رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح: تعرض به نفتکش‌های ایران را با هدف‌گیری پایگاه‌های آمریکا پاسخ می‌دهیم هشدار سپاه در پاسخ به حمله به نفتکش‌های ایران؛ خدمه نفتکش‌ها در اسکله‌های کویت و بحرین شناور خود را سریعا ترک کنند  حمله به دومین شناور در اطراف جزیره خارگ شنیده شدن صدای چند انفجار در جزیره خارگ و حوالی ساحل جاسک سخنگوی قرارگاه خاتم: آمریکا تهدید کرده که سه نفتکش ایرانی را هدف قرار خواهد داد؛ در صورت تعرض به کشتی‌های ایرانی، پایگاه‌های آمریکا را در منطقه به شدت هدف قرار خواهیم داد سپاه پاسداران از انهدام پهپاد پیشرفته MQ ۱ خبر داد شکار جدید سپاه زهپاد Dive‑LD؛ زیردریایی خودکار ۶۰۰۰ متری آمریکا در تنگه هرمز به دام افتاد موشک بالستیک قاسم بصیر را بشناسید عبدالرئوف اسحاقی کیست؟ / اولین تصاویر عبدالرئوف اسحاقی ترور فرمانده بسیج در سیستان و بلوچستان + جزئیات شهادت و حمله جزییات خنثی‌سازی مهمات در بوشهر سخنگوی قرارگاه خاتم: اگر محاصره دریایی و مزاحمت برای کشتی‌های ایرانی ادامه یابد شناور‌های نظامی آمریکا را شدیدتر از قبل می‌زنیم جدیدترین خبر درباره ساعت کاری ادارات  انهدام یک تیم تروریستی در سیستان و بلوچستان + جزئیات مشخصات دقیق بمب استفاده شده در حمله آمریکا به عروسی سیریک
رهامی:

اصلاح‌طلبان افرادی را به مجلس دهم فرستادند که فاقد برنامه مدون بودند

عضو انجمن اسلامی مدرسین دانشگاه‌ها گفت: ما در مجلس نماینده‌ مردم می‌خواهیم نه دلال که از وزیر امتیاز بگیرد تا آن استیضاح را نکند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۹ - ۲۸ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 18
کد خبر: ۱۳۹۹۱

به گزارش راهبرد معاصر ،  حجت‌الاسلام محسن رهامی در سومین مجمع عمومی حزب اراده ملت ایران اظهار داشت: در کشورهایی مثل ایران که احزاب قوی وجود ندارد مدیریت‌ها به صورت مجمع‌الجزایری صورت می‌گیرد و مدیران بدون ارتباط ارگانیک در کنار هم زیر پرچم کار می‌کنند.

وی با بیان اینکه انتخابات از روزهای نخست انقلاب تاکنون پیشرفت خاصی نداشته است، گفت: روند رأی‌گیری در جمهوری اسلامی همان روندی است که در ابتدای انقلاب اسلامی صورت می‌گرفت.

 

عضو انجمن اسلامی مدرسین دانشگاه‌ها به دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در لیست امید اشاره و تصریح کرد: افرادی را به مجلس فرستادیم که فاقد برنامه‌های مدون بودند.

 

رهامی به انتخابات سال ۹۲ اشاره و خاطرنشان کرد: ما در آن سال نخست تلاش کردیم در بین کاندیداهای موجود بهترین گزینه را انتخاب کنیم بنابراین سراغ آقای هاشمی رفتیم که با ردصلاحیت ایشان جناح اصلاح‌طلب از آقای روحانی حمایت کرد.

 

وی گفت: آقای روحانی به دلیل عدم وجود حزب در کشور هیچ استفاده مدیریتی از ما نکرد که متأسفانه با این رویکرد دولتی تشکیل شد که اعضای آن با هم ارتباطی نداشتند.

عضو انجمن اسلامی مدرسین دانشگاه‌ها با بیان اینکه متأسفانه شاهد بودیم برخی اعضای دولت تصمیمات دیگر قسمت‌های دولت را نقض می‌کنند، گفت: باید تلاش کنیم مدیریت کشور را یکپارچه هدایت کنیم.

 

رهامی تأکید کرد: ما در مجلس آینده نماینده مردم می‌خواهیم نه دلال که از وزیر امتیاز بگیرد تا آن را استیضاح نکند.

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار