذشته مرسی در جلسه دادگاه به مدت ۲۰ دقیقه صحبت کرد و عصبانی و سپس بیهوش شد و پس از انتقال به بیمارستان در ۶۸ سالگی درگذشت.

 

جلسه دادگاه برای محاکمه مجدد محمد مرسی و ۲۳ تن دیگر در ارتباط با جاسوسی برای گروه‌های خارجی از جمله حماس و قطر برگزار شده بود.

 

دادگاه بدوی در ژوئن سال ۲۰۱۵ حکم حبس ابد را برای مرسی صادر، اما دادگاه تجدید نظر این حکم را ملغی کرد و خواستار محاکمه مجدد او شد.

 

محمد مرسی در سال ۲۰۱۲ یعنی یک سال پس از اعتراضات مردم مصر در سال ۲۰۱۱ که به سرنگونی حسنی مبارک، دیکتاتور اسبق این کشور، منجر شد، به عنوان رئیس جمهور مصر انتخاب شد. مرسی اولین رئیس جمهوری بود که به صورت دموکراتیک انتخاب شد.

 

پس از تظاهرات گسترده مردم که خواستار برکناری مرسی از قدرت شده بودند، ارتش در تاریخ سوم ژوئیه سال ۲۰۱۳ او را برکنار، بازداشت و محاکمه کرد.

 

دادگاه تجدید نظر مصر در نوامبر سال ۲۰۱۶ حکم اعدام مرسی در ارتباط با دست داشتن در قضیه فرار اعضای گروه اخوان‌المسلمین از زندان را لغو کرد و خواستار محاکمه مجدد او شد.

 

رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه، در نخستین واکنش به مرگ محمد مرسی او را «شهید» توصیف کرد.

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار