چهار شرور مسلح در جریان رزمایش پاک‌سازی کویر بردسکن به هلاکت رسیدند قاچاقچیان بین المللی به ۵ سال حبس و ۶ هزار میلیارد جزای نقدی محکوم شدند دیدار محسنی‌اژه‌ای با مقام عالی قضایی پاکستان هانی کرده با اصابت ۲ گلوله پلیس بازداشت شد پیش‌بینی افزایش گردوخاک از دوشنبه در تهران اسامی برخی محصولات خوراکی غیرمجاز اعلام شد اعلام جرم دادستانی تهران علیه مدیران دو رسانه دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان

زمان تصویب طرح استخدام کارکنان دولت در مجلس مشخص شد

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس گفت: طرح ساماندهی استخدام کارکنان دولت قطعاً یکشنبه در صحن مجلس شورای اسلامی تصویب و طی یک الی دو ماه آینده قانون آن ابلاغ می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۲ - ۰۳ تير ۱۴۰۱ - 2022 June 24
کد خبر: ۱۳۹۶۵۶

به گزارش راهبرد معاصر، جبار کوچکی‌نژاد از اقدام دولت و مجلس برای تصویب طرح ساماندهی استخدام کارکنان دولت خبر داد و اظهار داشت: ۸۰۰ هزار نفر از کارکنان دولت که ۲۵ هزار نفر آنان در گیلان هستند در قالب نیرو‌های شرکتی، قراردادی، حجمی، کار معین، طرحی و پروژه‌ای مشغول به کار هستند.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه برخی از این نیرو‌ها باسابقه بوده و حتی بالای ۲۰ سال سابقه دارند، اما با این وجود امنیت شغلی نداشتند تصریح کرد: از این رو دولت به دنبال راهکاری برای تعیین تکلیف این نیرو‌ها در دستگاه‌های دولتی بود.

عضو مجمع نمایندگان گیلان در مجلس از موافقت مجلس با بررسی خارج از نوبت طرح ساماندهی استخدام کارکنان دولت خبر داد و افزود: فوریت طرح ساماندهی استخدام کارکنان دولت روز چهارشنبه یکم تیرماه در مجلس تصویب شد و روز یکشنبه این طرح در صحن مجلس بررسی می‌شود.

وی با بیان اینکه قطعاً این طرح با آرای بالای نمایندگان تصویب می‌شود گفت: با تصویب این طرح و تبدیل آن به قانون مراحل استخدام نیرو‌ها طی می‌شود که در مرحله نخست به شکل قرارداد کار معین، به کارکنان کد استخدامی تعلق می‌گیرد و پس از آن دولت مقدمات استخدام آنان را فراهم می‌کند.

نماینده مردم رشت و خمام در مجلس با اشاره به اینکه این اقدام بزرگی است که دولت نیز آن را وعده داده بود اظهار داشت: البته پیشنهاداتی هم داریم مبنی بر اینکه نیرو‌هایی که در بخش نهضت سواد آموزی باقی‌ماندند و نیاز به حمایت دارند نیز همراه با کارکنان دولت ساماندهی و استخدام شوند.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی از تصویب طرح مذکور در یکشنبه ۵ تیرماه خبر داد و خاطرنشان کرد: طرح ساماندهی استخدام کارکنان دولت قطعاً یکشنبه در صحن مجلس شورای اسلامی تصویب می‌شود و پس از آن مراحل شورای نگهبان را طی می‌کند.

کوچکی‌نژاد گفت: با توجه به اینکه دولت نیز موافق طرح ساماندهی استخدام کارکنان است احتمالاً طی یک الی دو ماه آینده قانون آن به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ می‌شود تا همه نیرو‌های حجمی، قراردادی، شرکتی، کار معین، طرحی، پروژه‌ای و مشاوره‌ای با سابقه ۲ سال و بیشتر استخدام شوند./تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار