امروز مهم‌ترین میدان مبارزه با آمریکا و حل مشکلات مردم است گام‌های مثبت مدیریت شهری برای کنترل ترافیک پایتخت استعفای معلمان شایعه است آخرین وضعیت کمبود داروهای اساسی تداوم بارشها در نقاطی از کشور طی روزهای آتی/ تقویت بارشها در ۲ استان شمالی از شنبه موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟

تبدیل وضعیت معلمان غیرانتفاعی در دستورکار وزیر آموزش و پرورش قرار گیرد

تبدیل وضعیت معلمان غیرانتفاعی در دستورکار وزیر آموزش و پرورش قرار گیرد نماینده طوالش در مجلس شورای اسلامی گفت که تبدیل وضعیت معلمان غیرانتفاعی در دستورکار وزیر آموزش و پرورش قرار گیرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۵ - ۲۹ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 19
کد خبر: ۱۳۹۰۳۲
تعداد نظرات: ۳ نظر

به گزارش راهبرد معاصر، حسن محمدیاری در جلسه علنی امروز (یکشنبه) در تذکری به وزیر نیرو گفت: شمال کشور با مشکل تامین برق روبه رو است. آبیاری مزارع کشاورزان منوط به تامین برق است و در حوزه‌های صنایع، تولید و اشتغال نیز به تولید برق نیاز داریم. همچنین وسایل مردم به دلیل مشکل برق دچار آسیب شده است.

وی در تذکر دیگری گفت که موضوع جذب پرستاران و حافظان سلامت به معضلی تبدیل شده و در هاله‌ای از ابهام قرار دارد.

محمدیاری همچنین بیان کرد: علی رغم کارآمدی معلمان غیرانتفاعی، تبدیل وضعیت آن‌ها مغفول مانده که باید در دستورکار وزیر آموزش و پرورش قرار گیرد./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی:
غیر قابل انتشار:
مربی پیش دبستانی
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۲۰ - ۱۴۰۱/۰۳/۲۹
0
0
خواهش میکنم فکری برای مربیان پیش دبستانی غیرانتفاعی کنیدمن که مربی ام فقط درماه چهارصدتومن بهم میدن ، بیمه ندارم
مربی پیش دبستانی
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۴۳ - ۱۴۰۱/۰۳/۳۰
0
0
خواهش میکنم مربیان پیش دبستانی غیرانتفاعی رو فراموش نکنین، خداشاهده من فقط هشت ماه درسال، آن هم چهارصدتومن حقوق مدیرموسس بهم میده، بیمه هم ندارم، اصلا امنیت شغلی نداریم
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۰۶ - ۱۴۰۱/۰۴/۰۲
0
0
معلمان واقعا انقلابی وولایی و اونایی که حجاب دارن تبدیل کنن.