رایزنی فیدان با بن فرحان و عبدالعاطی درباره تحولات غزه الجزیره: اعضا غیر دائم شورای امنیت خواستار آتش بس دائم در غزه هستند ادعای وزیر امور خارجه آلمان: ایران اعتماد از دست‌رفته را بازگرداند تایمز: انگلیس پس از پایان سفر ترامپ، کشور فلسطین را به رسمیت خواهد شناخت عربستان و پاکستان توافقنامه دفاعی مشترک امضا کردند دیدار نخست وزیر پاکستان با بن سلمان درباره جنگ غزه حمله پهپادی اسرائیل به یک خودرو در شرق لبنان؛ ۲ نفر شهید شدند حریدی‌ها تهدید خود را عملی کردند پاشینیان: روابط ارمنستان با ایران شتاب گرفته است اسلامی: ازسرگیری بازرسی‌ها مشروط به اتخاذ «تدابیر ویژه» است کالاس: پنجره برای یک راه‌حل دیپلماتیک پیرامون برنامه هسته‌ای ایران، در حال کوچک شدن است/ تهران باید بدون تأخیر اجازه بازرسی از سایت‌های هسته‌ای را بدهند عراقچی در گفت‌و‌گو با دیپلمات‌های اروپایی: ایران تعهدات خود را انجام داده، اکنون نوبت اروپاست آمریکا در اقدامی خصمانه ۴ گروه مقاومت عراقی را به عنوان سازمان‌های تروریستی خارجی تعیین کرد  ادعای اروپا: فرصت برای یافتن راه‌حل دیپلماتیک درباره برنامه هسته‌ای ایران به‌سرعت در حال پایان است جزئیات پیش‌نویس قطعنامه ایران، روسیه و چین درباره ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای

ساندی تایمز: پسر ملکه بریتانیا از نخست وزیر سابق قطر پول گرفته بود

روزنامه «ساندی تایمز» در گزارشی ادعا کرد که «چارلز» پسر ملکه و، ولی عهد انگلیس از نخست‌وزیر سابق قطر سه میلیون یورو پول دریافت کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۸ - ۰۵ تير ۱۴۰۱ - 2022 June 26
کد خبر: ۱۳۹۹۷۹

به گزارش راهبرد معاصر، در حالی که پسر ارشد ملکه الیزابت دوم به نمایندگی از او در نشست سران کشور‌های «مشترک المنافع» به میزبانی رواندا حضور یافت، ادعای دریافت پول توسط او خبرساز شده است.

به نوشته شبکه «اسکای نیوز»، روزنامه «ساندی تایمز» در گزارش امروز یکشنبه خود ادعا کرد که شاهزاده چارلز، ولی عهد انگلیس از «شیخ حمد بن جاسم آل ثانی» نخست‌وزیر پیشین قطر سه بسته نقدی دریافت کرده بود.

طبق این گزارش، حمد بن جاسم در یکی از مناسبت‌ها یک میلیون یورو پول در پاکت‌های خرید فروشگاه «فورنتوم و میسون» به پسر ارشد ملکه انگلیس داد. فورنتوم و میسون یک فروشگاه بزرگ کالا‌های تجملاتی در لندن است.

ساندی تایمز همچنین خبر داد، ولی‌عهد انگلیس یک چمدان پر پول از نخست‌وزیر پیشین قطر به عنوان کمک مالی به یک خیریه دریافت کرده بود. به روایت این رسانه، این یکی از سه بسته پول نقدی بود که به عنوان کمک‌های خیریه شاهزاده ولز از شیخ حمد دریافت کرد.

بنا بر این گزارش، این سه بسته پول نقد در مجموع سه میلیارد یورو بوده و پسر ملکه طی سال‌های ۲۰۱۱ تا ۲۰۱۵ آن‌ها را دریافت کرده است.

گفته شده که، ولی عهد انگلیس این پول‌های دریافتی را به حساب‌های «صندوق خیریه شاهزاده ولز» واریز کرده است؛ صندوقی که طرح‌های خصوصی شاهزاده و املاکش در اسکاتلند را تامین مالی می‌کند.

اسکای نیوز با انتشار خبر ساندی تایمز نوشت: «هیچ پیشنهادی مبنی بر اینکه این پرداخت پول اقدامی غیرقانونی بوده است، وجود ندارد».

اقامتگاه سلطنتی «کلارنس هاوس» انگلیس به دنبال انتشار گزارش ساندی تایمز بیانیه‌ای در این باره منتشر کرد.

در این بیانیه آمده است: «کمک‌های خیریه دریافت شده از شیخ حمد بن جاسم بلافاصله به یکی از مؤسسات خیریه شاهزاده منتقل شد که به خوبی آن را اداره کرد و به ما اطمینان داد که همه فرآیند‌های صحیح دنبال شده است».

اسکای نیوز در گزارش خود درباره دریافت پول از مقام سابق قطری نوشت: «(این گزارش) جدیدترین ادعایی است که پادشاه آینده را احاطه کرده است؛ کسی که در گذشته بار‌ها با مناقشه مواجه شده و در حال حاضر در رواندا به عنوان نماینده ملکه در نشست سران کشور‌های مشترک‌المنافع به سر می‌برد»./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار