دادستان تهران: کیفرخواست پروندهٔ «رضا پهلوی» و عوامل «اینترنشنال» و «من‌وتو» صادر شد مشخصات فنی آیفون ۱۸ لو رفت/ این گوشی با رم ۹ گیگابایتی می‌آید! امتحانات نهایی دانش آموزان به تعویق افتاد؟ / توضیحات وزارت آموزش و پرورش در خصوص برگزاری امتحانات نهایی ورود خودرو‌ها به تهران از روز جمعه ممنوع شد؟ صدور حکم ضبط اموالی به ارزش بیش از ۲۰۰ هزار میلیارد تومان در پرونده موسسه مولی الموحدین تغییر ساعت کار ادارات فردا شنبه ۶ تیر ۱۴۰۵ به دلیل دیدار تیم ملی ایران و مصر بازداشت ۵ متهم در پرونده گوشت‌های مدفون شده در بندرعباس طبس با ثبت دمای ۴۶.۸ درجه، گرم‌ترین نقطه جهان شد رویترز: اپراتور موبایلی استارلینک راه‌اندازی می‌شود بارش در راه این مناطق کشور طی دو روز آینده افزایش ناگهانی قیمت محصولات اپل آتش زدن پرچم آمریکا در ایران ممنوع شد؟ اجرای محدودیت تردد در جاده چالوس و آزادراه تهران - شمال هشدار وزارت بهداشت نسبت به خطر پرتو‌های فرابنفش اطلاعیه آموزش و پرورش درباره نتایج نقل و انتقالات فرهنگیان هوش مصنوعی روزانه چند بشکه نفت مصرف می‌کند؟

اژه ای: مردم با پیروی از امامین خود بر تمام توطئه‌های دشمن پیروز شدند

اژه ای: مردم با پیروی از امامین خود بر تمام توطئه‌های دشمن پیروز شدند رئیس قوه قضائیه گفت: مردم یکدل و هم‌صدا با پیروی از امام دیروز و امام امروز خود بر تمامی توطئه‌های دشمن پیروز شدند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۶ - ۰۶ تير ۱۴۰۱ - 2022 June 27
کد خبر: ۱۴۰۰۵۸

به گزارش راهبرد معاصر، حجت الاسلام محسنی اژه ای، رئیس قوه قضائیه در همایش قوه قضائیه که با حضور رئیس جمهور، رئیس مجلس شورای اسلامی و دیگر مسئولان کشور برگزار شد، اظهار کرد: خداوند را برای این همدلی و این همایش سپاسگزارم.

وی ضمن گرامیداشت هفته قوه قضائیه و شهدای هفتم تیرماه به ویژه آیت‌الله بهشتی گفت: زمانی انقلاب اسلامی ایران به پیروزی دست پیدا کرد، جهان بین دو قدرت شرق و غرب مادی تقسیم شده بود و کسی گمان نمی‌کرد یک نهضت دینی بدون وام گرفتن و اتکا به یکی از این قدرت‌ها پیروز شود.

رئیس قوه قضائیه خاطرنشان کرد: با عنایت خداوند و با دست یک بنده صالح و امت دین باور انقلاب عظیمی پیروز شد. امام عزیز با باور امت خود توانست یک معجزه بیافریند و ثابت کند قدرت الهی با توجه مردم بر قدرت‌های مادی پیروز خواهد شد.

وی ادامه داد: مردم یک دل و هم صدا با پیروی از امام دیروز و امام امروز خود بر تمامی توطئه‌های دشمن پیروز شدند، پیوند وسیع امام و امت توانست حکمرانی جدید به نام مردم داری دینی را پایه گذاری کند و آن را به جهانیان معرفی کند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار