چین: همکاری با ایران در چارچوب قوانین بین‌المللی است واکنش عباس عراقچی به پول پاشی اسرائیل در فضای مجازی بقائی: رویکرد سه کشور اروپایی در مسئله هسته‌ای غیرمسئولانه و مخرب بود دیدار رایزنی الحکیم و آل صادق با محوریت تقویت روابط ایران و عراق بیانیه وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در خصوص طرح آتش‌بس غزه واکنش اتحادیه اروپا به ناآرامی‌ها در گرجستان ادعا‌ها درباره خلع سلاح حماس تکذیب شد خالد قدومی، نماینده حماس: پیشنهاد ترامپ را پذیرفتیم و با عقل و قلب باز اعلام کردیم هلاکت ۵ تروریست در بغداد؛ یک داعشی در کرکوک دستگیر شد ترامپ: اگر حماس قدرت را واگذار نکند با ویرانی کامل مواجه خواهد شد تشکل ملی سوریه انتخابات پارلمانی را غیرقانونی اعلام کرد گروسی: ایران در پی سلاح هسته‌ای نیست؛ گزارش من باعث حمله نشد وزیر جنگ اسرائیل: به زودی اخباری درباره بازگشت اسیرانمان خواهیم شنید آمریکا: حماس با کلیات طرح پساجنگ غزه موافقت کرد هیئت‌های قطر، مصر، آمریکا و اسرائیل فردا در قاهره دیدار می‌کنند

امیرعبداللهیان دوشنبه به ترکیه سفر می‌کند

وزارت خارجه ترکیه یکشنبه شب به وقت تهران اعلام که «حسین امیرعبداللهیان» وزیر خارجه برای یک دیدار رسمی و ملاقات با مقام‌های ترکیه فردا دوشنبه عازم‌ «آنکارا» پایتخت ترکیه می‌شود.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۰ - ۰۵ تير ۱۴۰۱ - 2022 June 26
کد خبر: ۱۴۰۰۳۲

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از «خبرگزاری فرانسه»، وزارت خارجه ترکیه اعلام کرده است که حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه ایران دوشنبه به آنکارا سفر خواهد کرد.

در بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه آمده است:«امیرعبداللهیان روز دوشنبه برای گفت‌وگو در مورد مسائل دوجانبه و همچنین تحولات جاری منطقه‌ای و بین المللی به ترکیه سفر خواهد کرد.»

این سفر بعد از اتهامات رژیم صهیونیستی به ایران برای انجام عملیات علیه توریست‌های اسرائیلی در ترکیه انجام می‌شود. «سعید خطیب‌زاده» سخنگوی وزارت امور خارجه ایران به تازگی به اتهامات و ادعاهای بی اساس وزیر خارجه رژیم صهیونیستی در آنکارا در نشست مطبوعاتی مشترک با «مولود چاووش اوغلو» وزیر خارجه ترکیه پاسخ داد و آن را مضحک و در چارچوب سناریوی از پیش طراحی شده برای تخریب روابط دو کشور مسلمان توصیف کرد.

وزیر خارجه رژیم صهیونیستی در نشست خبری با همتای ترکیه‌ای خود باز هم ادعای خود درباره تلاش تهران برای هدف قرار دادن صهیونیست‌ها در خاک ترکیه را تکرار کرد.

سخنگوی وزارت امور خارجه در این باره گفت: «متاسفانه از حدود یک هفته پیش یک عملیات روانی برای مشغول کردن رسانه‌ها به سناریوهای ساختگی با استفاده از اطلاعات نادرست و جهت دار جهت مهیا کردن فضا برای طرح سناریوی فرافکنانه وزیر خارجه رژیم صهیونیستی شروع شده بود.»

سخنگوی وزارت امور خارجه ایران با تاکید مجدد بر اینکه پاسخ جمهوری اسلامی ایران به ترور و خرابکاری‌های رژیم صهیونیستی همیشه به صورت قطعی، مقتدرانه و بدون تهدید امنیت شهروندان عادی و تهدید امنیت کشورهای دیگر خواهد بود، اظهار داشت: «مظلوم‌نمایی‌های نمایشی این رژیم تروریست را کسی جز خودش باور نمی‌کند و اگر به ظاهر نیز طرف‌هایی بر اساس مصلحت اندیشی زودگذر، نمایشی از همراهی داشته باشند، اما در واقع می‌دانند با چه رژیم خطرناکی روبرو هستند.»

گفتنی است، حسین امیرعبداللهیان و مولود چاووش اوغلو وزرای خارجه جمهوری اسلامی ایران و ترکیه اخیرا تلفنی گفت‌وگو کردند. این دومین گفت‌وگوی تلفنی دو وزیر خارجه ظرف هفته‌های اخیر بود. در این گفت‌وگو مسائل دوجانبه و تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار