کرملین: اسرائیل به دنبال پیگیری یک مسیر صلح آمیز نیست/ گروه ۷ کارایی خود را از دست داده است استقبال ایران از بیانیه مشترک کشور‌های عربی - اسلامی در محکومیت تجاوز رژیم صهیونیستی به ایران پادشاه اردن در پارلمان اروپا: حملات اسرائیل به ایران تهدیدی جدی برای کل منطقه است لاوروف: جامعه بین الملل باید برای کاهش تنش بین ایران و اسرائیل اقدام کند هشدار عراقچی نسبت به توطئه رژیم اسرائیل برای گسترش دامنه درگیری به دیگر بازیگران منطقه‌ای و جهانی سقوط ترکش‌های موشک ایرانی در نزدیکی منزل وزیر دارایی اسرائیل ترامپ: به دنبال توافقی واقعی با ایران هستم واکنش ایران به قطعنامه شورای همکاری خلیج فارس برنی سندرز: آمریکا نباید وارد جنگ غیرقانونی نتانیاهو علیه ایران شود اصابت موشک‌های ایران به یک هدف حساس در تل‌آویو/ زخمی شدن ۱۰ اسرائیلی  شورای همکاری خلیج فارس: تجاوز اسرائیل به ایران نقض منشور ملل متحد است بقایی: شورای امنیت به مسئولیتش برای توقف تجاوز علیه ملت ایران عمل کند هشدار انصارالله به آمریکا و انگلیس: ایران و متحدانش پاسخ شدید خواهند داد ترامپ زودتر از موعد نشست گروه ۷ را ترک کرد/ گزارش آکسیوس از پیشنهاد تیم ترامپ برای گفت‌و‌گو با ایران درباره توافق هسته‌ای و آتش‌بس سفارت آمریکا در قدس اشغالی تعطیل شد

سی‌ان‌ان: اسراییل در ترور شهید صیاد خدایی دخیل بود

شبکه سی‌ان‌ان در گزارشی درباره گسترش تنش‌ها میان رژیم صهیونیستی و ایران در آستانه سفر رییس جمهور آمریکا به منطقه، با استناد به اظهارات مقامات اطلاعاتی، تاکید کرد که رژیم صهیونیستی پشت پرده ترور شهید صیاد خدایی بوده است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۲ - ۰۱ تير ۱۴۰۱ - 2022 June 22
کد خبر: ۱۳۹۵۴۶

به گزارش راهبرد معاصر شبکه سی‌ان‌ان در بخشی از یک گزارش در آستانه سفر جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا به منطقه، نوشت: مقامات اطلاعاتی و نظامی آمریکا به دقت در حال رصد نشانه‌های گسترش تنش میان ایران و اسراییل در آستانه سفر بایدن به منطقه هستند، با توجه به این که اسراییل شمار ترورها و دیگر عملیات‌های غیر مستقیم خود را در ماه‌های اخیر در ایران افزایش داده است.

سی‌ان‌ان در ادامه نوشت: جاناتان پانیکاف، یکی از مدیران اندیشکده شورای آتلانتیک در امور خاورمیانه در این باره می‌گوید، «به نظر نمی‌رسد که اسراییل در حال حاضر برنامه‌ای استراتژیک برای پایان بخشیدن به پیشرفت‌های ایران در زمینه تسلیحات هسته‌ای داشته باشد. [اسراییل] امیدوار است از طریق برخی اقدامات تاکتیکی‌ بتواند فشار را حفظ کند و به طور مداوم پیشرفت ایران را به تعویق بیاندازد.

در گزارش سی‌ان‌ان آمده است: یک مقام آمریکایی و یک منبع آگاه که در جریان اطلاعات مورد تایید سی‌ان‌ان قرار داشتند، گفتند اسراییل پشت پرده ترور حسن صیاد خدایی، سرهنگ سپاه پاسداران در ماه گذشته در تهران بوده است. سفارت اسراییل به درخواست ارائه توضیحاتی در این باره پاسخ نداد.

این گزارش می‌افزاید: اسراییل آمریکا را از قبل در جریان عملیات‌هایش نمی‌گذارد و معمولا نقش داشتن در آن‌ها را تصدیق نمی‌کند، حتی به صورت غیرعلنی. چندین مقام رسمی فعلی و پیشین که در جریان گفت‌وگوهای میان دو طرف بوده‌اند، به سی‌ان‌ان گفته‌اند که مقامات دولت بایدن، در عوض، رویکرد بازدارنده‌ای نسبت به عملیات‌های اسراییل داشته‌ اما به طور مستقیم از اسراییل نخواسته‌اند از انجام دادن آن‌ها صرف نظر کند.

به گزارش ایسنا، اوایل خرداد دو عنصر تروریستی موتور سوار با شلیک به سرهنگ پاسدار حسین صیاد خدایی در تهران هنگام ورود به منزلش وی را به شهادت رساندند.

سردار سرلشکر حسین سلامی، فرمانده کل سپاه پاسداران با اشاره به جنایت ترور شهید صیاد خدایی، تاکید کرد: خون شهید صیاد خدایی بی پاسخ نخواهد ماند.

سرلشکر سلامی در گفت‌وگویی با شبکه المسیره یمن گفت: هر اقدامی از سوی دشمن با پاسخ قاطع مواجه خواهد شد. ما دشمن را به حال خود رها نمی کنیم و همواره به دنبال آنها هستیم. حساب ما ما با دشمنان پابرجاست و قوی‌تر و مستحکم‌تر می‌شود. خون شهید صیاد خدایی بی پاسخ نخواهد ماند./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار