تنفس در مذاکرات سوئیس پس از ۸۰ دقیقه یک منبع مطلع: هیات ایرانی با عکس مشترک با هیات آمریکایی مخالفت کرد آغاز مذاکرات ایران و آمریکا به ریاست قالیباف و ونس بیانیه پایانی نشست قاهره / آنکارا، ریاض، اسلام‌آباد و قاهره خواهان توجه به نگرانی‌ها و ملاحظات کشور‌های منطقه در مذاکرات ایران و آمریکا شدند همزمان با مذاکرات سوئیس ترامپ بار دیگر ایران را تهدید به حمله نظامی کرد / رئیس جمهور آمریکا: ایران جلوی نیابتی‌هایش را بگیرد نیوزویک: وقت خداحافظی با بی بی رسیده است پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید

واکنش کاخ سفید به پرتاب تحقیقاتی ماهواره‌بر ذوالجناح

واکنش کاخ سفید به پرتاب تحقیقاتی ماهواره‌بر ذوالجناح کاخ سفید به پرتاب موفق دومین پرتاب ماهواره بر تحقیقاتی ایران  که «ذوالجناح» نام دارد واکنش نشان داد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۰ - ۰۵ تير ۱۴۰۱ - 2022 June 26
کد خبر: ۱۴۰۰۱۵

به گزارش راهبرد معاصر به نوشته وبگاه «تایمز اسرائیل» کاخ سفید غروب یکشنبه به وقت تهران اعلام کرد که از آزمایش روز یکشنبه آگاه بوده است.

سخنگوی کاخ سفید با انتقاد از پرتاب ماهواره بر ذوالجناح مدعی شد که  این اقدام «غیر مفید و بی ثبات کننده» است. کاخ سفید همچنین اعلام کرد که متعهد به استفاده از تحریم‌ها و سایر اقدامات برای جلوگیری از پیشرفت بیشتر ایران در برنامه موشکی بالستیک است.

«ند پرایس» سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا  چندی قبل نیز در واکنش به آمادگی ایران برای پرتاب این ماهواره بود  گفته بود  که ایالات متحده از ایران می‌خواهد تا تنش زدایی کند. وی مدعی شد: «ایران پیوسته تشدید تنش‌ها را انتخاب کرده است. این ایران است که پیوسته اقدامات تحریک آمیز را انتخاب کرده است.»

سرگرد «راب لودویک» سخنگوی پنتاگون نیز در واکنش به آمادگی ایران برای پرتاب ذوالجناح گفته بود: «ارتش آمریکا به نظارت دقیق ایران بر پیگیری فناوری پرتاب فضایی مناسب و چگونگی ارتباط آن با پیشرفت‌ها در برنامه موشک‌های بالستیک تهران ادامه خواهد داد.»

سید احمد حسینی سخنگوی گروه فضایی وزارت دفاع روز یکشنبه در این زمینه گفت: این ماهواره برِ سه مرحله‌ای از نظر ویژگی های فنی، قابل رقابت با ماهواره برهای روز دنیا است که دارای دو مرحله پیشرانش جامد و یک مرحله با پیشرانش مایع است.»

وی با بیان اینکه پرتاب ماهواره بر ذوالجناح با هدف زیرمداری انجام گرفته است تصریح کرد: «به حول قوه الهی مرحله سوم توسعه این ماهواره برِ ترکیبی با بهره گیری از اطلاعات حاصل از این پرتاب آغاز گردیده است.»

گفتنی است ماهواره بر ذوالجناح در بهمن ماه سال ۹۹ برای نخستین بار با هدف دستیابی به فن آوری قدرتمند ترین موتور سوخت جامد در کشور مورد تست و ارزیابی قرار گرفت.

چندی قبل نیز نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی استفاده از ماهواره‌ بر سه مرحله ای «قاصد»، از کویر شاهرود ماهواره «نور ۲» را در مدار ۵۰۰ کیلومتری زمین قرار داد. اولین اقدام فضایی سپاه در سال ۹۹ با قرار دادن ماهواره «نور -۱» آغاز شد و با وجود پیش‌بینی‌های عمر یکساله، ماهواره نور همچنان زنده و فعال است و اطلاعات خود را به ایستگاه زمینی منتقل می‌کند./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار